LG PC Suite prijavljuje da je stigao 30b i za mog G2 Nemca. Taman sam popodne i sutra fino dokon da mogu da se zezam sa telefonom, al pre nego što počnem, par pitanja i molim bez 'već je pisano o tome' odgovora jer je thread otišao na preko 600 strana.
1. Gubim TWRP ako ga flešnem preko PC Suite-a, jel tako?
2. Ima li trenutno neki ROM koji je baš popularan i svi ga vole, možda eventualno da flešnem to?
3. Koji je trenutno najbolji metod za rutovanje na JB?
4. Šta bi na kraju sa kamerom na JB?
Ispada da su na ll najlosije slike. Meni se najvise dopadaju na 20h, a vama?
1. da, ali mislim i da sam negde procitao da je bolje vratiti stock recovery pre roota
Misliš da se izbrišu FB i Messenger pa preko Browser?
Bez da ga hiberniram, oko 5h SOT mi je bio rekord. Sa hiberniranim, 6h 18m, a sa skroz obrisanim stalno preko 6.5h. Jako puno mi je trosio, i do 25%/sat samo se tipkajuci.Lolicon kakve si rezultate s baterijom imao kada si uspavljivao fb sa greenify? Ako koristis greenify...zanima me..mozda ga i ja obrisem
Messenger nisam koristio, samo "normalni" FB i pobrisao sam ga jer je ono ludo koliko trosi. Kroz Firefox mi je najvise otislo 13%/sat dok sa FB nije padalo ispod 20 -.-Misliš da se izbrišu FB i Messenger pa preko Browser?
Meni na JB najbolje izgledaju. Nekako su mi najprirodnije boje ali ja sam amater sa fotografijom pa je to samo osobni dojam.Ispada da su na ll najlosije slike. Meni se najvise dopadaju na 20h, a vama?
E ovo je istina. Puno je brza u mraku (ne znam bas koji je smisao snimanja u potpunom mrakuImao sam stock 20c, sad stock 30a. Kod fotografija primetim malo brže fokusiranje u mračnim uslovima, a što se kamere tiče, baš je bolje. I brze fokusiranje i fps ne pada ispod 23.98 u potpunom mraku, 30fps u zamračenom, na 20c je bilo šugavih 15 fps.
Dobro, tu si u pravuKoja je svrha snimanja u potpunom mraku, pa evo juče, izuzetno intenzivna grmljavina, a palo samo par kapi kiše, pa sam hteo da snimim kako seva, naravno najlepše se vidi ako je potpuni mrak.
Pa vidim rezultate - u GSam Battery Monitoru pod Apps Usage ih ni ne vidim ako ih ne koristim. Kad su odmrznuti obavezno YouTube stoji na nekih 0.1 do 1% bez da ga ijednom otvorim. Maps se ne pojavljuju.Probaj da koristiš tako telefon par dana, pa sa odmrznutim gore pomenutim aplikacijama i videćeš rezultate![]()
Evo jedna dnevna screenshot videoKoja je svrha snimanja u potpunom mraku, pa evo juče, izuzetno intenzivna grmljavina, a palo samo par kapi kiše, pa sam hteo da snimim kako seva, naravno najlepše se vidi ako je potpuni mrak.
Ovo je odlicno!Evo jedna dnevna screenshot video
https://flic.kr/p/sTRP3X
Nema na cemulolicon hvala..kako si podesio osvetljenje?
Mozes slobodno. Probaj prvo s default modemom(ja sam kk koristio)
Ja sam juce flešno blisspop sa kk stock modemom ali sam bio isti modem za svaki slučaj skinuo. [emoji4]
Htedoh da napisem pre flesa stock-a
OMG, pa sta je bio los standby na KK?? Meni je trosio jedva 1% baterije u 7-8h kad bih spavao. Sad mi ode tocno 1% u 3h.Malo root nije hteo da se instalira, tek iz trećeg pokušaja je prošao. Kako mi se za sada čini, trajanje baterije u miru je izgleda sređeno, to je ono što me je najviše nerviralo na KK, inače ne bih ni prelazio.
Root pa sa Titanium Backupom "rucno" obrisao sve sta se da naci u ovoj temi u prvom postu kao i u onom #17. Jos i onaj LGWernicker (tako nesto), VoiceMate, Chrome, YouTube, Maps, Google Plus, Newsstand, Google Music, Games, Movies (to lako kasnije opet instalirat ako treba) i one gluposti kao LG Smart World i to. Daj okaci screenshot od svega jer ne pamtim sve napamet pa ako sam nesto propustioNego, šta ste koristili na skinete bloat? System app uninstaller koji je radio na KK više ne radi kako treba na LP.
Da nisi u blokovimaDobro, tu si u pravu
Nije mi grom pao na pamet. Doduse, vatromet na neki nacin isto ulazi tu.
Pa vidim rezultate - u GSam Battery Monitoru pod Apps Usage ih ni ne vidim ako ih ne koristim. Kad su odmrznuti obavezno YouTube stoji na nekih 0.1 do 1% bez da ga ijednom otvorim. Maps se ne pojavljuju.
Evo mi sad baterija, a koristim ga najnormalnije (malo FB kroz Firefox, malo surf kroz Firefox, par videa, 10ak fotografija, citanje i pisanje mailova, tipkanje od ukupno pola sata kroz Hangouts, 3h poziva itd.):
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari