Uradio i ja update preko PC Suite, nisam izdržao, v30a-SEA-xx. Nisam uradio factory reset, kad budem imao više vremena, ovako nakon upgrade, sve funkcioniše kako treba, čak i igo i swiftkey kyb, a mislio sam de neće. No ima nekih stvari koje ne kontam. Longpress na home je bio ulazak u task manager, sad je to search, kako se ulazi u pregled aplikacija u memoriji, ima neka prečica? Kod weather widgeta je bila negde opcija "update on connect", ovde vidim samo ono u vremenskim intervalima. Video player koji je dolazio sa kk ne vidim, ok mogu koristiti mx player, ali stock mi je bio nekako bolji. Onda - u weather widgetu odvojili su prognozu od vremena, zašto onda nisu napravili stisak za prognozu ulazi u detaljniju, a na sat daje ono - vreme, alarmi, štoperica,...mislim ok, izbacio sam ikonicu clock, ali mogli su malo razmišljati. Koliki je taj deo mogli su napraviti prečice i za sat, za alarm i kalendar..., onako zuri prazno belo, a mogli su dodati i podešavajuću transparentnost. Da li je u PC konekciji sada samo 3 opcije: Charge, MTP i PTP, ne vidim ono PC Suite, ... ili će se neke stvari tek slegnuti nakon factory reseta. Da li je ostao isti hard reset ili se i to promenilo (Power i vol- zajedno do pojave logoa, pustiti pa ponovo pritisnuti power)? Poweramp ne radi, mislim da ću morati naći novu narodnu verziju.