Šta je novo?

LG G2

Pozdrav drustvo, bez da otvaram polemiku neku, sta mi je bolje da flesnem, 30b ili 30d? Na 30a baterija kao da ne postoji.

Ubacio 30d, medjutim sad u podesavanjima za izbor mreze nema lte :D Sta mi je ciniti?

3845#*802# pa lte-only, zatim modem, pa rat i odaberes sve 3 mreze.

Bas sad vidim da dodir od 1-2 sekunde na bilo koji toggle u notification baru vodi u settingse za to. Recimo stisne se i drzi prst na bluetooth ikoni i otvara se bluetooth settings. Korisno.

Rutaj tel.pa izbriši lteconfig. pojavice ti se lte u mrezi. Ja sam tako a imam flesan 30d i imam lte.

Kod mene se na 30A i MTS LTE sim kartici veoma često gubi signal na par sekundi, jednostavno nestane i opet se pojavi nakon recimo 10 sekundi potpuno nasumično. Ne znam da li je do mreže, kartice ili ROM-a.... Ima li još neko sličan problem

Kod mene se na 30A i MTS LTE sim kartici veoma često gubi signal na par sekundi, jednostavno nestane i opet se pojavi nakon recimo 10 sekundi potpuno nasumično. Ne znam da li je do mreže, kartice ili ROM-a.... Ima li još neko sličan problem
Probaj drugu karticu pa vidi. Moze da bude i do lokacije i do loseg dekodiranja (ako je dekodiran fon)

@bulldozerNs
Vidi koja je snaga punjaca,za g2 je 1.8A. Ako Nexusov ima manje,ili ti se cini da sporije puni,ili nesto nije ok sa punjacem

Poslednja izmena:
Hocu da instaliram benderovu aplikaciju "reboot" za ulazak u twrp, ali mi prilikom instalacije prijavljuje "there is a problem parsing package". Jel to nesto do mene?

Na 30a nisam imao taj problem, na 30b imam. Takodje jedan rom koji sam probao nije uopste hvatao signal. Msm uhvati i izgubi. Pa sam ga odmah promenio.

Ja sam se sa 30d prebacio na 30b i imam dosta bolji prvi utisak. Baterija mi od 10 sati jutros kad sam skinuo tel sa punjaca nije pala ni 4%, mreze prikazuje sve 3 nista podesavao nisam.

Nista o bateriji ne moze da se zakljuci na osnovu par sati. Bar 4-5 dana.

Bogumi, moj G2 ima 1.8A punjac. Od 5 do 100 puni za 1.45h, od 20 do 99 za 1.20h

Nazad
Vrh Dno