Šta je novo?

LG G2

Na predlog dekija flešnuo sam prošle nedelje HU 30D i nemam više lroblema sa led lampicom.Sve radi kao sat.
[emoji1] kod mene sve super a evo odgovora iz vipa kada sam ih pitao za koje trziste mi je telefon pošto na osnovu sufixa A6PSBK ne mogu da nađem ništa na netu i da nemam zvaničan update :
Postovani, trenutno nije moguce na osnovu serijskog broja proveriti zemlju porekla telefona. Nastavicemo sa proverom i bicete obavesteni kad budemo imali proverene informacije. Vas Vip
kakvi ******i-zemlju porekla znam a neznam ovo drugo

Poslednja izmena:
U dilemi sam da flashujem cyanogenmod, trenutno sam na cloudy2.0.Cuo sam da je baterija dosta bolja na lizalici, a kamera losija jer ne postoji mogucnost instalacije xdabbeb cam fixa.Jel iko flashovao CM i kako vam se cini?

U dilemi sam da flashujem cyanogenmod, trenutno sam na cloudy2.0.Cuo sam da je baterija dosta bolja na lizalici, a kamera losija jer ne postoji mogucnost instalacije xdabbeb cam fixa.Jel iko flashovao CM i kako vam se cini?
Ne znam, meni je nekako sve bolje na LP, mada na KK nisam već mesec dana pa sam možda i zaboravio? Ja ni na KK nisam ubacivao fix za kameru jer je koristim u retkim prilikama, ne slikam noću i u mračnim uslovima, tako da mi je kamera ista na oba Androida. Deluje mi da je baterija bolja i da je brži na LP, ostalo sve slično.

Ne znam, meni je nekako sve bolje na LP, mada na KK nisam već mesec dana pa sam možda i zaboravio? Ja ni na KK nisam ubacivao fix za kameru jer je koristim u retkim prilikama, ne slikam noću i u mračnim uslovima, tako da mi je kamera ista na oba Androida. Deluje mi da je baterija bolja i da je brži na LP, ostalo sve slično.

Ako mozes preciznije - Koji rom je u pitanju?

Ja sam probao.. Poprilicno sam bio zadovoljan, veeovatno zbog cinjenice da je miui nesto malo drugacije od svega sto sam do sada koristio na g2.. Baterija mi je bila malo slabija nego na cloudiju recimo ali nisam ga koristio bas dovoljno dugo da bih to procenio tacno.. Ima tu nekih sitnij problemcica sa skrolom i sa music player-om.. A koji rom trenutno koristis

Pa ja nesto ne slikam puno a i ne razumem se bas u fotografiju tako da stvarno ne bih znao da kazem nista oko toga

Poslednja izmena:
A jel se flesuje kroz autorec? Ja imam stock rom root...Ako bi neko mogao da mi kaze kako se flesuje i jel u sebi vec ima gapps?

Poslednja izmena:
Koji stock imas lp ili kk? Nmg sad tacno da se setim ali pretpostavljam da mora jb bootloader i treba kk gapps

Treba JB bootloader ili KK baseband. Ali boze ljudi, pa zasto je tu Google Translate? :)
LINK

First back up your system before you start brushing machine. Backup and restore is recommended to use titanium backup, pea pods, qq synchronization assistant, and so ensure that the underlying software to complete the upgrade to the official 4.4

1: Install third-party recovery corresponding underlying official 4.4
2: The recovery inside select wipe data / factory reset, confirm, wait for completion
2: Press the Return key to return to the main interface, select install zip from sdcard
Do not extract the MIUI ROM package, which was directly copied to the phone SD card root directory
4: The rom bag on the inserted SD card, select choose zip from sdcard ------ then choose your rom Cary began to brush machine format system in place may take a few minutes, you can be patient.
5: return to the main screen, select reboot system now to reboot into the system
Some notes:
1. Double-click to open the default screen is off, to set -LG settings - gestures which open
2. Default LED is off, go to Settings -LG settings - display inside open
3.USB connected to the computer only the default charge, need MTP mode go to settings and other settings -USB settings inside select -LG
4. The use BUMP kernel support 4.2 and 4.4 BL
5.MIUI 6 default menu key function key for the task, if not used, go to Settings - Additional Advanced Settings - key - task-click buttons at the screen, you can choose to display the menu

PS
1. If there is a sensor (such as gravity sensing) does not correspond to the failure of the baseband, baseband or replace the brush into the KDZ or underlying TOT upgrade to 4.4.
2. If the boot no signal is present, use a brush to philz recovery.

Nakon nošenja u džepu farmerica, tražio mi pin za unlock (kao više neuspešnih pokušaja otključavanja), otključao, znate da onda poništi unlock screen na default. Posle toga više nije dao knock code (zasenjen) . Već sam mislio moraću faktori reset, ali sam napravio clear cache i data za lock screen app i nakon restarta je dozvolio. Eto, samo ako neko bude imao isti problem ...

Ovo 16g je za 16gb verziju ili? Da li da flesujem ovu verziju ili neku drugu po vasoj preporuci?
piše ti da je za 16g - moja preporuka je taj - ja sam flesovao i radi super
al su usrali ovaj tapatalk sa updateom-jel ima negde opcija povećavanja slova kao što je pre bilo - ocoravio sam [emoji1]

Poslednja izmena:
[LP 5.0.2 Kernel 3.4.107][08 MAY] Dorimanx 1.2 LG G2 D802.Nije valjda da niko nije probao.

Ja sam ga instalirao danas. Za sada je ok, bolji od stock-a. Još je rano za zaključak, ali čini mi se da je baterija bolja.

Kad si spomenuo bateriju, ja sam sa Hungary open 30a bio prezadovoljan, bila je bolja nego na kk, a kada sam pre par dana instalirao 30b užas. Doduše, nisam išao clean već postavio sve podatke i aplikacije. Kakva su vaša iskustva? I šta je ispravljeno u 30b?

Baterija na 30a mi je loša, punim telefon 2x dnevno. Nema ničeg neobičnog u bbs logu, osim relativno velikog broja buđenja od strane play servisa.
Ja ću sačekati neki 5.1.x port, svi 5.0.2 imaju problema sa kernelom i pokretanjem/gašenjem aplikacija u pozadini i curenjem memorije.

Baterija na 30a mi je loša, punim telefon 2x dnevno. Nema ničeg neobičnog u bbs logu, osim relativno velikog broja buđenja od strane play servisa.
Ja ću sačekati neki 5.1.x port, svi 5.0.2 imaju problema sa kernelom i pokretanjem/gašenjem aplikacija u pozadini i curenjem memorije.
stavi Vodafone 30d iznenadices se

Ne mogu stalno da vraćam podešavanja nakon instalacije novih romova, imam ih previše da bih to često radio. Cekaću 5.1

Imam mali problem sa zvukom. Kad me neko pozove zvuk je glasan jer je pojacan na maksimalno, ali posle par sekundi se utisa oko 20%. Na telefonu je 5.0.1 android verzija V30d. Da li je neko imao takvih problema?

Jel neko koristi Xcam na ll, ima li neke razlike u odnosu na stock kameru?

Xcam na KK ima razlike u odnosu na stock. Na lizalici i nema svrhe ubaciti Xcam.

Nazad
Vrh Dno