Šta je novo?

LG G2

Ne bira se cse flash, nego ono standardno, gde se ne gube podaci? Tako si uradio, ili si uradio cse?

KDZ-ovao sam lollipop na g2, i ono sto me nervira je da ekran nakratko postane crno-beo pre nego sto se iskljuci, tj. zakljuca. Da li je ovo neka lollipop novina ili bag?

i kod mene porcni... mislim da je to novina.. meni je ok to

neko je pisao da kad na zaključanom ekranu uradiš swipe na dole pa stisnes na notifikaciju on odmah ide u aplikaciju i nije potreban dodatni swipe u kocki
Ja sam to napisao. Doduse nisam obracao paznju kako je to pre bilo ali na v30b open hu je tako. Ne verujem da to zavisi od telefona, nema bas logike.

KDZ-ovao sam lollipop na g2, i ono sto me nervira je da ekran nakratko postane crno-beo pre nego sto se iskljuci, tj. zakljuca. Da li je ovo neka lollipop novina ili bag?
Trebalo bi da u lock screen setings ili u home screen settings moze da se promeni taj efekat.

prvi utisci 30b je da je sve dosta brže-sa notifikacijama je sve isto

Taj A6PSBK je neki levi sufiks za koga ne prijavljuje update.Ukucaj u googlu prvi pa drugi sufiks pa uporedi rezultate.
Inace ovaj 30b mi se cini za nijansu brzi, tranzicije su brze i nekako je sam fon zivlji.Vizuelnih razlika nema.Ekran se i dalje ne zakljucava posle zavrsenog razgovora ,za sada, proksimity radi posao tj. ne ostaje ukljucen ekran.Cini mi se da je kamera dosta bolja i da je onaj fantomski signal drop sredjen.Ako se setim jos neceg, javicu.

Jel to sto kazes ne prijavljuje update, mislis da nece nikad da prikaze update preko pc suita ili tools-a za taj sufiks ili to mislis da ga trenutno nema?

Preview :)
Ikonica je dobra, ostatak i nije nesto ali nema veze, ne mogu paziti i tehnicki dio i graficki: "moram da budem lep za preduzeće!"

Screenshot_2015-04-26-15-07-28_iudg220150426_151717.png
Screenshot_2015-04-26-15-07-37_behg220150426_151657.png
Screenshot_2015-04-26-15-07-44_khxg220150426_151642.png
Sutra stavim na playstore mislim si, dok vidim sta ce izaci jos. Na autorec cu jos dodati opcija i "materijalizirati" izgled.

bender_007 jel autorec promeni i kernel?

Poslednja izmena:
kao sto rece flesnuo sam sinoc hu open 30b=nikakve notifikacije ne dobijam sem poruka znaci nemam mail, tapatalk,flashscore itd ima neko resenje ili da vracam na vodafone 30d?tamo je sve radilo sem sitnih bugova kao sto je proximity senzor i da ne nabrajam
jel neko flesnuo ovaj hrvatski? kakav je taj?

Poslednja izmena:
Ja sam imao taj hrvatski 30d i radio mi je sasvim lepo i fluidno u odnosu na cloudyg2 2.2 s obzirom da nisam instalirao nijedan drugi lollipop stock.. Nije imao nekih bagova, ili bar ja nisam naisao ni na jedan, samo mi se cini da je baterija za nijansu slabija bila od cloudy-ja

E vidiš kod mene sve ok. Ali kad gledam u amplify nešto mi Cucla bateriju i to podosta.

Mislim da ću ja ponovno na aosp. To je jedini lollipop koji mi se sviđa :). Samo moram jos par varijanti autoreca napraviti i idem na aosp. Glupi playstore mi odbija apk malo pa malo

Meni s vremena na vreme dosadi stock pa se onda presaltam na aosp, neko vreme guram tako pa se ponovo vratim na cloudy-ja ili tako nesto :D u principu vise mi se svidja lollipop aosp ali ima dosta vise sitnih problemcica koji me nateraju da se vratim

Nazad
Vrh Dno