Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ispravite me ako grešim ali ni šrafovi se ne poklapaju kako treba sa pc komponentama, tj. potreban je makar mali moding.

na stranu to što su ružna kućišta...

Nov sam ovde,ali evo mog "iskustva" sa tipom koji sebe zove "Extra" na Kp(ima više od 100 pozitivnih).Naručim ja od njega Gigabyte r9380-4gb(29.2),dogovorimo se da pošalje u utorak.Stigne kartica kod mene u sredu,ubacim je ja u komp,i,nisam je koristio ni 2h.Zovem ja njega,objasnim da karta izbacuje linije na ekran,i da ne radi dobro.Počne on da mi pljuje napajanje,kad sam mu objasnio da imam Chieftec 500w,pristane da mu je vratim.Prodje ceo vikend,dok je on nosio kartu u servis,po njego- voj priči,i ništa.Zove on mene u ponedeljak,sad hoće da mi pošalje 380x-isto Gigabyte:D.Nije mu odgovaralo da mi vrati pare-meni je to bilo malo sumnjivo,ali...Nekako se dogovorismo,mada sam ja gundjao što se stvar razvlači toliko.
I,opet sreda(9.3),opet isti lik iz Bex-a sa karticom.Startujem ja komp,karta prodje Valley bez većih problema.Krećem malo da testiram i igre,javljam se prodavcu,izmenjamo pozitivne,i...Izašao sam na kratko-komp bio uključen,kad sam se vratio,ceo sistem se zakucao,ne radi reset,ništa.Šta ću,vadim bateriju na ploči,čekam da se sve ohladi,i ubacujem staru kartu-sve radi normalno.Naručim ja Antec Hcg,probam novu kartu na njemu-isto "zabode".Pošaljem ja njemu poruku da mu ne radi ni ova karta.
Sad on meni počne da pljuje i ploču(Asrock z87 pro3),kao,nije kompatibilna sa kartom.On je,kao,prodao desetine kartica za mining,i nije imao reklamacije,on je na šteti...Ok,rekoh,onda mi vrati pare.Cimali smo se i za to,pare su,konačno,legle na račun 18.3-skoro 3 nedelje posto sam ja naručio karticu-skinuo mi poštarine,naravno:).
Poenta cele priče-uzimajte komponente od pouzdanijih ljudi-Fanta,Norbert,ima ih još-da ne reklamiram,ali,izbegavajte ovog lika.

Poslednja izmena:
Zasto, kad je ispao korektan? Zamenio je kartu i na kraju ti vratio pare.

on racuna cimanje u nekorektnost, ali to je sastavni deo kupovine na kp. ako neces da se cimas ides u prodavnicu.

Vama je izgleda ok kad neko ostane bez naručene robe,a i para na 2,3 nedelje.Ma,da,super je...A i to cimanje se odnosi na moje ubedjivanje sa njim da mi vrati pare,nije on baš "poleteo" da to odmah uradi-prošlo je i tu nekoliko dana...Sve u svemu,kraj off-a,neću da ga imenujem,ali,po meni,lik je za izbegavanje.Više od 10 stvari sam kupio preko ovog sajta,i samo sa njim imao probleme.

Poslednja izmena:
Vama je izgleda ok kad neko ostane bez naručene robe,a i para na 2,3 nedelje.Ma,da,super je...A i to cimanje se odnosi na moje ubedjivanje sa njim da mi vrati pare,nije on baš "poleteo" da to odmah uradi-prošlo je i tu nekoliko dana...Sve u svemu,kraj off-a,neću da ga imenujem,ali,po meni,lik je za izbegavanje.Više od 10 stvari sam kupio preko ovog sajta,i samo sa njim imao probleme.

Covek je vrh za saradnju, da si naletao na dzombe kakvih ima, u zvezde bi ga kovao...

Jel neko imao slucaj da reklamira telefon a da ima onu "pisanu" garanciju od cuvenih KP prodavaca? Razmisljam da uzmem telefon od 300e+, pa me zanima dal je ta garancija samo da se okaci macku o rep ili ima njih koji to ispostuju?

nije ok, ali isto tako nije ok da se kupuje svercovana roba, pa ti to uzimas zdravo za gotovo, kao normalnu i dobru stvar.

@Gerix
Ja sam kupovao od onog Ivana iz Apatina 10ak telefona, jednoj s5ici je otišla kamera, poslao telefon, sutradan zamenio modul kamere i vratio nazad, reklamacija rešena u 2 dana i telefon je već bio kod mene. To je moje iskustvo...

pa ne valja ti iskustvo. ja nikad ne bih dozvolio da mi neko otvara i popravlja vodootporan telefon. samo nov u zamenu

Jeste nov, od tog Ivana sam ja davno kupio G2. Covek im hiljadu pozitivnih ocena,ali sve su to ocene za dobru prodaju,a pitanje je kako se posle ispostuje "garancija".

E ovako. Narucim ja 7.4.2016 od NESE iz LESKOVCA HD7950, karta mi stigne juce 9.4.16 kartu sa fabricki repariranim kulerima i 1 godina domace garancije oglas je glasio ovako SAPPHIRE HD7950 3GD5 DualX-NOVO vidim covek ima preko 1000 pozitivnih i 1 negativnu ajde reko to bi trebalo da bude sigurna kupovina.. Stigne karta ja je stavim u racunar upalim FurMArk posle par minuta karta pocinje da nabija veliku temperaturu i pocinje da trotluje i posle 5-6 minuta izbaci neke crno-bele linije WP_20160409_14_17_29_Pro.jpg preko ekrana gde jedino pomaze samo gasenje kompa.. Probam u igricama, ne moze da sastavi desetak minuta ni u jednoj bez da ne zabode i izbaci te linije i tamo.. Upalim genoil miner, krene da kopa i posle 5 minuta izbaci linije i opet samo gasenje kompa pomaze.. Pogledam u MSi Afterburneru voltaza i klokovi su smanjeni i skontam da je na karti flesovan bios.. On to naravno nije naveo u oglasu kad je prodavao.. Kad sam ustanovio da je kartica pravo smece zatrazio sam od njega da mu je vratim i da ja snosim troskove transporta i on je to naravno odbio. Ponudio mi je da karticu odnesem u win win na reklamaciju i trazio mi da mu dam ziro racun da mi odmah uplati 2000 dinara kao znak dobre volje (naravno posto me je prevario pa da mu ne bi dao negativnu). Odbio sam to i dao mu negativnu jos pre vise od 12 sati koju mu jos kp tim nije upisao (ja ne znam o cemu se stvarno radi, nisam vredjao u poruci iako sam to hteo). Reklamiracu je u ponedeljak ali na fiskalom racunu stoji cena od 12.400 a ja sam je njemu platio 18.400 plus 427 dinara kurirska sluzba. Eto cisto da narod zna sa kim ima posla i da je to mogo bilo kome da se desi..

Kakav slepac ! Zato ja izbegavam te reparirane karte... Eto dokaza da te pozitivne ocene nista ne znace... Šljam najobičniji, talog

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Decko je svesno uvalio neispravnu, poluispravnu kartu, kako god. Verovatno ga je mnogo bolelo sto mu je zapao neispravan primerak koji je platio malo vise nego na fiskalnom, pa resio da ga brze-bolje flesuje i proda kao NOVO-ispravno. Zasto on da izgubi 1000-2000 dinara kada moze nekog da ojadi za 150e i jos i zaradi? Krajnji bezobrazluk.

Definitvno ni mali milion pozitivnih ocena ne znace nista, ako pored toga stoji makar i jedna negativna.

Vrhunac svega je davati 150 evra za tako matoru kartu... tačnije Januar 2012 je datum kad je bila u prodaji...

Poslednja izmena:
i meni nije jasno, zasto 150 evra za takvu kartu, pogotovu sto je placena 12400, odnosno ravno 100 evra. zasto si platio nesto skuplje od prodajne cene u prodavnici pobogu?

Polovna, reparirana i kupljena preko oglasa, stvarno je tesko razumeti.

Mining diktira trenutne cene radeonki, otišle su u tačku. 150e je OK cena za "novu, ispravnu" repariranu u garanciji. Ne pravite se Toše.

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Nazalost, jedna negativna u moru pozitivnih je veci problem za negativca nego za prodavca :(

Cudno sto je on nije odneo na reklamaciju?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Placa je malo više nego sto je na fiskalnom, pa da se zaboga ne ispusti verovatno. Ali dobro.. Zivot ide dalje, svaka skola se placa, a kolega je ovu solidno platio..

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Jste, to je taj, ja sam sa njim imao pozitivno iskustvo.
Par prijatelja takodje isto tako, ali mislim da je trebao da vrati coveku novac za ovu neispravnu graficku, a ne da nudi novac kako ne bi dobio negativnu ocenu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno