Šta je novo?

LG Nexus 4

Kakvi malo opcija, ima sve sto treba. Sta bi rekli za iOS :D

Ma svi ti Slim, Pa itd imaju dosta opcija ali od toga nepotrebno barem 70%. Uglavnom UI customizacija, pogotovo PA koji se samo na tome i bazira. CM ima najvise korisnih stvari, UI ne mijenjaju mnogo. Fale i na kataklizmi meni neke stvari ali *** ne moze idealno.

Nema custom status bar picture.. Meni jedna od bitnijih stvari :)

Poslednja izmena:
Stigla mi dbrand nalepnica za ledja. Za 5 radnih dana od narucivanja.Mnogo mi se svidja,goodbye bumper.

@stojko
Prvo probaj ovo sto ti je Stjepan rekao, mada i ja sam primetio da je na PA malo sporiji pie nego recimo na pac romu koji sam imao pre njega.

@stjepane @patrick
hvala vam, tek sada primetio da mi je trigger bio na huge :) Sada radi ko podmazano. Za sada mi baterija ko i pre, ali da ostavim koji dan da se slegne pa onda da uporedim.

Koliko se secam kada sam narucivao(imam 2 komada) bilo je 12 ili 13 dolara sa postarinom za komad. Googlaj naziv za link prodavca.

Poslednja izmena:
Stigla mi dbrand nalepnica za ledja. Za 5 radnih dana od narucivanja.Mnogo mi se svidja,goodbye bumper.

Nemoj da skidaš bumper, nalepnica te neće spasiti od eventualnog pada, a bumper ga izdiže sa svih strana. Može lepo da izgleda u kombinaciji bumper plu dbrand.

Od jutros mi stoji nema sim kartice? Nešto Telenor zeza ili telefon?

Telefon ili kartica. Mreža nema veze sa time.

Jesam ali isto... Sinoć sve normalno, nije bio na punjaču, jutros nema sim kartice...

A da staviš drugu karticu?
Ili upali pa ugasi airplane mod, ko zna možda to pomogne...

Jedno pitanje za sve vas? Gde je najpouzdanije da se kupi nexus, ovde kod nas? Hteo bih da uzmem jedan od 16gb, pa me interesuje koje mi radnje preporucujete? Vidim da se cene krecu oko 290e, po oglasima moze da se nadje i jeftinije, neki koji su malo korisceni, ali ja bih pre da kupim nov neotpakovan sa garancijom... I da, da li neka radnja daje garanciju od 2god?

Bolje kupi ovde preko oglasa ako ti je bitna garancija. Mislim na one koji su iz telenora. :)

Kupi u logic shopu.. Oni jedini daju na 2g ,ali koliko stvarno vredi taj papir to su vec druge stvari.. :)

Okacis oglas ovde da trazis n4 kupljen u telenoru i nadas se najboljem. Tako lako. :)

juce sam bio u Telenoru u Uscu i trazio da vidim N4, rekli su mi da ga nemaju vise. gledam sada sajt, i vidim da ga nema ni tamo...

Nema ga već neko vreme u Telenoru. Mesec dana otprilike.

Evo ja ћу мој да продам са теленор гаранцијом, бампером, нилкин и силиконском футролом као и спес кожном футролом са оригинал спиген фолијама напред и назад у 10/10 стању.

Meni bamper :D

Citam na XDA, developer Purity ROM-a nece vise da nastavi sa radom zbog bednih i nezahvalnih korisnika sa XDA. Sutra postavlja poslednji build. Velika steta, jedan od rijetko dobrih ROM-ova poput Cataclisma! ;)

istina.. mnogo su teski ljudi na nexus forumu.. tripuju se da sve znaju (slucaj slican kao i ovde) :D

Nazad
Vrh Dno