Šta je novo?

LG G2

Ili da cekas jos ili kdz flash. Nije jos stigao za tvoju verziju fona

Čovek je verovatno mislio na OTA? Ne znam da li je nekome bilo ponuđeno da na taj način predje na LP...

Njegov CloudyG3 rom za G2 je kultan. Drago mi je što se ponovo vraća.

Edit: Cloudyfa se ne vraća, ono veze nema sa njim.

Poslednja izmena:
Instalirao sam kdz rootovao tel.i onda kao ***** usao u twp i izbrisao sve tj.cashe,dalvik i internal stora
ge, sad sam u boot lopu i neznam sta dalje.Pomagajte.

Sad opet kdz flashas. Javi ako nece
A cek..ikas twrp. Spojis na komp, mtp mode, stavis rom i flashas.

Ne mogu.Kad ugasim tel.posle jednu sekundu opet se pojavi logo, ne mogu da udjem u twrp,niti u download mode.

Nekako sam usao u dowload mode i flashovao ponovo kdz.Bender hvala.

haha meni pise da je permanentli lock kada ukucam sifru za sim lock ....?

Stavio G4 temu, promenjene ikone ali widžet za vreme je ostao isti

Jesam, kad zabode na 90% sacekaj nekih 3 minuta pa restartuj rucno...
Код мене исти проблем, мада сам раније са скриптом некако успео. Рестартујем га ја ручно, у LG One Click Root оде на 100%, али кад проверим у Роот Checker каже да није рутован. Поновио сам све 10-ак пута.

Pa meni je uspelo, posle dosta pokusaja...
Skini SuperSu sa marketa, ne ubacuje direktno...

Uspeo sam. Izgleda da je problem bio pošto sam već imao instaliran Super Su, a instalirao se kada se povukle app sa gugla posle flešovanja. Iz prve je prošlo posle brisanja. Ne znam koji drugi razlog može da bude.

Ma meni je uspelo root-ovanje iz nekog 7-8 pokusaja, nisam imao instaliran Super Su tako da to nema veze, samo treba biti uporan.

Kod mene Singapurac, oficijalni 4.4.2 v20c, nemam nikakvih primedbi na rad, a baterija odlična. Danas se pojavio v30a preko PC Suite, vidim da se dosta vas žali na bateriju i kojekakve sitnice. Mislim da ću sačekati neku c, ili kasniju ver. Odnosno, jel neko uradio abgrejd ove verzije tel, na oficijalni lollipop i utisci.

možeš ili iz twrpa ili iz bilo kog file managera... nalazi se na sdcard u twrp folderu
ako ideš iz twrp onda ideš na restore pa kad izabereš backup imaš opciju delete

Nazad
Vrh Dno