Šta je novo?

LG G2

@ajovetic

Jeste, nema veze sa telefonom. Ja kuci moram da ga stavim na GSM, jer 3G radi katastrofalno. Na drugim mestima nema problema. Nema veze sa G2, tako je i sa drugim telefonima

Ajd da pitam ja, kad niko drugi nece: kad ce android 5.1 na g2? :d planira li se uopste ili je 5.0.2 poslednje sto cemo videti

Poslednja izmena:
E to je ono što mene zanima. Da li su ti uređaji kupljeni preko operatera, ili imaju drugi source? Mislim glupo pitanje, kako to može iko znati, al reko hajde da pitam :D Na listi firmware-a, oni koji nisu open, su namenjeni za mreže.

Kad ukucam *#*#4636#*#* idem na Phone information i izadje: This application does not work on this devices.

Da li je neko imao problem da baterija stane sa punjenjem na 99% i nece da ode na 100% posle update-a na lollipop?

http://prntscr.com/6qcfgi

Meni je zabolo ovde pri rutovanju ? Sta da radim ?

E, pazi ovako...

Prvo... moraš da uzmeš jednu veću šerpu (lonac). Zatim varjaču, ili ako nemaš varjaču, može i neki drugi elemenat kuhinjkog pribora. Onda uzmeš lepo tu varjaču i lonac i trčis po sobi gore-dole, i urlaš iz sveg glasa: "ODBODI SE, ODBODI SE!!". Pri tome, dok trčis, što jače lupaj varjačom o lonac.
Tako jedno pola sata, i to je to.

Izivnjavam se svima (posebno autoru posta), morao sam, bilo je jače od mene. Nemojte šta zameriti, malo smeha, nije na odmet. :)

E, pazi ovako...

Prvo... moraš da uzmeš jednu veću šerpu (lonac). Zatim varjaču, ili ako nemaš varjaču, može i neki drugi elemenat kuhinjkog pribora. Onda uzmeš lepo tu varjaču i lonac i trčis po sobi gore-dole, i urlaš iz sveg glasa: "ODBODI SE, ODBODI SE!!". Pri tome, dok trčis, što jače lupaj varjačom o lonac.
Tako jedno pola sata, i to je to.

Izivnjavam se svima (posebno autoru posta), morao sam, bilo je jače od mene. Nemojte šta zameriti, malo smeha, nije na odmet. :)

Sledeci put kad ti tereba neka pomoc ti to radi sto si napisao. Samo umesto ODBODI SE urlaj tvoj problem [emoji6]

Kad mi ugašen ekran, blenda mi crvena led lampica i power dugme, u čemu je problem? Koja se to aplikacija oglašava?
edit:restartovao sam fon, više nema.

Poslednja izmena:
Kad smo kod led notifikacija, moze li se kako namjestiti da ima različite boje za različite notifikacije, npr. crvena za propušteni poziv, plava za poruku, zelena za mail? Na s4 je moglo.

Da, može, opcije se nalaze u Ekran>LED Notifikacije, prilagođavaju se kako ti hoćeš, trajanje, blinkanje, boja...

Ukoliko ja dobro vidim, ima samo zelena za dolazne, žuta za propuštene pozive i poruke i crvena kad se puni. U pitanju je ovaj 30d LP

Flesovao i ja HU30a verziju. Ono sto sam za ovih par sati primetio da je baterij dosta losija u odnosu na 20H koji mi je prethodno bio flesovan.

Meni je wifi sad nekako slabiji na lp nego pre? Jedva uhvatim 2 crte signala dok npr sa asusovim tabletom hvatam pun signal.. Moze li kako da se pojaca signal za wifi ili ima li neki fix?

Meni je wifi sad nekako slabiji na lp nego pre? Jedva uhvatim 2 crte signala dok npr sa asusovim tabletom hvatam pun signal.. Moze li kako da se pojaca signal za wifi ili ima li neki fix?

Meni nije slabije i ne postoji način da se pojača, čip hvata i emituje signal snagom prilično nezavisnom od softvera.
Flesovao i ja HU30a verziju. Ono sto sam za ovih par sati primetio da je baterij dosta losija u odnosu na 20H koji mi je prethodno bio flesovan

Ne može se oceniti baterija odmah nakon flešovanja, tek posle recimo drugog punjenja. Baterija je neznatno slabija, ali je zato telefon mnogo fluidniji nego na stock kitkat-u.

Jel vam se desava da se telefon zakljuca sam cim ga otkljucate? Tj ja stisnem dugme,ekran se upali i odmah ugasi....i tako 3 puta za redom.... desilo mi se vec 4-5 puta do sad.

koliko ja znam nema niko ili se nije javio sa tim problemom-kod mene sve perfektno

Jel vam se desava da se telefon zakljuca sam cim ga otkljucate? Tj ja stisnem dugme,ekran se upali i odmah ugasi....i tako 3 puta za redom.... desilo mi se vec 4-5 puta do sad.

Skloni prste sa senzora i to se nece desavati. Sluzi ako se dugme pritisne u dzepu, senzor vidi da je totalan mrak i gasi display odmah, kako se ne bi nesto pokrenulo u dzepu. Znaci otkloni sve prepreke sa senzora i pritisni dugme :)

Wow,izgleda da je do toga xD
Prvo sam se tripovao da nije do glupog glassa i sto sam povecao osetljivost ekrana na max... al izgleda je bilo do senzora :)

Koristim tap,al par puta sam koristio na dugme i to mi se desilo,pa sam se istripovao.

Vrh Dno