Kako vam se cini baterija na officialnom lollipopu?meni se cini da je ipak dosta slabija od Cloudyg3 2.1
Vec sam pitao samo sto nisam dobio nikakav odg, da li je moguce na stock rom-u podesiti window/transition animation scale i animator duration scale na 0.75?
ma opusteno.. video sam na nekim aosp da ima bas ta vrednost i ona je nekako najfuidnija po mom ukusuOvako na pamet nije. Sigurno negdje u postavkama ima, pogledam na netu pa...mozda apk neki
Ja to nisam video ni na jednom Stock ROM-u kod bilo kog proizvodjaca. Jedino na AOSP.ma opusteno.. video sam na nekim aosp da ima bas ta vrednost i ona je nekako najfuidnija po mom ukusuako nesto isceprkas, ti javi
![]()
to je moglo na KK+xposed+modul xuimod pa biras animaciju i tranzicijui ja sam malo vise guglao, ali nazalost sa istim ishodomsacekacemo da cujemo sta kaze @bender_007
![]()
Hvala na savetu, pomoglo je osetno. Ja sam trazio u regulanim podešavanjima da isključim animacije, nisam ni pomislio da su u dev delu.To je zbog animacija. Probaj
Settings> general> developer options> draver:
Window animation scale 1x
Transition animation scale 1x
Animator duration scale 1x
da smanjis na 0.5
Moram ponovo da pitam...Jel sada na Lolipopu vise ne postoji opcija za screenshot kao na KK prevlacenjem sa home dugmeta?I da li postoji i dalje onak multitasking sa 2 prozora i kako se startuje?I da li je i kako moguce podesiti razlicite notifikacije za sms,email...?
I kod mene ne radi.*#*#4636#*#*.Ovo ne funkcionise.Jel ima neki drugi nacin.
meni nešto signal slabiji-na poslu mi je pre bio full a sad na pola-ima još primera-jel to može nekako da se podesi?
meni nešto signal slabiji-na poslu mi je pre bio full a sad na pola-ima još primera-jel to može nekako da se podesi?
To nije do telefona, meni je isti signal, verovatno nešto čačkaju oko mreže.
Aj isključi wifi, aktiviraj mobilne podatke i prati. Možda dolazi do handovera između 2G i 3G bazne stanice. Moguće da ti je 3G slab, a 2G pun.
I ja sam primetio taj problem na Telenoru. Doduše uzeo sam 4g sim karticu ali signal značajno varira i kad su data konekcije isključene. To se dešava na poslu. Sad sam kući i imam stabilan signal, nadam se da to ima veze sa lokacijom.meni nešto signal slabiji-na poslu mi je pre bio full a sad na pola-ima još primera-jel to može nekako da se podesi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari