Šta je novo?

LG Nexus 4

Pogledaj malo po oglasima. Imas sa garancijom od 2 godine, za dosta manje para.

Pozdrav svima. Novi sam na forumu i treba mi mala pomoc. Imam ponudu da kupim Nexus 4 (novi) za 300e verzija od 16gb naravno crni.

Moj N4 16gb sam sredinom juna uzeo za 320, kolko videh ima sad nov po oglasima za ~280, ako ti znaci nesto, vidi jos malo, raspitaj se. Nadam se da ces nam se pridruziti, telefon stvarno ima zadovoljavajucu kameru. :)

Cijene su manje vise tu od 300-320e. A da kupujem polovni tel nisam pametan. Ovdje kod ovoga momka daje 1 god garancije.

Ja sam jos u Junu uzeo ver 16gb za 320 sa 2 god garancije, nov naravno, tako da mi to nije neki pad, mora da ima jeftinije.

Svidja mi se tel, i cijena ce mu sig panut do kraja oktobra kad ce izac i N5 jos pa ne znam sto da radim. Pogledacu jos na 2-3 mjesta pa cu vidjet mada to je ta cijena oprilike. Koliko se krecu kod vas cijene za novi 16gb verziju ?

Kako ljudi hvale svoje tel. u oglasima nexus je u pitanju "star 1 dan sim free .bg. trenutno najbrzi telefon ko misli drugacije neka donese brzi da uporedimo (bez garancije kupljen preko)"

Svako hvali svog konja. Za 300e ne znam koji tel moze da mu parira osim LG Optimus G mozda ali Nexus je Nexus ipak :)

Probao novi Franko probni kernel,radi fantasticno...Touch to wake radi perfektno,mnogo dobra stvar :)

Na strani 4798 se nalazi objasnjenje i link za skidanje......

Ja sam koristio onaj tach program sa faux kernelom.. Kod tog swipe2wake i tok duplog knocka mi se ne svidja jer se ne malo puta desi da ga upalim kada ga stavljam i vadim iz dzepa.. Zato sam batalio to

Poslednja izmena:
Da evo sad kad sam na poslu i kad ga drzim u dzepu desava se to....Kod kuce kad je bio na stolu bilo je sve ok.....Ali dobro ovo je probni kernel,ima tu jos puno posla :)

Bruke od cijene kod nas. Meni sledeće sedmice donose iz USA plaćen 200€ (sa tax i shipping).

Bez garancije. Jeste ti mnogo jeftiniji u pm :)

Edit: jedva namjestih aosp browser da radi. Posle 3x je uspjelo, to tad FCao pri pokretanju.. Koristio Aosp instaler sa marketa. Nema sta najbolji browser ubjedljivo na planeti :)

Poslednja izmena:
Da, bez garancije. I da, jeste mnogo jeftiniji.

Da, bez garancije. I da, jeste mnogo jeftiniji.

Imas ga za 450 do 500km sa garancijom 2god prodaju ovi sto su kod operatera kupili. Ja sam tako kupio prije par mjeseci star par dana za 500km. Oglasi su zakon.

Poslednja izmena:
Imas ga za 450 do 500km sa garancijom 2god prodaju ovi sto su kod operatera kupili. Ja sam tako kupio prije mjesec dana star par dana za 500km. Oglasi su zakon.

I je li ti sve u redu sa tel? Jesi li imao kojih problema ? Ja se razmisljam sad bi li kupio negdje polovni Nexus ako ga nadjem, ali opet novo je novo ne znam ni sam.

A ko će mu doneti iz Bosne, ti? :)

I je li ti sve u redu sa tel? Jesi li imao kojih problema ? Ja se razmisljam sad bi li kupio negdje polovni Nexus ako ga nadjem, ali opet novo je novo ne znam ni sam.

Svako ima svoju filozofiju. Cesto kupujem preko oglasa te telefone jer su dosta jeftiniji, a dobijes i garanciju.
Ne dajem 20e pa da garancija nije bitna.

Htio sam sad napisati gdje je možda najjeftinije u BiH (jedan sajt) ali nisam siguran smijem li to. Danas sam gledao i kod njih je 580 KM sa 16 GB. Obično kažu da se isplati uzeti kod nas ako je skuplje nego vani do oko 50€, zbog te garancije, za ove razlike od 100+€ je privlačno uzeti vani :). Ja sam SGS uzeo u Beču, bio je isto dosta jeftiniji nego ovde. Inače osoba koja će mi donije N4 ga ovih dana koristi u USA i baš maloprije mi u mailu kaže da mu radi dosta dobro, dosta brži nego njegov Note 2, nikad ne zatrza kao on ni kao S3 :)

Ajde jedno noob pitanje.
Nisam nikad dirao kernel, pa me sad jaza zaintrigirao sa ovim francom. Sad hocu da flashnem taj kernel, je l to znaci da mogu samo da roknem njega iz recoveryja ili moram factory reset pa flash rom, gapps pa tek kernel? Imam PA 3.99 rc1.

Nazad
Vrh Dno