Šta je novo?

LG G2

izgleda [emoji1] ja sam juče probao i 30a pa 30b pa hrvatski 30d i na svakom sam imao problem sa notifikacijama i na kraju sam se vratio na Vodafone 30d na kom radi skoro sve kako treba sem pominjanog proximity senzora i još nekih sitnica koji ne nerviraju toliko
možda je famozni sufix A6PSBK baš za Vodafone pa na njemu radi mnogo bolje nego na ostalim
Deki, pazi da ga ne zbuniš od toliko flešanja, na kraju neće znati u kom je romu

Deki, pazi da ga ne zbuniš od toliko flešanja, na kraju neće znati u kom je romu
hehe nisam siguran ko je sad više zbunjen ja ili telefon-ima dušu da mu izflesujem dok ne proradi kako treba [emoji1]
ako izađe kdz za Butan i taj ću da probam [emoji1]

Poslednja izmena:
xposed installer

@gilonio - prvo ce ti vjerojatno ota na 4.4.2 pa onda lp

Ma nece, imam neku att karticu koju ubacim i pise mi da telefon nije jos registrovan i nece da uradi update. Gledao sam na netu i video taj problem koji resavaju menjanjem att kartica. Zato sam mislio da pokusam sve to sam da uradim, ali je komplikovanije nego sto sam milsio, a iskren da budem i ne znam odakle da krene. Tako da cu verovatno odneti u neki servis da mi to zavrse.

Reko ajd da ne otvaram temu bezveze, LG L90 (vrlo sličan G2 Mini modelu) upravo dobio Lollipop. 780MB update. Fon vidno bolje radi, konačno ima lep default skin i RAM management je mnogo bolji. Sa 4.4.2 sam imao 160MB slobodno, sad uvek ima oko 400MB. To je i jedini minus koji imam za tel. Sve ostalo je i više nego dobro, baterija pogotovo.

Reko ajd da ne otvaram temu bezveze, LG L90 (vrlo sličan G2 Mini modelu) upravo dobio Lollipop. 780MB update. Fon vidno bolje radi, konačno ima lep default skin i RAM management je mnogo bolji. Sa 4.4.2 sam imao 160MB slobodno, sad uvek ima oko 400MB. To je i jedini minus koji imam za tel. Sve ostalo je i više nego dobro, baterija pogotovo.
Ja čekam za LG Bello. Kako si dobio update, vidim na sajtu da je to v20 ali za Srbiju još nema? Ili si odradio KDZ?
Moguće je da si dobio Madjarski?

Poslednja izmena:
Evo upravo zavrsih poziv i primetim da mi se ekran nekoliko puta palio i gasio u toku razgovora. Znaci i 30b ima problem sa proksimity senzorom.

L90 je dobio Lollipop još pre G2, pisano je već u temi odavno. Samo što je tebi sad stigao update za tvoju regiju.

@kostaivanja LG L Bello još nema nikakav update, gde si to video ? Najnoviji je v10e.

Ma ja sam prezadovoljan sa LP, ali baterija mi je daleko losija od KK20H, vec o kameri u nocnim uslovima da ne pricamo. Oanj blic kada zasija, pa i slep bi progledao :)

Lošija? Pa meni prvi put telefon video 5h SoT na LP. Nikad nemam ispod 3.60h SoT, uglavnom je 4.5h SoT. Kamera jeste lošija ali ja mislim da je sve to namerno oskrnavljeno zbog G3...

Gospodar V ti prckao fon :D
Nego kakav je blisspop rom? Sad cu da skinem nightly, smorio sam se kao papak na stock-u :D

evo jutros me probudio-sta mu je [emoji1]
uploadfromtaptalk1430277049211.png
sa ovih 40 i nešto posto do uveče će dogurati sigurno 5 ipo sati sota

Poslednja izmena:
Ajde probajte root, pa onda Greenify...malo je to, ne pamtim kada sam imao ispod 4h SOT-a...

uploadfromtaptalk1430299809363.pnguploadfromtaptalk1430299955352.png
bez roota greenify i ostalog osvetljenje na 100 posto auto

Poslednja izmena:
Vrh Dno