MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Hmmm.... ne ..... preuzimanje radnim danim je da možeš da zoveš do 16.00 dolaze do 17.00, a u poštu lično možeš da predaš do 18.00 ....
Da vidiš kako trpaju robu u kombi, c c c... Samo baca, nema veze dal je lomljivo ili nije....
Ja sam se totalno prebacio na Postexpres jer sa njima sam sada daleko zadovoljniji nego sa Aks-om.
Pare mi stizu jedan dan posle isporucenja paketa dok kod sada Aks-a to zna da potraje do 5-6 dana.
Ono sto saljem u posti mi izmere i obracunaju po vazecoj tabeli dok kod Aks-a je i dalje odokativna metoda.
Majstor ga onako iz ruke izvaga kada je raspolozen, a kada nije odredi samo na osnovu velicine.
Primer, dobio sam paket koji je bio ispod kilograma po tezini, a naplacen je kao da je u rangu od 2 do 5kg,
Strasno koliko su postali bezobrazni i to nije prvi put.
Zanima me samo da li i kod vas mere kao kod mene?
Izmerite sami kod kuce masu paketa i napisite je na sam paket, tako da niko ne moze odokativno da vam odredi tarifu. Bar sam tako ja uradio pre par godina kad sam se na AKS sajtu informisao oko procedure.
Meni je Post Express uvek bio najgori, ili su kasnili ili nisu donosili novac ili moram da ih vijam da se pojave sa parama.
Znači kad se nisam šokirao....paket ima par stotina grama, vredi 500 din, a njihova kurirska usluga je 610din...SAD I NIKAD VIŠE SAM IH NAZVAO
Moj stap je dosao AKS-om i umesto, tada, standardnih 200 kinti, uzeli su mi 450 kinti, a drugara cu bas da pitam preko koga mu je stiglo, ali 700 dinara za paket lak kao pero samo sto je dug jedno 1,3m je ipak MNOGO!!
Pozdrav![]()
Ne ide svaka posiljka za sebe...
Iz svih centara svi paketi dolaze u BG, a onda se tu sortiraju i salju u centre gde su poslati. Zato razdaljina i nema veze, jer svi paketi prelaze isti put, svakog dana.
Ide sve u BG pa se posle šalje za suboticuPa ne ide sigurno paket iz Novog Sada u Beograd da bi ga iz Beograda poslali u Suboticu...
Sortiraju se odma' u centrima :trust:
Apsolutno tako ,Dejliju su prioritet firme a ne fizička lica zato i postoji posebna cena za vizička lica.Da si zvao kao firma platio bi duplo manje.Au kad se sad nisam šokirao... Zovem Daily express da pošaljem paket (vrlo mala vrednost - TV karta - 500 din), i pošto nisam znao da primalac ne plaća poštarinu već ja, pitam radnicu na telefonu kolika je cena za fiz. lica (paket do pola kg), i ona kaže 510din plus 100din. ako hoću neku povratnicu da naznačim da primalac plati ta sredstva pa da mi se ista vrate.
Znači kad se nisam šokirao....paket ima par stotina grama, vredi 500 din, a njihova kurirska usluga je 610din...SAD I NIKAD VIŠE SAM IH NAZVAO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari