I kod mene je situacija da Lolipop radi odlično, i Kitkat je radio dobro ali LP ako ne radi bolje ne radi ni lošije. 30a balticBaš čudno, KK na G2 je pojam brzine, i to se baš prvo primeti, kada sam ga uzeo, baš se svi oduševljavali, najviše iOS korisnici...
^Neka proba ovo kome je lollipop sporiji od KK.To je zbog animacija. Probaj
Settings> general> developer options> draver:
Window animation scale 1x
Transition animation scale 1x
Animator duration scale 1x
da smanjis na 0.5
Sa tim ga nećeš ubrzati, samo će animacije biti brže pa deluje fluidnije. Inače sam ovo uradio i ja i bolje je^Neka proba ovo kome je lollipop sporiji od KK.
Meni je tako proradilo na 30d, ali je fajl lteconfig.X pri čemu je X neka ekstenzija (ne znam sad koja). Telefon ti mora bit rutovan i samo nadji ovaj fajl i izbriši ga i onda u network modu dobijaš lteMozda da izbrises lte.config, mada ovo mora da ti potvrdi neko ko je probao da li radi ili ne.
za taj nikad nece ni biti update - i moj je isti ali sam stavio Vodafone 30dA za ovaj A6PSBK i dalje mosa? Bice oko Nove Godine...![]()
Radilo na KK, sad na LP napise da "ova aplikacija ne radi na ovom uredjaju" cim kliknem na informaciju o telefonuUkucaj ovo u dialer-u *#*#4636#*#* pa tamo u Phone Information podesi da imas i LTE
Ako koristiš Nova Launcher, a pritom koristiš i Greenify, u nova podešavanjima odeš u Gestures & inputs / Gestures / Double tap / Shortcuts I onda izabereš Hibernate + LockscreenKojom aplikacijom moze da se zakljucava ekran double tapp-om ako se koristi custom launcher?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari