nisam ni stigao do baterije zato što mi notifikacije nisu radile pa sam se vratio na Vodafone 30d^I tebi losa baterija na 30b?
Sitna su slova a nigde nisam našao da se povećaju.SwiftKey ima, a ujedno je i najbolja android tastatura.
imaš veca-drži dole levo gde su 123 i izbacice ti opcijuSitna su slova a nigde nisam našao da se povećaju.
+1Tako ćeš odgovor i naci. Nekima valja, nekima ne. Meni je i 4.2.2 bio dobar i 4.4.2 i 5.0.2
samo se instalira i može da se menja bez dodatnih launchera?
Takodje sve savrseno radiTako ćeš odgovor i naci. Nekima valja, nekima ne. Meni je i 4.2.2 bio dobar i 4.4.2 i 5.0.2
Ako ti kozmetičke promene ne znače, nemoj.Meni je 4.4.2 odličan, tako da nisam siguran da li mi uopšte i treba ovaj update. U najboljem slučaju radiće mi isto, a kozmetičke promene mi ne znače.
Ubaciš kartice i vidišKako da proverim da li je telefon sim free?
Na KK je telefon brz kao munja
2945#*802# pa network lock, prva stavka. 802 je broj modela, ako je neki drugi onda svoj kucaš.Kako da proverim da li je telefon sim free?
Kako da proverim da li je telefon sim free?
Pa animacije čine da ne deluje brzo kao KK, ali to može da se donekle ublaži. Kada posle mog uzmem devojkin, padnem u očaj koliko je oštar KK. [emoji4]Na L nije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari