nimbus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2008
- Poena
- 320
+1Ne mogu stalno da vraćam podešavanja nakon instalacije novih romova, imam ih previše da bih to često radio. Cekaću 5.1
+1Ne mogu stalno da vraćam podešavanja nakon instalacije novih romova, imam ih previše da bih to često radio. Cekaću 5.1
da [emoji1] bar je kod mene 5 puta boljeVecito pitanje oko prelaska. Da li preci sa 30A na 30D?
pa ti ko će drugi [emoji1]Ko opet da bekapuje podatke![]()
Nadam se da nisi prekinuo flešanje. Koliko ja znam, ne postoji. Posle brisanja operativnog sistema bez backup nema nazad.Jel postoji neki program uz pomoc kojeg bih mogao da povratim neke fajlove? Odradih kdz cse flash na 30d i negde na 50% se setim da sam zaboravio da ih prebacim na komp..
Nadam se da nisi prekinuo flešanje. Koliko ja znam, ne postoji. Posle brisanja operativnog sistema bez backup nema nazad.
Po flešanju, meni se automatski skinu i instaliraju aplikacije, kontakt i ostalo sa Googla, tako da ostala podešavanja nisu neki veliki posao. Sve ukupno sa flešanjem najviše sat vremena. Pošto sam do sada milion puta radio, već se neka praksa napravila.Nisam prekinuo flesanje.. Tek bi ga onda ugasio![]()
![]()
Pozdrav,
Dali je iko narucivao refubrished LG G2 od kineza i ako jeste kakva su iskustva ?
Probao sam swiftkey, više mi odgovara swype, nju sam baš dugo koristio. Ali za sada mi je i stock sasvim pristojna tastatura, samo mi nedostaje ćirilica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari