Ako koristiš Nova Launcher, a pritom koristiš i Greenify, u nova podešavanjima odeš u Gestures & inputs / Gestures / Double tap / Shortcuts I onda izabereš Hibernate + Lockscreenu isto vreme će double tap gasiti ekran i hibernirati aplikacije. Dakle, ne treba ti dodatna aplikacija za zaključavanje ekrana
![]()
Pa nije free, mora nova prime za gestures... Bar za 2tapAko moze malo detaljnije, imam i xposed i greenfy, pa opet, pomenuta precica u novi nije free. Nista mi ne znace te neodredjene insinuacije![]()
Najbolji: https://play.google.com/store/apps/details?id=kennethcheng.com.lockscreen.freeKojom aplikacijom moze da se zakljucava ekran double tapp-om ako se koristi custom launcher?
mrlje nemaju veze sa flesovanjem-treba da staviš Vodafone 30d - i ja imam taj i ja sam nosio u servis zbog istog problema pa nisu mogli da poprave i dobijem u zamenu ovaj sa glupim sufixom A6PSBK i koji je zaključan na mrežu-kao što rekoh stavio sam sam 30d i radi superPosto imam famozni G2 sa famoznim sufiksom iz VIP-a naravno, i posle sto cuda zvanja korisnickih servisa jedini zvanicni odgovor koji dobih iz LG-a update 5.0.2 za Srbiju je pusten, jedino za nas sto imamo telefone uzete u VIP-u update nepostoji za sada jer VIP Srbija nije jos uvek dozvolio da modeli koji su kupljeni preko njih dobiju update na Lollipop, dok u VIP-u pricaju kako oni nisu zaduzeni za to i da to nije u njihovoj nadleznosti, i sad koji update insalirati. Imah instaliran 6hu open v30b ali dobih od njega zute mrlje pa je telefon zavrsio u servisu posle godinu i po dana koriscenja a telefon je bio ko rerna![]()
mrlje nemaju veze sa flesovanjem-treba da staviš Vodafone 30d - i ja imam taj i ja sam nosio u servis zbog istog problema pa nisu mogli da poprave i dobijem u zamenu ovaj sa glupim sufixom A6PSBK i koji je zaključan na mrežu-kao što rekoh stavio sam sam 30d i radi super
ne greje se a messenger ne koristim - da madjarMislis na madjara 30d? Aaaa jel ti se greje pri koriscenju npr Chroma ili messengera?
Mozes slobodno. Probaj prvo s default modemom(ja sam kk koristio)Hoću da instaliram BlissPop 3.2. Pretpostavljam da za D802 mađare ide ovaj modem "LGD802_10B_EUR_RADIO.zip". Je li neko probao?
Ja sam juce flešno blisspop sa kk stock modemom ali sam bio isti modem za svaki slučaj skinuo. [emoji4]Hoću da instaliram BlissPop 3.2. Pretpostavljam da za D802 mađare ide ovaj modem "LGD802_10B_EUR_RADIO.zip". Je li neko probao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari