Šta je novo?

LG G2

Cekaj LG Suite update :D mada bih ja opet probao :D

http://www.lgkdz.com/ - koristan sajt.

Meni ne radi, tj ne izbacuje koji mi je stock rom i ne pokrece samim tim download :(

Kontam, sve dok se u onoj listi firmwarea ne pojavi Srbija, kod nas nece krenuti zvanican update preko suita, bar ne za telefone kupljene kod operatera. Pitao sam o proceduri update ovde, sve mi lepo objasnjeno, ali se jos uvek ne usudjujem da zapocnem, jer ne mogu da nadjem stock rom, u slucaju reklamacije uredjaja.

ti sta god da fleshes moći ćeš isto tako da vratiš kako je bilo na fabricko

Uzmeš najstariju verziju roma i flešuješ ako tel nosiš u servis

može i f ili g nema veze
i ja sam nosio u servis i još mnogi tako da nemaš problema-možeš fleshovati šta hoćeš

Poslednja izmena:
Ova tema svaki dan ima preko 200 postova...

Ajde neka neko stavi sve relevantno oko update-a u prvi post.
Kako proveriti verziju telefona, gde i koji update fajl skinuti, kako ga fleshovati...

Dodajte i info za LTE pa da sve stoji na jednom mestu, a da tema ne lici na chat...

Postoji li neka verzija Lolipopa koja može da se flešne kroz TWRP?

a kako sada kad sam na stock lollipop i ako hocu da se vratim na neki aosp LP, šta raditi?

Poslednja izmena:
Eh boki sad imas svakako kk bootloader. Imas bumoani rec. Flashas rom koji moze na kk bootloader i bumpani kernel. Od renderbrokena recimo

Eh boki sad imas svakako kk bootloader. Imas bumoani rec. Flashas rom koji moze na kk bootloader i bumpani kernel. Od renderbrokena recimo
hvala
znači treba pronaci rom [emoji3] (gde to naci ili koji aosp rom koristi kk bootloader) , za kernel znam gde cu naci

Poslednja izmena:
Contributors
genesixxbf3, REV3NT3CH, Electrikjesus, Deliberate
ROM OS Version: 5.0.x Lollipop
ROM Kernel: Linux 3.4.x
ROM Firmware Required: 12b/jb bootstack
Based On: CyanogenMod

Version Information
Status: Nightly
Current Stable Version: 2.2
Stable Release Date: 2015-01-14
Current Beta Version: 2.1
Beta Release Date: 2015-02-23

Pise required jb bootstack = treba jb aboot + cesto i jb baseband (ja nisam koristio, picim uvijek kk baseband a jb aboot)

ovo je BlissPop, misliš da bi njega mogao direktno iz recoverija jer taj rom poseduje u sebi i bumped kernel uključen
(obzirom da ja imam kk bootloader, kako da namestim taj jb about)

Poslednja izmena:
Nekako mislim da ces u bootloop:)
Moras probati sam. Teoretski moras baseband, taj kernel, posto je kernel po kernel bumpan i taj ga bootloader dozvoljava..trebalo bi raditi

Pretpostavljam da će vremenom krenuti castum romovi za nas na stocku, mada mi se ništa ne menja jer sam baš zadovoljan.

Pretpostavljam da će vremenom krenuti castum romovi za nas na stocku, mada mi se ništa ne menja jer sam baš zadovoljan.
i ja sam, ali ova priča izmedju bendera i mene je bila informativnog tipa a i da svi pročitaju da je sada problem fleshovati aosp iz twrpa(da ne bude bootloop)

Devojka ima 20c, KK, ja sam na 30a, LP, i juče sam malo poredio čisto fluidnost, i nema neke razlike, kao da je KK fluidniji, ali kada se udje u settings, tu ga KK rasturi, mnogo rasterecenije i brže ide. Kamera, poredio par slika, zatvoren prostor, praktično iste. Jedino što je puno lepše, praktično sve na LP. Sada mene zanima sa čime su pojedinci poredili LP, pa im je puno fluidniji, ja sam pre LP bio na CloudyG3 2.0, i od njega jeste brži...
Ono što isto ne primećujem je, razlika, ARTvDalvik, start-up aplikacija je praktično isti. Baterija tek treba da se pokaže.

Devojka ima 20c, KK, ja sam na 30a, LP, i juče sam malo poredio čisto fluidnost, i nema neke razlike, kao da je KK fluidniji, ali kada se udje u settings, tu ga KK rasturi, mnogo rasterecenije i brže ide. Kamera, poredio par slika, zatvoren prostor, praktično iste. Jedino što je puno lepše, praktično sve na LP. Sada mene zanima sa čime su pojedinci poredili LP, pa im je puno fluidniji, ja sam pre LP bio na CloudyG3 2.0, i od njega jeste brži...
Ono što isto ne primećujem je, razlika, ARTvDalvik, start-up aplikacija je praktično isti. Baterija tek treba da se pokaže.
To je zbog animacija. Probaj
Settings> general> developer options> draver:
Window animation scale 1x
Transition animation scale 1x
Animator duration scale 1x
da smanjis na 0.5

Poslednja izmena:
To je zbog animacija. Probaj
Settings> general> developer options> draver:
Window animation scale 1x
Transition animation scale 1x
Animator duration scale 1x
da smanjis na 0.5

Vec sam pitao samo sto nisam dobio nikakav odg, da li je moguce na stock rom-u podesiti window/transition animation scale i animator duration scale na 0.75?

i ja sam malo vise guglao, ali nazalost sa istim ishodom :) sacekacemo da cujemo sta kaze @bender_007 :D

Nazad
Vrh Dno