Šta je novo?

LG G2

Na G3 se portuje kamera sa G2 a na G2 se portuje kamera sa G3, ludilo :)

pa ima li koji fix za kameru na LL? najvise mi smeta sto dugo fokusira u mraku ocoravim od blica :)

da li je neko nosio G2 u telenor na servis zbog zute mrlje da me uputi malo u to?

Samo jedno pitanje, drug ima na Telenor mrezi ja na Vip. Obojica smo ukljucili na 4G mrezu, ali i dalje nam pise samo H. Posto smo obojica na KK, da li treba uraditi update na LP da bi imali LTE ili moze i na KK?

Dace verovatno i tebi, posle servisa pre nego sto preuzmes telefon dobro ga zagledaj, losi su im tacevi, moguce da nisu lepo ni zalepljeni...

Baš tako, da bi dobio novi, moraš da intervenises, da uložiš žalbu na rad...

Samo jedno pitanje, drug ima na Telenor mrezi ja na Vip. Obojica smo ukljucili na 4G mrezu, ali i dalje nam pise samo H. Posto smo obojica na KK, da li treba uraditi update na LP da bi imali LTE ili moze i na KK?
Moze i na kk, samo treba da se update lteconfigs u onom centru za azuriranje. Provereno

nisi me razumeo... u mraku dok fokusira sija mi svetlo tj blic non stop kome to ne bi smetalo?? prodje barem 5 sek dok ne slika.. dok mi je na kit katu sa fix za kameru mnogo brze okidao slike a blic samo blicne u trenutku kad slika..

Uradio i ja update preko PC Suite, nisam izdržao, v30a-SEA-xx. Nisam uradio factory reset, kad budem imao više vremena, ovako nakon upgrade, sve funkcioniše kako treba, čak i igo i swiftkey kyb, a mislio sam de neće. No ima nekih stvari koje ne kontam. Longpress na home je bio ulazak u task manager, sad je to search, kako se ulazi u pregled aplikacija u memoriji, ima neka prečica? Kod weather widgeta je bila negde opcija "update on connect", ovde vidim samo ono u vremenskim intervalima. Video player koji je dolazio sa kk ne vidim, ok mogu koristiti mx player, ali stock mi je bio nekako bolji. Onda - u weather widgetu odvojili su prognozu od vremena, zašto onda nisu napravili stisak za prognozu ulazi u detaljniju, a na sat daje ono - vreme, alarmi, štoperica,...mislim ok, izbacio sam ikonicu clock, ali mogli su malo razmišljati. Koliki je taj deo mogli su napraviti prečice i za sat, za alarm i kalendar..., onako zuri prazno belo, a mogli su dodati i podešavajuću transparentnost. Da li je u PC konekciji sada samo 3 opcije: Charge, MTP i PTP, ne vidim ono PC Suite, ... ili će se neke stvari tek slegnuti nakon factory reseta. Da li je ostao isti hard reset ili se i to promenilo (Power i vol- zajedno do pojave logoa, pustiti pa ponovo pritisnuti power)? Poweramp ne radi, mislim da ću morati naći novu narodnu verziju.

Poslednja izmena:
Moze neko da mi objasni ovo?Screenshot_2015-05-07-13-58-30.png
Jel to sto radite trenutno?

Poslednja izmena:
Na predlog dekija flešnuo sam prošle nedelje HU 30D i nemam više lroblema sa led lampicom.Sve radi kao sat.

Ja i dalje imam problema sa surfom preko njegovog Browsera. Naime kada odem na neku stranicu, koja nije pravljena za mobile, a većina ih je takva, kada pritisnem npr na neki link, grafički odreaguje, ali ne izvršava radnju. Moram ili nekoliko puta da pritisnem, ili da zoomiram do maksimuma i da pritisnem i tada krene sa očitavanjem iz prve. Ovako smara do bola.

Nazad
Vrh Dno