- Učlanjen(a)
- 11.07.2014
- Poena
- 190
Da sam mislio ostati na jednom 'romu' uzeo bi ajfon 🙂
+1 hahahahahaha
sad stavljam hrvatski 30d a ako i on zahebava vracam na kit kat i kraj *******ciji dok ne srede bugove
Poslednja izmena:
Da sam mislio ostati na jednom 'romu' uzeo bi ajfon 🙂
Bas tako [emoji482] Mislim da je jako veliki broj ljudi sad "zarazeno" sa flesovanjem pa makar sve bilo okej, ali samo da se menja nesto 🙂) to je ta car.. i nema nam nazad xaxax.. Ali verujem da ima ljudi koji vole tu drugu stranu, tj da nista ne diraju i to je okejDa sam mislio ostati na jednom 'romu' uzeo bi ajfon 🙂
Bas tako [emoji482] Mislim da je jako veliki broj ljudi sad "zarazeno" sa flesovanjem pa makar sve bilo okej, ali samo da se menja nesto 🙂) to je ta car.. i nema nam nazad xaxax.. Ali verujem da ima ljudi koji vole tu drugu stranu, tj da nista ne diraju i to je okej
Ja sam se vratio bas zbog tih nekih sitnica.. Recimo na lollipopu na whatsapp-u nisam mogao da iskljucim headsup notifikaciju, ili to sto u notification baru isto tako ne ispisuje tekst poruke ili ja bar nisam nasao da ukljucim to 🙂 i naravno najvise zbog baterije koja mi je trajala krace sigurno od cloudija kada sam na 3g, na wifi je isto otp, mozda cak i bolja, ali 3g mi je bas jeo bateriju+1 hahahahahaha
sad stavljam hrvatski 30d a ako i on zahebava vracam na kit kat i kraj *******ciji dok ne srede bugove
Ja volim da diram 🙂)). A inače HD2 sam imao, tko je imao zna koliko je romova dnevno izlazilo. Od Ubuntu do windowsa, Android itd 🙂. Jednostavno naviknes
Ne.Ljudi dali se isplati dati ovaj fon star godinu dana za s5 mini nov?
I meni se pojavila ta mrlja, posle godinu i mesec, vidi se kad se telefon ugreje na beloj pozadini ovako jok, msm da je to zbog ovog lp bagovitog, ***e godinu dana flesovanja svega nije se ugrejao fon,a ovo njesra sto pustili od lp zagreva fon haos...Predlazem kdz kitkat pa onda root-twrp i flash aicp-a. P.s. samp da se pohvalim sa jednom malom zutom mrljom u gornjem levom uglu nakon godinu i 2 meseca [emoji17]
izgleda [emoji1] ja sam juče probao i 30a pa 30b pa hrvatski 30d i na svakom sam imao problem sa notifikacijama i na kraju sam se vratio na Vodafone 30d na kom radi skoro sve kako treba sem pominjanog proximity senzora i još nekih sitnica koji ne nerviraju tolikoJesam ja jedini ovde, kome LL 30A radi bez problema? 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari