Šta je novo?

LG G2

Meni fon nije nikada bio brz kao na Lollipopu. Baterija je nesto slabija nego na KitKatu ali nema pregrijavanja i opcenito nekih problema. Sve radi super. Madar 30b.

Baš čudno, KK na G2 je pojam brzine, i to se baš prvo primeti, kada sam ga uzeo, baš se svi oduševljavali, najviše iOS korisnici...

Baš čudno, KK na G2 je pojam brzine, i to se baš prvo primeti, kada sam ga uzeo, baš se svi oduševljavali, najviše iOS korisnici...
I kod mene je situacija da Lolipop radi odlično, i Kitkat je radio dobro ali LP ako ne radi bolje ne radi ni lošije. 30a baltic

I kod mene LP radi odlično, ali je zanimljivo kada se uzme G2 koji je još na KK, ja sam imao kontakt sa dva primerka, oba su delovala poletnije od LP čim se uzmu u ruke. Ne bih se vraćao na KK nikada da se razumemo, razlog, deluje baš staro, ali mu se fluidnost ne može uskratiti...

Tu razliku u fluidnosti koju pominješ ja ne primećujem. KK mi je bio stock, LL takođe. A vizuelno je LP definitivno bolji

Poslednja izmena:
Bolje jeste, tako je i kod mene, i sa time je dosta tromiji od KK, na home screen-u skrolujte levo-desno, uđite u settings pa pogledajte software version, sve je to brže na KK...

Ma do animacija je. Lollipop ih ima nesto vise, drugacije su izvedene i nekako sporije pa to sve zajedno izgleda sporije nego na KK. Ali do sad nisam imao nikakav lag, nikakav trzaj, sve leti. Uzmimo stock launcher - na KK bi to znalo zatrzat pri ulasku u drawer, a tu mi nije jos nikad. Multitasking je bolji nego na KK jer sve appse brze otvara, a kao i na stock launcheru tu bi isto znalo samo smrznuti pa se cekalo po 2-3 sekunde da se app otvori.

Mislio sam da su halucinacije u pitanju pa sam jos proslu sedmicu svaki dan bio i na KK i na LP (previse slobodnog vremena :D ) i da - LP je overall brzi.
Ima i puno bolji zvuk u snimanju videa. Bolji od ijednog fixa i bolji od onoga u Dorimanx kernelu na KK. Ima i smart lock sto mi jako fali na KK.

Ko zeli KK ali mu je ruzan - tu je Cloudy 2.2 :)

Ako niste videli, izasao je danas LP za UAE verziju. :happy: :beer:

Hvala za info. Ce probamo.

Jedno pitanje... Jeste nasli mozda neki shortcut za ukljucivanje priority moda? U notification panelu moze da se izabere onaj sound, vibrate i do not disturb, a kada hocu samo alarm da mi radi, moram ici u Settings -> Do not disturb pa selektovati "Priority only".

volume up ili down i tu imaš priority

Izvinjavam se ako je pominjao više hiljada puta ovde ali zašto nemam u opcijama za izbor mreže 4G?

Probao sam da uđem u servisni meni i onda LTE pa modem ali ne mogu, neće nešto.

Треба ти нова 4г Сим картица...

Nema veze 4G kartica sa tim sto nema u opcijama LTE.

@ljubanve Meni samo na 30a i 30b ima LTE u opcijama.

Poslednja izmena:
Na tom telefonu je još uvek 4.2 JB. Znači jedina opcija mi je da uradim update na Lolipop?

Mozda da izbrises lte.config, mada ovo mora da ti potvrdi neko ko je probao da li radi ili ne.

Mozda da izbrises lte.config, mada ovo mora da ti potvrdi neko ko je probao da li radi ili ne.
Meni je tako proradilo na 30d, ali je fajl lteconfig.X pri čemu je X neka ekstenzija (ne znam sad koja). Telefon ti mora bit rutovan i samo nadji ovaj fajl i izbriši ga i onda u network modu dobijaš lte

Kojom aplikacijom moze da se zakljucava ekran double tapp-om ako se koristi custom launcher?

Ja sam apdejtovao na LP zvanicni ali i dalje nemam LTE opciju da izaberem...

Ukucaj ovo u dialer-u *#*#4636#*#* pa tamo u Phone Information podesi da imas i LTE

Kojom aplikacijom moze da se zakljucava ekran double tapp-om ako se koristi custom launcher?
Ako koristiš Nova Launcher, a pritom koristiš i Greenify, u nova podešavanjima odeš u Gestures & inputs / Gestures / Double tap / Shortcuts I onda izabereš Hibernate + Lockscreen :) u isto vreme će double tap gasiti ekran i hibernirati aplikacije. Dakle, ne treba ti dodatna aplikacija za zaključavanje ekrana ;)

Vrh Dno