Šta je novo?

LG G2

UAE za moj je 30a, a ja sam trenutno na 30b. Isplati li se da se vracam zbog toga sto je sa moj konkretan telefon?

Ako koristiš Nova Launcher, a pritom koristiš i Greenify, u nova podešavanjima odeš u Gestures & inputs / Gestures / Double tap / Shortcuts I onda izabereš Hibernate + Lockscreen :) u isto vreme će double tap gasiti ekran i hibernirati aplikacije. Dakle, ne treba ti dodatna aplikacija za zaključavanje ekrana ;)

Pa treba, taj shortcut je od greenify :)

Ako moze malo detaljnije, imam i xposed i greenfy, pa opet, pomenuta precica u novi nije free. Nista mi ne znace te neodredjene insinuacije :(

uploadfromtaptalk1431865906167.pnguploadfromtaptalk1431865914898.png
odlično - ladno još sat vremena SOT-a do uveče može da izgura

Zar je neko lud da plati to 5 evra kad ima free na stock launcheru? Nekako ne verujem da se @g.paganini iscimao za to.

Kad sam vec poceo s pitanjima, jel zna neko neki app (imalo na symbianu) da kad posaljes SMS poruku, primaocu stigne otvorena?

Pa ne plaćaš 4$ za to nego za sve što dobiješ sa prime :D

Kad nisam na stock ili Cloudy romovima, uvek koristim Nova lančer, nikada nisam koristio greenfy, tako da ne znam kakve veze to ima sa njim. Novu nikad nisam platio, skinem turn off screen i namestim da mi u Nova pokrene dupli tap Turn off. A koliko se sećam, dupli tap mi je radio na ugašenom ekranu, jer je ta opcija postajala u LP romovima (wake up).

Dobro ali sta ja da radim sada? Sta da instaliram, instalirao sam bas po upustvu xdabbeba ono sto mi treba.
Onda je on pogresio. Ali vidite, imam slow motion koji radi normalno. Sta tacno da radim?

Hoću da instaliram BlissPop 3.2. Pretpostavljam da za D802 mađare ide ovaj modem "LGD802_10B_EUR_RADIO.zip". Je li neko probao?

Posto imam famozni G2 sa famoznim sufiksom iz VIP-a naravno, i posle sto cuda zvanja korisnickih servisa jedini zvanicni odgovor koji dobih iz LG-a update 5.0.2 za Srbiju je pusten, jedino za nas sto imamo telefone uzete u VIP-u update nepostoji za sada jer VIP Srbija nije jos uvek dozvolio da modeli koji su kupljeni preko njih dobiju update na Lollipop, dok u VIP-u pricaju kako oni nisu zaduzeni za to i da to nije u njihovoj nadleznosti, i sad koji update insalirati. Imah instaliran 6hu open v30b ali dobih od njega zute mrlje pa je telefon zavrsio u servisu posle godinu i po dana koriscenja a telefon je bio ko rerna :D

Posto imam famozni G2 sa famoznim sufiksom iz VIP-a naravno, i posle sto cuda zvanja korisnickih servisa jedini zvanicni odgovor koji dobih iz LG-a update 5.0.2 za Srbiju je pusten, jedino za nas sto imamo telefone uzete u VIP-u update nepostoji za sada jer VIP Srbija nije jos uvek dozvolio da modeli koji su kupljeni preko njih dobiju update na Lollipop, dok u VIP-u pricaju kako oni nisu zaduzeni za to i da to nije u njihovoj nadleznosti, i sad koji update insalirati. Imah instaliran 6hu open v30b ali dobih od njega zute mrlje pa je telefon zavrsio u servisu posle godinu i po dana koriscenja a telefon je bio ko rerna :D
mrlje nemaju veze sa flesovanjem-treba da staviš Vodafone 30d - i ja imam taj i ja sam nosio u servis zbog istog problema pa nisu mogli da poprave i dobijem u zamenu ovaj sa glupim sufixom A6PSBK i koji je zaključan na mrežu-kao što rekoh stavio sam sam 30d i radi super

mrlje nemaju veze sa flesovanjem-treba da staviš Vodafone 30d - i ja imam taj i ja sam nosio u servis zbog istog problema pa nisu mogli da poprave i dobijem u zamenu ovaj sa glupim sufixom A6PSBK i koji je zaključan na mrežu-kao što rekoh stavio sam sam 30d i radi super

Mislis na madjara 30d? Aaaa jel ti se greje pri koriscenju npr Chroma ili messengera?

Hoću da instaliram BlissPop 3.2. Pretpostavljam da za D802 mađare ide ovaj modem "LGD802_10B_EUR_RADIO.zip". Je li neko probao?
Ja sam juce flešno blisspop sa kk stock modemom ali sam bio isti modem za svaki slučaj skinuo. [emoji4]

To je to. LP pregori malo belu, i smanjuje saturaciju, dodaje malo plavu, smanjuje crvenu. KK pravi najbolje fotke.

Vrh Dno