Šta je novo?

LG G2

Hvala na odgovorima. Znači, ipak je lošije za bateriju? Napuni se mnogo brže na punjaču od n7, zato mi je zgodno.

Bogumi, moj G2 ima 1.8A punjac. Od 5 do 100 puni za 1.45h, od 20 do 99 za 1.20h
Istina, pardon. Moj isto 1.8 ali sam bio uvjeren da je 1.6. Ne punim na njega vec neko vrijeme though pa zaboravio.

Hvala na odgovorima. Znači, ipak je lošije za bateriju? Napuni se mnogo brže na punjaču od n7, zato mi je zgodno.
Najzdravije je na USB portu od laptopa/PCa puniti ali to traje. Nece ju ubiti ni ovaj od 2A od Nexusa, samo probaj da nije bas stalno na njega ako nema potrebe.

Iskreno,mislim da je ta prica oko punjaca prenaduvana. Moj g2 se puni godinu ipo na 1.8a,pa i dalje moze da izvuce 7h SoT-a.

Ukratko, moj utisak o LP-u je da još uvek nije vredan prelaska sa KK. Ja sam na 30b sa dorimanx kernelom. Rekao bih da je UI poprilično "heavy" , zarad nekih fancy animacija. Baterija, sta ja znam relativna stvar. 5h30m sot. Još koji dan i back to KK, osim ako neko ne skuva neki rom koji sređuje ovaj mem.l leak..

Ima xposed modul koji sredjuje memory leak. E sad,kako radi, pitanje je, ne mogu to da proverim.

Ukratko, moj utisak o LP-u je da još uvek nije vredan prelaska sa KK. Ja sam na 30b sa dorimanx kernelom. Rekao bih da je UI poprilično "heavy" , zarad nekih fancy animacija. Baterija, sta ja znam relativna stvar. 5h30m sot. Još koji dan i back to KK, osim ako neko ne skuva neki rom koji sređuje ovaj mem.l leak..
Na koji foru ti je sot 5.5h?

Koji je ovo rom druze? Meni i na 30D jedva sastavi od jutra do mraka...
Hungary Vodafone 30d
6ea70c08bc3c80d085130718324c1b9e.jpg

Poslednja izmena:
I ja sam na tom vodafon madjaru i meni je baterija nikad bolja, ostalo slično sa KK. Da se vraćam na KK nema šanse, što sam onda prelazio na LP? Nisam nešto mnogo zahtevan korisnik i ne tražim dlaku u jajetu, samo volim novine i zato flešam. Videćemo šta će se dalje dešavati sa LP.

mislim da je ovaj blesavi sufix A6PSBK za Vodafone pošto sam probao i ostale ali ni jedan ne radi kako treba a uz to je telefon zaključan na Vip a prošli nije bio pa kad se sve sabere mislim da sam u pravu i ovi koji imaju sufix koji sam pomenuo trebalo bi da im je sve ok na 30D sem naravno proximity senzora i ostalih sitnih bagova koje donosi lollipop

Koji je taj debloated? Neki custom ili si ga ti debloatovao?

30d Vodafone, Hungarian, kod mene se bar sto se tice baterije pokazao puno bolji od 30a.

Otprilike je usporediv sa Optimusom 2.2, izvlacim neka 2 dana sa oko 3,5 - 4h SOT i 4 sata razgovora u ta dva dana.

ja happy :)

Ni ja nisam zadovoljan potrošnjom baterije na stock v30a, nakon nedelju dana, mogu slobodno da kažem - da se duplo brže prazni, nego na 4.4.2. Sviđa mi se interfejs, ali da svaki dan punim bateriju, nervira me, pre sam ladno punio svaki drugi, a nekad i treći dan. A sad na sat vremena razgovora, oko sat sot, 2g mreža i WiFi aktivno, otišlo skoro 50%...

Poslednja izmena:
Ima i root, recovery i bootloader. Veci fajl od kdz je zato sto je vise kompresovan.

Ni ja nisam zadovoljan potrošnjom baterije na stock v30a, nakon nedelju dana, mogu slobodno da kažem - da se duplo brže prazni, nego na 4.4.2. Sviđa mi se interfejs, ali da svaki dan punim bateriju, nervira me, pre sam ladno punio svaki drugi, a nekad i treći dan. A sad na sat vremena razgovora, oko sat sot, 2g mreža i WiFi aktivno, otišlo skoro 50%...
Loš rezultat, predji na 30b, rutuj, Greenfy, i udri...

Ja otkad sam presao na lp mucim se sa baterijom.. Trenutno sam na open hu v30b i izvucem oko 3-3,5h sot-a uz malo wifi, i dosta 3g i 4g, a mislim da je bila bolja uz isto koriscenje na kk (doduse bez 4g). Ostaje mi jos da probam taj vodafone v30d..

Vrh Dno