- Učlanjen(a)
- 11.07.2014
- Poena
- 190
Da sam mislio ostati na jednom 'romu' uzeo bi ajfon![]()
+1 hahahahahaha
sad stavljam hrvatski 30d a ako i on zahebava vracam na kit kat i kraj *******ciji dok ne srede bugove
Poslednja izmena:
Da sam mislio ostati na jednom 'romu' uzeo bi ajfon![]()
Bas tako [emoji482] Mislim da je jako veliki broj ljudi sad "zarazeno" sa flesovanjem pa makar sve bilo okej, ali samo da se menja nestoDa sam mislio ostati na jednom 'romu' uzeo bi ajfon![]()
Bas tako [emoji482] Mislim da je jako veliki broj ljudi sad "zarazeno" sa flesovanjem pa makar sve bilo okej, ali samo da se menja nesto) to je ta car.. i nema nam nazad xaxax.. Ali verujem da ima ljudi koji vole tu drugu stranu, tj da nista ne diraju i to je okej
Ja sam se vratio bas zbog tih nekih sitnica.. Recimo na lollipopu na whatsapp-u nisam mogao da iskljucim headsup notifikaciju, ili to sto u notification baru isto tako ne ispisuje tekst poruke ili ja bar nisam nasao da ukljucim to+1 hahahahahaha
sad stavljam hrvatski 30d a ako i on zahebava vracam na kit kat i kraj *******ciji dok ne srede bugove
Ja volim da diram)). A inače HD2 sam imao, tko je imao zna koliko je romova dnevno izlazilo. Od Ubuntu do windowsa, Android itd
. Jednostavno naviknes
Ne.Ljudi dali se isplati dati ovaj fon star godinu dana za s5 mini nov?
I meni se pojavila ta mrlja, posle godinu i mesec, vidi se kad se telefon ugreje na beloj pozadini ovako jok, msm da je to zbog ovog lp bagovitog, ***e godinu dana flesovanja svega nije se ugrejao fon,a ovo njesra sto pustili od lp zagreva fon haos...Predlazem kdz kitkat pa onda root-twrp i flash aicp-a. P.s. samp da se pohvalim sa jednom malom zutom mrljom u gornjem levom uglu nakon godinu i 2 meseca [emoji17]
izgleda [emoji1] ja sam juče probao i 30a pa 30b pa hrvatski 30d i na svakom sam imao problem sa notifikacijama i na kraju sam se vratio na Vodafone 30d na kom radi skoro sve kako treba sem pominjanog proximity senzora i još nekih sitnica koji ne nerviraju tolikoJesam ja jedini ovde, kome LL 30A radi bez problema?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari