Mrljesana
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.06.2013
- Poena
- 255
Jel to za nas sa stock LP? Vidim da je potreban KK bootloader a mislim da ga mi imamo?^Probaj ovaj rom. Ja sam zadovoljan kamerom.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3095500
Nema sta da upali, mislim da moraju da ti zamene display. Nije fizicko ostecenjeda li je neko nosio G2 u telenor na servis zbog zute mrlje da me uputi malo u to?
Blic u mraku je los na LP? Ja bas imam suprotna iskustva jer je minimum pet puta brzi nego na KK.pa ima li koji fix za kameru na LL? najvise mi smeta sto dugo fokusira u mraku ocoravim od blica![]()
Nema sta da upali, mislim da moraju da ti zamene display. Nije fizicko ostecenje
Moze i na kk, samo treba da se update lteconfigs u onom centru za azuriranje. ProverenoSamo jedno pitanje, drug ima na Telenor mrezi ja na Vip. Obojica smo ukljucili na 4G mrezu, ali i dalje nam pise samo H. Posto smo obojica na KK, da li treba uraditi update na LP da bi imali LTE ili moze i na KK?
ja sam dobio nov - 2 puta su menjali touch i pošto u oba slučaja nije bilo dobro dobio sam nov-proveris u sredini dali ima lufta sa obe strane a na ivicama je dobro zalepljenja sam cuo da su ljudima davali novi telefon pa zato pitam
Hvala, ali to sam na kraju skontao sam, hehe i ja sam alergičan kad kažu kockica za kvadrat...klikom na "kockicu" otvara se fensi pregled aplikacija u memoriji...
E pa i ja i on smo uradili i update-restart-odabir LTE/HSDPA/GSM mreze, ali i dalje nema ikonice za 4G u sred Bgd i na Novom Bgd-u?Moze i na kk, samo treba da se update lteconfigs u onom centru za azuriranje. Provereno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari