Šta je novo?

LG G2

Ne verujem da je problem do ADB-a. Ja ih nisam ni instalirao, a flesovao sam preko kdz-a... Probaj da skines neku drugu verziju .kdz fajla pa da flesujes...

Sad sam probao, i ni jedan tajvanski kdz ne moze da se skine. Cudno. LL verziju nemaju,samo KK

Super je lizalica tecno radi [emoji1]

Jel moze neko da mi kaze da li mu dolazeci poziv izgleda ovako? Ili je to do mene? Mislim na krug oko answer..po defaultu je tako..bode mi malo oci jer trepti non stop haha...
91940ac31539fbaebc5d32b385e1f8e0.jpg

Tako treba da bude. I na G3 je tako

Poslednja izmena:
Koji da skinem?

Pa taj si i imao, 20c. Moze stvarno svasta da bude, ali drajver je najverovatnija mogucnost. U svakom slucaju, restartuj, ja sam restartovao kad nisam uspeo da rutujem iz prvog puta (do duse, morao sam zbog plavog ekrana,pre toga sam bio instalirao najnovije drajvere, a kdz flash sam radio sa nekim starijima)

Poslednja izmena:
Pa taj si i imao, 20c. Moze stvarno svasta da bude, ali drajver je najverovatnija mogucnost. U svakom slucaju, restartuj, ja sam restartovao kad nisam uspeo da rutujem iz prvog puta (do duse, morao sam zbog plavog ekrana,pre toga sam bio instalirao najnovije drajvere, a kdz flash sam radio sa nekim starijima)

Sad je dosao do 100%, restartovao je fon i cekam..

O boze, evo ga. Svaki put sam morao retry dok je pomeralo po malo %, i na kraju kada je doslo do 100% tako program je pukao, kao sto je rekao vojkan, i fon se restartovao i evo ga pali se, tj aplikacije se azuriraju.

To je nauk za ubuduce :D

Sad evo dize LP, znaci da mi je neko pricao ne bih mu verovao.. Izvinite na spamu ljudi !

Kako moze da ti dize LP kad si instalirao 20c? Ili si ponovo odradio 30a madjrski kdz?

Ma jok, dizao madzarca

@fingon82

offtopic:

nisam nikad to radio. Rootao ga normalno, cim sam ga kupio nisam ni karticu ubacio unutra jer sam 2 dana prije bio spreman za rutanje i otkljucavanje. Tako da je u roku sat vremena bio rootan, recovery, otkljucan.

Kasnije sam stavio 4ext, joinao vipers beta team, testirao malo itd.

Ovi novi htcovi - desire 300, vidio sam 10tak novih emmc greska, ne mozes mu nista.

@fingon82

offtopic:

nisam nikad to radio. Rootao ga normalno, cim sam ga kupio nisam ni karticu ubacio unutra jer sam 2 dana prije bio spreman za rutanje i otkljucavanje. Tako da je u roku sat vremena bio rootan, recovery, otkljucan.

Kasnije sam stavio 4ext, joinao vipers beta team, testirao malo itd.

Ovi novi htcovi - desire 300, vidio sam 10tak novih emmc greska, ne mozes mu nista.

Rutovao si dok je jos bio na Froyo-u ili GB-u, tad je rut bio lak. Posle, sa novim kernelom/firmverom/sta god na ICSu, bila je to muka neopevana. Bilo je nekih problema oko downgrade-a takodje

Haha aj i izvini na mučenju.

Ma opusteno,uzivaj :)

Poslednja izmena:
@fingon82 pa da. Nisam shvacao zasto ne stave gb i rutaju. Strpas zip na karticu i u bootloader. SebastianFM mi je favorite definitivno. G2 je poprilicno boring kad sve radi fino

Ne secam se vise detalja, ali imao je neki problem i oko downgrejda. Nije bilo mnogo jednostavnije od Juopunut Bear s-off metode. Mislim da je prvo morao da se downgrejduje hbot ili nesto drugo, pa tek onda ICS, pa tek onda s-off i root ali ko zna,davno bese

HTC Sensation je bolji telefon od G2, inace :)

jel postoji opcija da mi aplikacija radi u pozadini i da je imam u notification baru ali da mi se ne pojavljuje na zaključanom ekranu kao obaveštenje? ja kad je isključim da se ne pojavljuje kao obaveštenje na displeju onda je nema više ni u notification baru

Meni na zakljucanom ekranu nema nista, a kada otkljucam ima u notification poruke sa: sms, viber, whatsapp itd... Ali moras i u samim tim aplikacijama da podesis notification, recimo bas u viber moras....

Meni na zakljucanom ekranu nema nista, a kada otkljucam ima u notification poruke sa: sms, viber, whatsapp itd... Ali moras i u samim tim aplikacijama da podesis notification, recimo bas u viber moras....
a jel ti uopšte nešto pokazuje od notifikacija na zaključanom ekranu?

pa znaci da si ih sve ugasio-meni stižu notifikacija ali ja želim da mi se neke ne pokazuju-mogu i ti da napravim ali onda ih nemam u notification baru-to me muči

Nazad
Vrh Dno