Taj procesor Intel pentium 4 560 se prodaje za 550 dinara po oglasima https://www.kupujemprodajem.com/Int...800-MHz-32606790-oglas.htm?filter_id=70087801 a ne vredi ni toliko , taj ne bi mogao ni youtube na 240p.
Trolovati pajsera, posto vidim da nije srpska tastatura, sad cu da mu nudim 200 dinara za Č koje nigde ne uspevam da nadjem, a bas mi trebaaaa.
Nista se ne baca.. :smash:celo kuciste se kupi, mozda cak i dva, po ceni tih 7 kablica....
Sve to ide u "Rok službe".Zove mene neki lik za telefon pre nekoliko dana... (inace sam stavio cenu 260e najnizu i rekao fixna). Kaze on "Jel' moze 25.000din, to je oko 215e?".
Rekoh da li misli da u telefonu nemam digitron, ako toliko lose racunam da ne mogu da proracunam da je "svega 15e" slagao(po stranu sto je nudio skoro 30% manje)
Polako shvatam ljudi koji rade preko KP i oglasa uopsteno (tj. ne prodaju samo svoje stvari kao ja), kakvi se javljaju nekada, to je bezobrazluk...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari