Šta je novo?

LG G2

Sto se tice uporedjivanja LP sa nekim proslim verzijama... Pre njega bio sam na KK stock-u. Fluidnost je otprilike ista,manje vise. Baterija mi je znatno bolja na LP, plus da napomenem da su ispravljene gluposti tipa kasnjenje prikaza prilikom poziva. Estetski je lepsi, ali neka resenja su bezveze. Ne znam samo sta ocekujete da vidite od LP pa se tako razocarate.

Kako vam se cini baterija na officialnom lollipopu?meni se cini da je ipak dosta slabija od Cloudyg3 2.1

Kako vam se cini baterija na officialnom lollipopu?meni se cini da je ipak dosta slabija od Cloudyg3 2.1

Meni isto kao i na KK, Cloudy ~ 4.5h SoT (upaljen Mobile Data non stop, bez ikakvog wifi-ja, sa svim drustvenim glupostima tipa fb, fb messenger, viber, whats app i tako to). Od svih romova mi se najvise svideo AICP + cyanogenmod camera, samo sto mi on malo vise trosi bateriju od ostalih.. :)

Stavio 30d i sad nema lte u izboru mreže, kako to ispraviti?

Ako ti Update Centar ne pondi LTE Config, kucaj *#*#4636#*#* i u Phone information odaberi EDGE/WCDMA/LTE ili tako nešto

Evo vec 5 dana guram ROM, odlican je, nisam bolji imao. Nisam cak ni rootovao, sve radi bez greske pa sam i zaboravio a i sta ce mi, kad ne treba nista. Kamera je odlicna isto ne treba nikakav fix

ma opusteno.. video sam na nekim aosp da ima bas ta vrednost i ona je nekako najfuidnija po mom ukusu :) ako nesto isceprkas, ti javi ;)
Ja to nisam video ni na jednom Stock ROM-u kod bilo kog proizvodjaca. Jedino na AOSP.

Jedino na 1.0 kad staviš onako lepo vidiš fluidno animaciju i tranziciju, a već ispod toga kao da nije završena, nekako iskrzano deluje.

No dobro sto ljudi, sto ćudi :)

Moram ponovo da pitam...Jel sada na Lolipopu vise ne postoji opcija za screenshot kao na KK prevlacenjem sa home dugmeta?I da li postoji i dalje onak multitasking sa 2 prozora i kako se startuje?I da li je i kako moguce podesiti razlicite notifikacije za sms,email...?

Poslednja izmena:
To je zbog animacija. Probaj
Settings> general> developer options> draver:
Window animation scale 1x
Transition animation scale 1x
Animator duration scale 1x
da smanjis na 0.5
Hvala na savetu, pomoglo je osetno. Ja sam trazio u regulanim podešavanjima da isključim animacije, nisam ni pomislio da su u dev delu.

Moram ponovo da pitam...Jel sada na Lolipopu vise ne postoji opcija za screenshot kao na KK prevlacenjem sa home dugmeta?I da li postoji i dalje onak multitasking sa 2 prozora i kako se startuje?I da li je i kako moguce podesiti razlicite notifikacije za sms,email...?

Ne postoji više sa home dugmeta. Imaš prečicu iz notifikacija za to (QuickMemo+).

Ako pod multitaskingom misliš na Slide Aside, nema ga više.

Imaš u podešavanjima za SMS da podešavaš notifikacije.

Ma lg je weird. Okljastrio g2 update a kdz veci nego na g3. Na korejskim verzijama 1.2 gb cca :)

meni nešto signal slabiji-na poslu mi je pre bio full a sad na pola-ima još primera-jel to može nekako da se podesi?

Ne radi ni meni sa tim kodom.

To je univerzalni kod za skoro sve androide, trebalo bi da radi. probajte ponovo, proverite redosled.

Pa ako je mreža radila OK pre update-a, ne može ništa promeniti posle 10 min nakon update sa mrežom :)

Onda je baseband na LL? Ne desava se stalno, signal mreze varira od jedne crte do punog signala na istom mestu. Ima li jos ko taj problem na drugoj mrezi. Vip kod mene.

Poslednja izmena:
Aj isključi wifi, aktiviraj mobilne podatke i prati. Možda dolazi do handovera između 2G i 3G bazne stanice. Moguće da ti je 3G slab, a 2G pun.

Oni koji nemaju lte na 30d romu, mozda ta mreza nije pustila za svoje korisnike lte?

Aj isključi wifi, aktiviraj mobilne podatke i prati. Možda dolazi do handovera između 2G i 3G bazne stanice. Moguće da ti je 3G slab, a 2G pun.

Iskljucujem to kao mogucnost, u mom mestu nema 3g mreza. Nije problem ne desava se stalno i ne utice na razgovor.

meni nešto signal slabiji-na poslu mi je pre bio full a sad na pola-ima još primera-jel to može nekako da se podesi?
I ja sam primetio taj problem na Telenoru. Doduše uzeo sam 4g sim karticu ali signal značajno varira i kad su data konekcije isključene. To se dešava na poslu. Sad sam kući i imam stabilan signal, nadam se da to ima veze sa lokacijom.

Znači niko nije dobio opfiicial update, ko ima G2 od madjara preko suita?

Vrh Dno