Šta je novo?

LG Nexus 4

Ma da treba spomenuo bi to Atlantis u FAQ. Flashuj ROM i enjoy bez push-a :) :D

Danasnje poruke:

Push notifications not working since last 2 days for me. All 6 forums no notifications. Any solution.?

Sent from my Nexus 4

+1, just signed in to tell I having the same problem. Same device (Samsung S3) and same forums stopped to notify yesterday without changing nothing in my side.

From 2 days I have the same problem. I didn't changed the settings or other thing, suddenly it stop to work. I tried to remove and install again but it still not work. Can someone help me??

Pa kako meni da radi. Ne radi ni jedna app ne samo tapatalk. Ocigledno je problem do Google-a :)

Da pitam nije na odmet. Kako se flesuje novi Android kad se pojavi factory images na Google serverima. Vidim u Wugovom Toolkitu imaju alati fa Flashovanje particija. Je l' se flesuje jedno po jedno (nekako mi nelogicno), ili ima neka fora da flesuje odmah onaj googleov zip. :) Cisto da znam kad zatreba! :)

ti kao da ne znaš stjepana, što više teksta ima veća šansa da kaže "ma ko da se zeza sa tim, dobro radi i ovako" :D

Ahahaha.. Istina.. Kao onomad sto je pisao da nikada nece fleshnuti custom rom.. :)

Nasao sam opciju u Wugovom Toolkitu. Moze da se bira google image. Zakon je toolkit, barem za mene, sve u 2 klika i ima sve sto treba, a pri tome extra objasnjeno :) Cisto da znam kad bude trebalo za 4.4 da se flesuje novi bootloader/basebandod 4.4 + Cataclysm :D Ustedi mnogo vremena.

*Sto se tice Push notifikacija ne radi mi za tapatalk i pik.ba od ovih sto imam. Ostale rade. :) Pretpostavljam da nije do ROMa, ne bi nikako radilo onda. :)

Poslednja izmena:
q5sa.jpg
v47b.jpg
cs8d.jpg

Normalno koristenje,sync on 2 maila,bez downclocka i sl. Osvijetljenje na automatski.

Treba mi savet. Koristim 1.5 dana ot990, pa bih menjao telefon, mislim da sam prerastao ovaj:)
Mislio sam da uzmem neki od ovih jeftinijih modela tipa prestigio, al posle potrage po netu zaključio sam da je ipak možda nexus 4 best buy trenutno. Pa me zanima da li sam u pravu?
Ps telefon bih opet koristio neke 2 godine.

Upravu si.. Za ovaj kes ne postoji bolji mob.

Treba mi savet. Koristim 1.5 dana ot990, pa bih menjao telefon, mislim da sam prerastao ovaj:)
Mislio sam da uzmem neki od ovih jeftinijih modela tipa prestigio, al posle potrage po netu zaključio sam da je ipak možda nexus 4 best buy trenutno. Pa me zanima da li sam u pravu?
Ps telefon bih opet koristio neke 2 godine.

Ako gledas rang do 300e nema preko Nexus-a i Lg optimus G. E sad dbr je i Lg 4xHD i njemu je cijena oko 250e, L9 je isto ok a on je oko 200e. Sve zavisi koliko para toliko i muzike :)

Pa koliko sam video nexus 4 mogu naći opušteno za 270-280 eura, na jednom mestu sam našao i za 250 nov. U suštini sam spreman da dam oko 200 eura i koliko dobijem za ovaj moj, a koli vidim za njega se može dobiti 40-50 eura. A na nexus me vuče činjenica, pošto bih koristio telefon bar 2 godine, da će on opet imati podršku duže od svih, mislim na update androida.

Pa koliko sam video nexus 4 mogu naći opušteno za 270-280 eura, na jednom mestu sam našao i za 250 nov. U suštini sam spreman da dam oko 200 eura i koliko dobijem za ovaj moj, a koli vidim za njega se može dobiti 40-50 eura. A na nexus me vuče činjenica, pošto bih koristio telefon bar 2 godine, da će on opet imati podršku duže od svih, mislim na update androida.

Kod nas u CG cijena je oko 300e tako da je kod vas mnogo jeftinije. Ako ti je bitan update onda nexus ako ne pogledaj i Optimus G ima bolju kameru, bateriju, i ekran. To ti je moj savjet :)

@stjepan

Jok,ukoliko sam nije zabrljavio u dzepu pa rebootovao.
Mada mi trenutno pise preko 100h uptimea.
Ne restartujem ga nikad,nema potrebe:d

Kod nas u CG cijena je oko 300e tako da je kod vas mnogo jeftinije. Ako ti je bitan update onda nexus ako ne pogledaj i Optimus G ima bolju kameru, bateriju, i ekran. To ti je moj savjet :)

Koliko ima bolju bateriju i ekran.. ? P.s. uzmi n4 i nema da brines,ako je prodat u 5,6mil primeraka a dosta takvih ljudi bleji na xda imaces podrsku mozda i 3god pored googlovih 2...

@stjepan

Jok,ukoliko sam nije zabrljavio u dzepu pa rebootovao.
Mada mi trenutno pise preko 100h uptimea.
Ne restartujem ga nikad,nema potrebe:d

NIje mi jasno onda sta je ono sivo na traci za mobilnu mrezu. FlightMode nije definitivno. Kako si to uspio napraviti :D

EDIT: Loznica, vjerujem da je dosta dobrih developera nabavilo Nexus. I ja da sam develepr uglavnom bih Nexus kupovao :d

Poslednja izmena:
To sivo je jako slab signal, kada se telefon rebootuje ima crna vertikalna linija na onom "grafikonu"

Sad kad kazes,bio sam jucer dva sata u kotlovnici,slab signal pa mi je to dodatno pocuclalo bateriju.
Inace imam i impresivnijih screenshotova,al samo za SOT pa necu da kacim.

Rekoh vam da swabo ubija sa kernelom.

Poslednja izmena:
Nisam znao to, ko kad nisam vidjao nikad. Swabo ubija sa sim ne samo kernel :d

Koliko ima bolju bateriju i ekran.. ? P.s. uzmi n4 i nema da brines,ako je prodat u 5,6mil primeraka a dosta takvih ljudi bleji na xda imaces podrsku mozda i 3god pored googlovih 2...

Tu se slazem da sa Nexusom nema brige sto se update tice. Sto se tice ekrana boje nisu isprane to sam licno vidio a sto se tice baterije nisam ih licno uporedjivao ali sam procitao masu testova i svi ugl kazu da je bolja baterija na Optimus G iako ima isto 2100mah, a vjerovatno izdrzi koji sat vise.

Za ekran se slazem ali ako coveka ne mrzi i na n4 moze lepo da se podesi displej.. Za bateriju i ne verujem bas,pogotovu posle 4.3 androida

Poslednja izmena:
O ovome sam ja pricao god dana.. I opet ti kazem iscitaj teme na xda u vezi toga. Npr http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072930

P.s. izvinjavam se za dva posta.. Sada ne znam kako da izbrisem i stavim sve u jedan

Stavio sam WiFi Optimizaciju na OFF izgleda da radi. Samo ne znam kako ce uticati na bateriju :) Ako tone upali ostaje jos jedino one dvje vrijednosti u .ini fajlu da promjenim na 1 :) Citao sam o svemu tome, vise ni sam ne znam sta je fix, neko kaze radi, neko ne radi itd

Google :) ja uglavnom drzim mob na 2g kada mi miruje a kada koristim onda wi fije,tako da mi to potencijalno kasnjenje preko wi fija ne predstavlja problem

Google :) ja uglavnom drzim mob na 2g kada mi miruje a kada koristim onda wi fije,tako da mi to potencijalno kasnjenje preko wi fija ne predstavlja problem

Uvijek neko novo s*anje iskoci. Levati ne znaju fix da izbace godinu dana jos im ljudi pomazu ;) Meni ovo djeluje mnogo neozbiljno, kao da se za*ebavaju sa ovim projektom iz hobija (mada nije daleko od toga)... :)

Zanimljivo je sto se to desava na Nexusima samo... Ja takav problem nikad nisam imao, niti sam procitao, dok nisam video da se najvise bune ovi sa N4, a bilo ih je poneki i sa Gnex-om.

Nazad
Vrh Dno