ja skoro kupih komp c2d e8400, komplet mašina sa hdd-om i 8 gb ram-a za oko 25 evra. računao sam da samo ram vredi toliko, gledajući cene ram-a na oglasima ovde. i dalje mi nije jasno zašto ram ima tako nerealno visoku cenu.
ja skoro kupih komp c2d e8400, komplet mašina sa hdd-om i 8 gb ram-a za oko 25 evra. računao sam da samo ram vredi toliko, gledajući cene ram-a na oglasima ovde. i dalje mi nije jasno zašto ram ima tako nerealno visoku cenu.
uzeto u inostranstvu...
ma to su mašine koje su radile po kancelarijama, i onda kad se zamene idu bud zašto... isto je tako bilo i sa p4 mašinama u svoje vreme, pa sad sa c2d, pa će za godinu dve da krenu i3 za 30-ak evra....
Nemaš ti pojma Ed, bez uvrede ti to kažem.desktop c2d mašina sa 4gb rama se vuče ko puž i to je na granici upotrebljivosti
Upravo.Sve po malo. [emoji1]
koji ti je djavo, nije moj kompjuter, kupio sam ocu da ima za skype video call, kad naleti neki i3 uzecu mu to i miran. niti sam sta lovio, niti sam se cimao, to se tamo baca. buraz i ja smo do sad kupili desetak takvih ispoklanjali rodbini ko nije imao ili ko je imao jos stariji komp. sta se ja pravdam tebi uopste, sta si me napao?@Ed
Zašto si lovio u inostranstvu E8400 za 25 evra ako je spor za tvoje potrebe?
Zato što ti je potreban (i dovoljan) pored naklokovanog i54690K sa dva ssd diska?
Lažeš, lupetaš ili nešto treće?
desktop c2d mašina sa 4gb rama se vuče ko puž i to je nagranici upotrebljivosti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari