lol screenfuna i bilo je jos nekih platformi u konkurenciji?
![]()
Imao je dobru konkurenciju jer jedan od kandidata je bio i banjokazoie:d
Izgleda da rade na tom sistemu pretrage i sortiranja nivoa, nisam jos sam probao ali kazu da ne radi bas kako treba, zato trazi one nivoe sa liste koju sam okacio, bas sam iz toga razloga i stavio![]()
jesam.. na mem. kartici moba![]()
:whip: Potrazio sam odgovor, za sada te fotke mozes koristiti samo kao stickere :trust: ali ce izgleda moci da se export-uju u buducim patch-ovima, samo jos da ubace da mozes svoje slike da ubacujes u nivo pa da napravim neku bolestinu![]()
Posting in the comments on a new LittleBigPlanet related post on the official Sony PlayStation blog, Mark Valledor, Marketing Manager, SCEA and other Sony posters have spilled some info on what's in the works at Media Molecule.
"Yup, new levels have been in the works for a while (but require a lot of testing/fixing/balancing)," said one comment.
Official comments also confirmed that a "fairly significant patch" is in the works and LBP fans should watch out for "some surprises".
Asked specifically about when new Create content for LBP will be released, Valledor noted: "VERY soon... biting my tongue soon..."
Given these comments perhaps we'll get some new content this year.
pa par stvari koje bi trebalo da srede:
1. online; sinoc sa switchom je vrh radilo kad smo se konektovali, ali DOK smo se konektovali...
2. cuvanje slika koje se uslikaju
3. aj nek budu i dodatni nivoi
mislim da je ovo najbitnije
e pa kolko je sinoc radi dobro, tolko je sad radilo ocajno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari