Šta je novo?

LG G2

^I tebi losa baterija na 30b?

I jel valja official update ili ne? Na prethodnim stranama vidim da ljudi imaju različita iskustva...

Tako ćeš odgovor i naci. Nekima valja, nekima ne. Meni je i 4.2.2 bio dobar i 4.4.2 i 5.0.2

Meni je 4.4.2 odličan, tako da nisam siguran da li mi uopšte i treba ovaj update. U najboljem slučaju radiće mi isto, a kozmetičke promene mi ne znače.

@ Midian zavisi koji imaš telefon zato što nisu svi isti-ja sam na prošlom dobijao sve redovno a na ovom ništa

Poslednja izmena:
Kako da proverim da li je telefon sim free?

Meni je 4.4.2 odličan, tako da nisam siguran da li mi uopšte i treba ovaj update. U najboljem slučaju radiće mi isto, a kozmetičke promene mi ne znače.
Ako ti kozmetičke promene ne znače, nemoj.
Inače je puno lepši LP od prepotopskog KK, čudi me kako se nekome svidja UI KK, i kako nije dosadio...
Na KK je telefon brz kao munja, ja se svaki put iznenadim kada čačkam devojkin telefon...

Mislio sam na neki softverski način, toga sam se i sam setio [emoji14]

Kad zviznem factory reset, ubio sam svaku svoju vezu sa mobom, right? Prodajem pa..

Meni na 30b open hu radi. A ubacio sam ga preko onog benderovog installera na temi za g3 sto je okacio.

Ljudi, kako da rootam 30b ? Meni uvek zabode, i onaj One Click ROOT i ovaj skripta obicna...

Znam ja kako idu koraci jer sam vec nekoliko puta instalirao ali sad me nesto zabode i nece dalje da ide. Uvek zabode na zadnjem korako kad se udje u Download mode...

Nazad
Vrh Dno