Šta je novo?

LG Nexus 4

Nemam pojma, ja ih i ne citam. Ne mogu da se zamaram sa gomilom bezveznh komentara jos na engleskom :D Prodjem obicno prvu i zadnju stranu u temi :D

Možda si trebao da mu iskažeš zahvalnost pa ne bi prekinuo pravljenje roma za Nexus :p

Šalu na stranu, Cyanogen je baš spor što se tiče stabilnih bildova, 10.2 nikako da izađe stabilna verzija...

Ja sam mu donirao, doduse za gnex... da li ce negde drugde nastaviti sa romovima?

Možda si trebao da mu iskažeš zahvalnost pa ne bi prekinuo pravljenje roma za Nexus :p

Šalu na stranu, Cyanogen je baš spor što se tiče stabilnih bildova, 10.2 nikako da izađe stabilna verzija...

Za nexus ti nije potreban stable osim ako nisi total noob sa androidom...Koristim cm10.2 jos pre nego sto su izbacili official nightly i nemam apsolutno nijedan problem, pojavi se tu i tamo neki sitan bag koji nekad cak i ne primetim, sve dok ne procitam na xda, ljudi kukaju i zale se na gomilu meni nebitnih gluposti...

Prodao sam nexus-a :(, hvala na interesovanju (sa svom opremom i 2 dbrand nalepnice koje su stigle jutros :)).
OPPO here I come !!!

Prodao sam nexus-a :(, hvala na interesovanju (sa svom opremom i 2 dbrand nalepnice koje su stigle jutros :)).
OPPO here I come !!!
Sta uzimas? oppo n1? izgleda prezajebano sa ovom roto kamerom...auu jos i cm stock...pa ovo ce da bude brutalno dobar telefon za photosphere i ostale zaebancije...

Polako ce i da nestaje sve sto se tice CM-a (svi romovi sa njihovim bazama) zbog toga sto ce biti posebna kompanija, a i radice sa Oppo-om.

Sta uzimas? oppo n1? izgleda prezajebano sa ovom roto kamerom...auu jos i cm stock...pa ovo ce da bude brutalno dobar telefon za photosphere i ostale zaebancije...
To mi je plan :)
Mada jedno su zelje,a drugo mogucnosti. Nece ga biti sigurno jos mesec dana kod nas/Jevropi, a iz Kine da ga narucujem necu.
Ako mi bas bude frka i do'vati me nostalgija uzecu suprgin beli...

Poslednja izmena:
Citam sada franko u svom kernelu ubacio swipe2wake i knock knock kao kod g2.. Da li je neko probao ? A i citam prebacuje se u PA tabor

Da sad i ja citao kad sam video tvoj post....To je probni kernal i kazu ljudi dobro radi....Sad pise r185.....

Ovaj LMT Launcher je zakon. Mnogo bolje (osjetljivije) radi nego u ROMovima :) :happy:

Sta mislite koliko vrijedi dati repa za originalni bumper sa PlayStorea [nov]. Naravno ne kupujem direktno sa Playa. :)

Gde si nasao da ga kupis.. ? Cu i ja jedan :)

Jedan kolega prodaje. Zacijenio ga 25€, ne da ispod :wall: Jeste dobar i sve, ali tebra mnogo u mp3 :) Trenutno imam kopiju /odradjuje posao/, ali takav sam lik da volim sve originalno pa me kopka :D

Najbolje kupiti original, a kopiju staviti na oglas :)

Poslednja izmena:
Pa tebra ako hoce da zaradi na tebi onda ne znam sta da ti kazem. Plus ja se vodim onom logikom,cim je u tudjem vlasnistvu makar i 5min za mene je polovan pa makar i da ga uopste nije vadio iz kutije..

Pa tebra ako hoce da zaradi na tebi onda ne znam sta da ti kazem. Plus ja se vodim onom logikom,cim je u tudjem vlasnistvu makar i 5min za mene je polovan pa makar i da ga uopste nije vadio iz kutije..

Sve je to tacno, ali smo ograniceni ko balkoni. Nisam u mogucnosti nigdje da ga kupim. Da ga sa strane negdje narucujem, doslo bi me i skuplje,a pri tome sta bi dobio pitanje je :)

Skinuo sam gumeni case veceras dok sam kuci na par sati. Telefon sam iz prodavnice poneo sa case-om i samo sam ga par puta skidao da nekima pokazem zadnje staklo kako se presijava. Drugi telefon! Al' mi greota da ga nosim ovako, a i malo kliza u dlanu, imam bolji grip sa case-om, al ove zakrivljene ivice levo i desno su stvarno mnogo lepa stvar, na dodir prvenstveno...

Istina.. Zato kejsovi samo kada se ide na rizicna mesta :) kada pomislim da sam lepio screen protektore a ovako nag je makar 5puta lepsi za koriscenje..

A to sto mi i dalje stoji fabricka nalepnica sa ovim nacrtanim glupistima da se zna gde su plus i minus, sa 3-4 baloncica po sred od zveketanja kljuca i 3-4 mesta na ivicama gde polako ulazi prasina jer se odlepila je druga stvar :D

A to sto mi i dalje stoji fabricka nalepnica sa ovim nacrtanim glupistima da se zna gde su plus i minus, sa 3-4 baloncica po sred od zveketanja kljuca i 3-4 mesta na ivicama gde polako ulazi prasina jer se odlepila je druga stvar :D

Nije ni tebi lako :D Meni bumper cak i pomaze na neki nacin,telefon je manje klizav, ali povecava dimenzije tako da ga ne mogu koristiti jednom rukom komotno nema trika. Problem je dohvatiti gornji dio, a da ga ne povlacim prema dole. Bez bumera to moze :)

Pitanje za one koji su imali SGS, kakva je kamera na N4 u odnosu na SGS?

Jedan kolega prodaje. Zacijenio ga 25€, ne da ispod :wall: Jeste dobar i sve, ali tebra mnogo u mp3 :) Trenutno imam kopiju /odradjuje posao/, ali takav sam lik da volim sve originalno pa me kopka :D

Najbolje kupiti original, a kopiju staviti na oglas :)

Imao sam original svojevremeno, krš kvalitet...

Ne znam za originalni bumper, ali meni je ova kopija drugi dan pukla dole gdje je priključak za punjač.
Bukvalno sam bacio 10 eura i dođe me ovaj bumper skuplji nego da sam kupio originalni.

Pozdrav svima. Novi sam na forumu i treba mi mala pomoc. Imam ponudu da kupim Nexus 4 (novi) za 300e verzija od 16gb naravno crni. Interesuje me bi li mi mogaao ko od cijenjenih clanova foruma pomoci i poslati mi slike slikane sa ovim telefonom (napolje, pri slabom osvjetljenju tj u kuci, i npr uvece) u punoj rezoluciji ovdje na forum ili na email [email protected] Nisam profi za slikanje samo me interesjue kakva je kamera za obicnog korisnika. Pogledao sam po forumima neke slike ali one su sve smanjene. Unaprijed hvala. :)

@Patrick hvala :) Inace slike i video su sasvim ok pri dnevnom osvjetljenju, steta sto nema nekih slika pri slabom osvjetljenjuali dobro nadam se da nisu bas toliko lose.

Nazad
Vrh Dno