Šta je novo?

LG G2

Da sam mislio ostati na jednom 'romu' uzeo bi ajfon :)
Bas tako [emoji482] Mislim da je jako veliki broj ljudi sad "zarazeno" sa flesovanjem pa makar sve bilo okej, ali samo da se menja nesto :)) to je ta car.. i nema nam nazad xaxax.. Ali verujem da ima ljudi koji vole tu drugu stranu, tj da nista ne diraju i to je okej

Bas tako [emoji482] Mislim da je jako veliki broj ljudi sad "zarazeno" sa flesovanjem pa makar sve bilo okej, ali samo da se menja nesto :)) to je ta car.. i nema nam nazad xaxax.. Ali verujem da ima ljudi koji vole tu drugu stranu, tj da nista ne diraju i to je okej

dirali bi da mogu :D

Ja volim da diram :))). A inače HD2 sam imao, tko je imao zna koliko je romova dnevno izlazilo. Od Ubuntu do windowsa, Android itd :). Jednostavno naviknes

+1 hahahahahaha
sad stavljam hrvatski 30d a ako i on zahebava vracam na kit kat i kraj *******ciji dok ne srede bugove
Ja sam se vratio bas zbog tih nekih sitnica.. Recimo na lollipopu na whatsapp-u nisam mogao da iskljucim headsup notifikaciju, ili to sto u notification baru isto tako ne ispisuje tekst poruke ili ja bar nisam nasao da ukljucim to :) i naravno najvise zbog baterije koja mi je trajala krace sigurno od cloudija kada sam na 3g, na wifi je isto otp, mozda cak i bolja, ali 3g mi je bas jeo bateriju

Ni nećeš naći tu opciju, google je izbacio ticker text.

Kako najlakse bekapovati sve aplikacije i kasnije ih vratiti? Izasao mi 30b zvanicno za moju verziju, a ja ubacio 30a Madjarski pa bih hteo da instaliram ovaj novi.

Pa jel si na 30A ? Jel si ubacivao root ili recovery ? Ako nisi, samo idi normal flash.

Nemoj ni da bekapujes samo uradi normal flash a ne csc ili ako ti mobile support tool nudi apdejt on ti ne briše nista.

Ne nudi apdejt jer sad vidi kao sa imam madjara,a ne nemca. Rutovan mi je telefon,ima i recovery.

Potvrdjujem, i ja imam Nemca, i aplikacija LG Phone From mi kaže da je poslednja verzija za moj 30b, a kod mene je 30a Baltic. Sreća na mom licu kada sam sada video 30b, neopisiva, onu aplikaciju imam ko zna od kada, sve vreme pisalo 20h, lepa promena... :D
Moj je samo rootovan, a za backup, LG backup sam ja koristio.
Šta preporučujete da uradim, cse flash, ili normal?

Poslednja izmena:
kako da sredim push notifikacije? ništa mi ne stiže

@markos23 Najbolje cse flash, nikad nisam radio normal, a za backup koristim taj fabricki LG backup i nijedan problem nisam imao do sad.

Ja jedino što vidim kod S5 Mini je dobro što ima IP67 sertifikat... Ovako ti je samo downgrade ekrana, RAM memorije, CPU, kamere...

Sa ovim 30 b baterija kidise, tel konstantno vruc ,njesra tesko, vracam ja na aicp

Sad sam rotovao i flesnuo twrp, dali treba pre aicp da flesnem jos nesto ili samo klasican flash?

Predlazem kdz kitkat pa onda root-twrp i flash aicp-a. P.s. samp da se pohvalim sa jednom malom zutom mrljom u gornjem levom uglu nakon godinu i 2 meseca [emoji17]

Predlazem kdz kitkat pa onda root-twrp i flash aicp-a. P.s. samp da se pohvalim sa jednom malom zutom mrljom u gornjem levom uglu nakon godinu i 2 meseca [emoji17]
I meni se pojavila ta mrlja, posle godinu i mesec, vidi se kad se telefon ugreje na beloj pozadini ovako jok, msm da je to zbog ovog lp bagovitog, ***e godinu dana flesovanja svega nije se ugrejao fon,a ovo njesra sto pustili od lp zagreva fon haos...

Na telefonu mi je att jb 4.2.2. Da li mogu odmah da idem na lolipop ili moram prvo na kk. I Moze li neki link za uputstvo, ono sa prve strane nisam bas razumeo. Hvala.

@bender koji aosp rom preporucujes? Nisam probao do sada ni jedan, posto mi je bitna baterija dosta a kapiram da je na stocku bolja (ili gresim?). Ovaj hungary open v30b mi isprazni telefon za cas posla, ne znam sta mu je..

Jesam ja jedini ovde, kome LL 30A radi bez problema? :D
izgleda [emoji1] ja sam juče probao i 30a pa 30b pa hrvatski 30d i na svakom sam imao problem sa notifikacijama i na kraju sam se vratio na Vodafone 30d na kom radi skoro sve kako treba sem pominjanog proximity senzora i još nekih sitnica koji ne nerviraju toliko
možda je famozni sufix A6PSBK baš za Vodafone pa na njemu radi mnogo bolje nego na ostalim

Poslednja izmena:
Na baltic 30a sam, baterija mi je odlična, da li je bolja od KK ne znam, ali lošija sigurno nije.

Nazad
Vrh Dno