Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
salu na stranu,lepo radi taj pentium, mislim da moze 480p youtube bez problema :)

Opomena i spuštanje cene? Nisam znao da je moguće na KP da se prijavi obmana, da ne kažem prevara...

Nije spustio cenu nego mu ponudio drugi računar po toj ceni.
Opomenu nije dobio KP prodavac nego je korisnik opomenut od strane moderatora ovog foruma (pogledajte ko je editova njegov post). E sad, šta je pisalo u originalno poruci to možemo da nagađamo...

Je l ovo kod nas ne postoji Motorola moto g 3generacija sa 16gb mem i 2 gb rama? polovna naravno

Ja bih ovakvo vređanje zdravog razuma zabranio zakonom... Mozak me zaboleo nakon što sam pročitao oglas.

Trolovati pajsera, posto vidim da nije srpska tastatura, sad cu da mu nudim 200 dinara za Č koje nigde ne uspevam da nadjem, a bas mi trebaaaa.

Poslednja izmena:
Odlična ideja, ima da meri dužinu kablića :)

Edit već je merio, nisam ni otvorio oglas :D

covek vadi prekidace iz raspalog misa i prodaje.... EEEEEEEJJJ koliko je zaludan
cudo ne prodaje omot od bombone kad je pojede

Verovatno covek to dovlaci sa buvljaka, rastura pa prodaje. I meni je smesno da vidim floppy diskove ili ostale zezalice koje ima, ali ono surovo je vreme, porodica mora se pre'rani tako da ga razumem.

Nije ovo neki pokusaj moralisanja, nego ono...

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ali ne mogu da verujem sta covek prodaje...pa kome treba gomila starih drajvera za maticne ploce i graficke kartice za 250-350 din.
Morao sam mu poslati link iz Kelca da vidi da taj prekidac za misa kosta 20 din.

secam se da sam ranije vidjao oglas nesto u fazonu "CD INTERNET, internet po povoljnoj ceni na vasem racunaru uz pomoc ovog diska"... a ono neki AOL disk od pre 20 godina, sa zapada, dobijen od provajdera... xD
i to lik zalepio cenu 500-1000din, ne secam se tacno

Da, nisam vam rekao, slovo Č košta 50 dinara, iako sam nudio čak i 200. Fin neki čovek.

Zove mene neki lik za telefon pre nekoliko dana... (inace sam stavio cenu 260e najnizu i rekao fixna). Kaze on "Jel' moze 25.000din, to je oko 215e?".
Rekoh da li misli da u telefonu nemam digitron, ako toliko lose racunam da ne mogu da proracunam da je "svega 15e" slagao :) (po stranu sto je nudio skoro 30% manje)

Polako shvatam ljudi koji rade preko KP i oglasa uopsteno (tj. ne prodaju samo svoje stvari kao ja), kakvi se javljaju nekada, to je bezobrazluk...

Meni je jedan za grafičku nudio da skinem još, iako sam je davao za 10-15% niže od ostalih, i još kaže da ja nju prodajem po istoj ceni kad je bila u prodavnici (pre 6 godina) da on ima fiskalni račun jer već ima takvu. Rekoh druže ajd na google i traži koliko je koštala 2x 256 bit grafička u to vreme...

Zove mene neki lik za telefon pre nekoliko dana... (inace sam stavio cenu 260e najnizu i rekao fixna). Kaze on "Jel' moze 25.000din, to je oko 215e?".
Rekoh da li misli da u telefonu nemam digitron, ako toliko lose racunam da ne mogu da proracunam da je "svega 15e" slagao :) (po stranu sto je nudio skoro 30% manje)

Polako shvatam ljudi koji rade preko KP i oglasa uopsteno (tj. ne prodaju samo svoje stvari kao ja), kakvi se javljaju nekada, to je bezobrazluk...
Sve to ide u "Rok službe".

poslo onom sto prodaje dugmice od tastatura "hahaha" , lik me zove oce da me zadavi i zapali :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno