- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Nemam pojma, ja ih i ne citam. Ne mogu da se zamaram sa gomilom bezveznh komentara jos na engleskom 😀 Prodjem obicno prvu i zadnju stranu u temi 😀
Možda si trebao da mu iskažeš zahvalnost pa ne bi prekinuo pravljenje roma za Nexus 😛
Šalu na stranu, Cyanogen je baš spor što se tiče stabilnih bildova, 10.2 nikako da izađe stabilna verzija...
Sta uzimas? oppo n1? izgleda prezajebano sa ovom roto kamerom...auu jos i cm stock...pa ovo ce da bude brutalno dobar telefon za photosphere i ostale zaebancije...Prodao sam nexus-a 🙁, hvala na interesovanju (sa svom opremom i 2 dbrand nalepnice koje su stigle jutros 🙂).
OPPO here I come !!!
Šalu na stranu, Cyanogen je baš spor što se tiče stabilnih bildova, 10.2 nikako da izađe stabilna verzija...
To mi je plan 🙂Sta uzimas? oppo n1? izgleda prezajebano sa ovom roto kamerom...auu jos i cm stock...pa ovo ce da bude brutalno dobar telefon za photosphere i ostale zaebancije...
Prodao sam nexus-a 🙁, hvala na interesovanju (sa svom opremom i 2 dbrand nalepnice koje su stigle jutros 🙂).
OPPO here I come !!!
Gde si nasao da ga kupis.. ? Cu i ja jedan 🙂
Mnogo je to para.. Aj da je 15e pa i nekako
Pa tebra ako hoce da zaradi na tebi onda ne znam sta da ti kazem. Plus ja se vodim onom logikom,cim je u tudjem vlasnistvu makar i 5min za mene je polovan pa makar i da ga uopste nije vadio iz kutije..
A to sto mi i dalje stoji fabricka nalepnica sa ovim nacrtanim glupistima da se zna gde su plus i minus, sa 3-4 baloncica po sred od zveketanja kljuca i 3-4 mesta na ivicama gde polako ulazi prasina jer se odlepila je druga stvar 😀
Jedan kolega prodaje. Zacijenio ga 25€, ne da ispod :wall: Jeste dobar i sve, ali tebra mnogo u mp3 🙂 Trenutno imam kopiju /odradjuje posao/, ali takav sam lik da volim sve originalno pa me kopka 😀
Najbolje kupiti original, a kopiju staviti na oglas 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari