draxd
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.03.2011
- Poena
- 170
Jel su to polovni telefoni?
Popravljani ili polovni, zavisi koji primerak ti dopadne
Jel su to polovni telefoni?
Probaj lg usb kabel od punjaca da koristis i ubodi u usb koji je direkt na ploci od nazad. Probaj o na drugom kompu.
30dPozdrav drustvo, bez da otvaram polemiku neku, sta mi je bolje da flesnem, 30b ili 30d? Na 30a baterija kao da ne postoji.
kod mene se pokazao 5 puta bolje
ja sam stavio madjara-to ti je u principu sve isto samo što imam Vodafone aplikaciju za update koju sam onemogućioKoji 30D, madjar ili nelki drugi? Brine me ovo Vodafone
3845#*802# pa lte-only, zatim modem, pa rat i odaberes sve 3 mreze.
Ista stvar. Sad sam stavio 30d nadajući se da će sve biti u redu...ali, za početak ne mogu da ga rutujem, a i neće da pokaže izbor za lte mrežu...Probao vec par puta i ne ubacuje kao opciju sva tri moda mreze. Hvala na trudu
Da nisi rekao verovatno nikad sam ne bih provalioBas sad vidim da dodir od 1-2 sekunde na bilo koji toggle u notification baru vodi u settingse za to. Recimo stisne se i drzi prst na bluetooth ikoni i otvara se bluetooth settings. Korisno.
Hvala za root, pokušaću kasnije. A sim jeste lte, imao sam ga na 30a. Zašto sam išao na 30d ni sam ne znam...
Probaj drugu karticu pa vidi. Moze da bude i do lokacije i do loseg dekodiranja (ako je dekodiran fon)Kod mene se na 30A i MTS LTE sim kartici veoma često gubi signal na par sekundi, jednostavno nestane i opet se pojavi nakon recimo 10 sekundi potpuno nasumično. Ne znam da li je do mreže, kartice ili ROM-a.... Ima li još neko sličan problem
Na 30a nisam imao taj problem, na 30b imam. Takodje jedan rom koji sam probao nije uopste hvatao signal. Msm uhvati i izgubi. Pa sam ga odmah promenio.Kod mene se na 30A i MTS LTE sim kartici veoma često gubi signal na par sekundi, jednostavno nestane i opet se pojavi nakon recimo 10 sekundi potpuno nasumično. Ne znam da li je do mreže, kartice ili ROM-a.... Ima li još neko sličan problem
Jel smeta da punim telefon na punjaču od nexus7? Dosta se brže puni
1.6A je G2 ali D802 moze 2A bez problema. Ali sto brze punjenje to losije za bateriju.@bulldozerNs
Vidi koja je snaga punjaca,za g2 je 1.8A. Ako Nexusov ima manje,ili ti se cini da sporije puni,ili nesto nije ok sa punjacem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari