Nov sam ovde,ali evo mog "iskustva" sa tipom koji sebe zove "Extra" na Kp(ima više od 100 pozitivnih).Naručim ja od njega Gigabyte r9380-4gb(29.2),dogovorimo se da pošalje u utorak.Stigne kartica kod mene u sredu,ubacim je ja u komp,i,nisam je koristio ni 2h.Zovem ja njega,objasnim da karta izbacuje linije na ekran,i da ne radi dobro.Počne on da mi pljuje napajanje,kad sam mu objasnio da imam Chieftec 500w,pristane da mu je vratim.Prodje ceo vikend,dok je on nosio kartu u servis,po njego- voj priči,i ništa.Zove on mene u ponedeljak,sad hoće da mi pošalje 380x-isto Gigabyte

.Nije mu odgovaralo da mi vrati pare-meni je to bilo malo sumnjivo,ali...Nekako se dogovorismo,mada sam ja gundjao što se stvar razvlači toliko.
I,opet sreda(9.3),opet isti lik iz Bex-a sa karticom.Startujem ja komp,karta prodje Valley bez većih problema.Krećem malo da testiram i igre,javljam se prodavcu,izmenjamo pozitivne,i...Izašao sam na kratko-komp bio uključen,kad sam se vratio,ceo sistem se zakucao,ne radi reset,ništa.Šta ću,vadim bateriju na ploči,čekam da se sve ohladi,i ubacujem staru kartu-sve radi normalno.Naručim ja Antec Hcg,probam novu kartu na njemu-isto "zabode".Pošaljem ja njemu poruku da mu ne radi ni ova karta.
Sad on meni počne da pljuje i ploču(Asrock z87 pro3),kao,nije kompatibilna sa kartom.On je,kao,prodao desetine kartica za mining,i nije imao reklamacije,on je na šteti...Ok,rekoh,onda mi vrati pare.Cimali smo se i za to,pare su,konačno,legle na račun 18.3-skoro 3 nedelje posto sam ja naručio karticu-skinuo mi poštarine,naravno

.
Poenta cele priče-uzimajte komponente od pouzdanijih ljudi-Fanta,Norbert,ima ih još-da ne reklamiram,ali,izbegavajte ovog lika.