bulldozerNS
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.12.2013
- Poena
- 180
Hvala na odgovorima. Znači, ipak je lošije za bateriju? Napuni se mnogo brže na punjaču od n7, zato mi je zgodno.
Istina, pardon. Moj isto 1.8 ali sam bio uvjeren da je 1.6. Ne punim na njega vec neko vrijeme though pa zaboravio.Bogumi, moj G2 ima 1.8A punjac. Od 5 do 100 puni za 1.45h, od 20 do 99 za 1.20h
Najzdravije je na USB portu od laptopa/PCa puniti ali to traje. Nece ju ubiti ni ovaj od 2A od Nexusa, samo probaj da nije bas stalno na njega ako nema potrebe.Hvala na odgovorima. Znači, ipak je lošije za bateriju? Napuni se mnogo brže na punjaču od n7, zato mi je zgodno.
Na koji foru ti je sot 5.5h?Ukratko, moj utisak o LP-u je da još uvek nije vredan prelaska sa KK. Ja sam na 30b sa dorimanx kernelom. Rekao bih da je UI poprilično "heavy" , zarad nekih fancy animacija. Baterija, sta ja znam relativna stvar. 5h30m sot. Još koji dan i back to KK, osim ako neko ne skuva neki rom koji sređuje ovaj mem.l leak..
Hungary Vodafone 30dKoji je ovo rom druze? Meni i na 30D jedva sastavi od jutra do mraka...
Pa prosto. Ne peglam nešto igrice, uglavnom wifi, fb,9gag, viber i ostalo standardno... I dorimanx kernel na battery profilu.... I to je to...Na koji foru ti je sot 5.5h?
eto vidiš [emoji1]Ljudi moji, 30D debloatedbl ROM.
Pogledajte prilog 169998Pogledajte prilog 169999Pogledajte prilog 170000
Meni je instaliran odavno. Ako te nesto zanima pitaj.Ima xposed modul koji sredjuje memory leak. E sad,kako radi, pitanje je, ne mogu to da proverim.
Ovo sam ja izbrisao sve sto mi ne treba i ne sluzi nicemu ali imas na xda debloated, samo flashujes.
http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-30d-flashable-zip-t3070383
I meni je,ali ne primecujem razliku. U cemu je ti primecujes?Meni je instaliran odavno. Ako te nesto zanima pitaj.
Loš rezultat, predji na 30b, rutuj, Greenfy, i udri...Ni ja nisam zadovoljan potrošnjom baterije na stock v30a, nakon nedelju dana, mogu slobodno da kažem - da se duplo brže prazni, nego na 4.4.2. Sviđa mi se interfejs, ali da svaki dan punim bateriju, nervira me, pre sam ladno punio svaki drugi, a nekad i treći dan. A sad na sat vremena razgovora, oko sat sot, 2g mreža i WiFi aktivno, otišlo skoro 50%...
Ni u cemuI meni je,ali ne primecujem razliku. U cemu je ti primecujes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari