- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Nemam pojma, ja ih i ne citam. Ne mogu da se zamaram sa gomilom bezveznh komentara jos na engleskom
Prodjem obicno prvu i zadnju stranu u temi 
Možda si trebao da mu iskažeš zahvalnost pa ne bi prekinuo pravljenje roma za Nexus
Šalu na stranu, Cyanogen je baš spor što se tiče stabilnih bildova, 10.2 nikako da izađe stabilna verzija...
Sta uzimas? oppo n1? izgleda prezajebano sa ovom roto kamerom...auu jos i cm stock...pa ovo ce da bude brutalno dobar telefon za photosphere i ostale zaebancije...Prodao sam nexus-a, hvala na interesovanju (sa svom opremom i 2 dbrand nalepnice koje su stigle jutros
).
OPPO here I come !!!
Šalu na stranu, Cyanogen je baš spor što se tiče stabilnih bildova, 10.2 nikako da izađe stabilna verzija...
To mi je planSta uzimas? oppo n1? izgleda prezajebano sa ovom roto kamerom...auu jos i cm stock...pa ovo ce da bude brutalno dobar telefon za photosphere i ostale zaebancije...
Prodao sam nexus-a, hvala na interesovanju (sa svom opremom i 2 dbrand nalepnice koje su stigle jutros
).
OPPO here I come !!!
Gde si nasao da ga kupis.. ? Cu i ja jedan![]()
Mnogo je to para.. Aj da je 15e pa i nekako
Pa tebra ako hoce da zaradi na tebi onda ne znam sta da ti kazem. Plus ja se vodim onom logikom,cim je u tudjem vlasnistvu makar i 5min za mene je polovan pa makar i da ga uopste nije vadio iz kutije..
A to sto mi i dalje stoji fabricka nalepnica sa ovim nacrtanim glupistima da se zna gde su plus i minus, sa 3-4 baloncica po sred od zveketanja kljuca i 3-4 mesta na ivicama gde polako ulazi prasina jer se odlepila je druga stvar![]()
Jedan kolega prodaje. Zacijenio ga 25€, ne da ispod :wall: Jeste dobar i sve, ali tebra mnogo u mp3Trenutno imam kopiju /odradjuje posao/, ali takav sam lik da volim sve originalno pa me kopka
Najbolje kupiti original, a kopiju staviti na oglas![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari