Šta je novo?

LG G2

Ljudi, koji sve toolovi mogu da mi ponude prekazak na lp? Probao sam lg support tool ali mrka kapa. Inace moj g2 je 16gb, iz telenora

Ljudi, pokusao sam KDZ sa 2 racunara, ni na jedan nece, svuda drajveri instalirani VCRedist i sve ali samo dodje i pise S/W extraction nesto pa retry i tako nadogled.

Da li pokusavas cse flash ili normal? A mozes da probas da stavis kdz fajl u LG Flash Tool 2014 folder msm ako vec nisi, ili da probas sa nekim drugim drajverima

Ma ne bih da se bakcem sa tim kdz. Kakve sam srece, sigurno bih nesto *****ao. Nego lepo cekam update, pa kad bude-bude. Kk-om sam prezadovoljan. Lp cekam samo zbog estetike

U sustini sta god da za**bes mozes popraviti. [emoji6]
A kdz metod je izuzetno jednostavan.

Danas sam opet čačkao KK, pa ono leti, ne razumem kako nekome LP može biti poletniji.

Jel postoji neki program uz pomoc kojeg bih mogao da povratim neke fajlove? Odradih kdz cse flash na 30d i negde na 50% se setim da sam zaboravio da ih prebacim na komp..

Pozdrav,

Dali je iko narucivao refubrished LG G2 od kineza i ako jeste kakva su iskustva ?

Ima li mogućnosti da se na stock ll tastaturi doda ćirilica, vidim da ima u izboru jezika ali kad je stavim i dalje ostane latinična tastatura?

Moraš zadržati taster pa će ti pokazati da izabereš ćirilično slovo. Bzv je odrađeno.

Da, sad sam pokušao, skoro da je neupotrebljivo, čak su slova različite veličine. Šteta

Probao sam swiftkey, više mi odgovara swype, nju sam baš dugo koristio. Ali za sada mi je i stock sasvim pristojna tastatura, samo mi nedostaje ćirilica

Koristite li druge launcehere na G2? Meni je ovo, posle više godina i još više telefona, prvi gde nisam stavio Nova Launcher Prime, stock mi sasvim odgovara, posebno što ima pet ikonica u redu.

Nisam prekinuo flesanje.. Tek bi ga onda ugasio :D :D
Po flešanju, meni se automatski skinu i instaliraju aplikacije, kontakt i ostalo sa Googla, tako da ostala podešavanja nisu neki veliki posao. Sve ukupno sa flešanjem najviše sat vremena. Pošto sam do sada milion puta radio, već se neka praksa napravila.

Probao sam swiftkey, više mi odgovara swype, nju sam baš dugo koristio. Ali za sada mi je i stock sasvim pristojna tastatura, samo mi nedostaje ćirilica

Probaj i TouchPalX. Odlična tastatura, ima ćirilicu, malo podseća na stock sa G2.

Imam problem da sam uradio TWRP backup i trebam da taj backup od 4.2 GB prebacim na komp. Uvek mi prekine na pola to prebacivanje, ne znam da li je kriv komp ili telefon...Zasto ne moze da prebaci ceo folder i da li se jos nekom slicno desavalo. Zato ne volim kada telefon nema sd card...

Probaj lg usb kabel od punjaca da koristis i ubodi u usb koji je direkt na ploci od nazad. Probaj o na drugom kompu.

Vrh Dno