- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Ma da treba spomenuo bi to Atlantis u FAQ. Flashuj ROM i enjoy bez push-a

Push notifications not working since last 2 days for me. All 6 forums no notifications. Any solution.?
Sent from my Nexus 4
+1, just signed in to tell I having the same problem. Same device (Samsung S3) and same forums stopped to notify yesterday without changing nothing in my side.
From 2 days I have the same problem. I didn't changed the settings or other thing, suddenly it stop to work. I tried to remove and install again but it still not work. Can someone help me??
Treba mi savet. Koristim 1.5 dana ot990, pa bih menjao telefon, mislim da sam prerastao ovaj
Mislio sam da uzmem neki od ovih jeftinijih modela tipa prestigio, al posle potrage po netu zaključio sam da je ipak možda nexus 4 best buy trenutno. Pa me zanima da li sam u pravu?
Ps telefon bih opet koristio neke 2 godine.
Pogledajte prilog 124202
Pogledajte prilog 124203
Pogledajte prilog 124204
Normalno koristenje,sync on 2 maila,bez downclocka i sl. Osvijetljenje na automatski.
Pa koliko sam video nexus 4 mogu naći opušteno za 270-280 eura, na jednom mestu sam našao i za 250 nov. U suštini sam spreman da dam oko 200 eura i koliko dobijem za ovaj moj, a koli vidim za njega se može dobiti 40-50 eura. A na nexus me vuče činjenica, pošto bih koristio telefon bar 2 godine, da će on opet imati podršku duže od svih, mislim na update androida.
Kod nas u CG cijena je oko 300e tako da je kod vas mnogo jeftinije. Ako ti je bitan update onda nexus ako ne pogledaj i Optimus G ima bolju kameru, bateriju, i ekran. To ti je moj savjet![]()
@stjepan
Jok,ukoliko sam nije zabrljavio u dzepu pa rebootovao.
Mada mi trenutno pise preko 100h uptimea.
Ne restartujem ga nikad,nema potrebe:d
Koliko ima bolju bateriju i ekran.. ? P.s. uzmi n4 i nema da brines,ako je prodat u 5,6mil primeraka a dosta takvih ljudi bleji na xda imaces podrsku mozda i 3god pored googlovih 2...
Sa Androidom vazda krucijalni problemi. Sunce ti poljubim da l' su normalni, razmazili su se dobro, nista ne ispravljaju:
Isti slucaj:
https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=42272
O ovome sam ja pricao god dana.. I opet ti kazem iscitaj teme na xda u vezi toga. Npr http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072930
P.s. izvinjavam se za dva posta.. Sada ne znam kako da izbrisem i stavim sve u jedan
ja uglavnom drzim mob na 2g kada mi miruje a kada koristim onda wi fije,tako da mi to potencijalno kasnjenje preko wi fija ne predstavlja problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari