na da se isplati, čak i taj iz 2007. panasonic je bolji od tog novog samsunga.
ajde da i ja zamolim za strucni savet
preuzecu "formular" radi bolje preglednosti
1. Koliko para zelis da potrosis na televizor.
do 75000din (+1k i ne mogu vishe)
2. Sa koje razdaljine bi ga gledao.
1.5-2m
3. Koju konzolu imas
Sony Playstation 3 i Xbox360
4. Da li ces televizor koristiti iskljucivo za gaming, ili te takodje zanima gledanje filmova ili kablovske i koliko ti je to bitno.
gledanje televizije sa vremena na vreme tj kablovske ali bih u glavnom gledao serije i vecina je HD rezolucije (tj 720p) - sve ovo naravno kada ne igram igre![]()
5. Da li ces mozda koristiti televizor za rad na racunaru ( da li ce ti mozda sa vremena na vreme menjati postojeci monitor koji imas )
Pa imam neke zelje da zamenim postojeci monitor ali i to zavisi od predloga
Trenutno se najvishe lomim oko 2 stvari
50'' LG plazma 720p (nashao sam za oko 74k) i 37'' Full HD Sharpa (koji je za istu cenu i Made In Japan sto bi valjda trebalo nesto da kaze o kvalitetu)
Ali voleo bih da mi predlozite ako mozete jos neke primere
Ok sve se svelo da je 50'' overkill , hvala puno onda cu uzeti najverovatnije Sharpa jer iako Samsung pravi kick ass monitore (i posedujem jedan) na vecini TV servisa u kojima sam bio najcesce sam vidjao Samsung televizore
Dobro dobro vidim da svi imate samsung
A sada serious
Pre bih kupio nesto sto je Made In Japan nego made in china
Dobro dobro vidim da svi imate samsung
A sada serious
Pre bih kupio nesto sto je Made In Japan nego made in china
@Gizmor - koji je to 24p bluray content? Nisam se sreo još sa ovim terminom... Da li je to nešto vezano za original diskove/filmove?
Gizmor, molim te da mi razresis jednu dilemu. Ovde pricamo o 24p sa BR playera, medjutim sta se desava sa nazovi HD materijalom kada se pusta sa kompa?
Neki dobar .mkv, tralala, da li sama cinjenica da je ripovano znaci da je prakticno nemoguce dobiti 24p? Postoji li recimo neki nacin da se natera grafa da radi 24Hz pa se tako dobije 24p?
Mozda zvuci glupo pitanje, ali meni je logicno![]()
Hvala ti Gizmor,verovatno cu uzeti ovu Toshibu 42, poslao sam Scheilinkin-u poruku pa cu videti sta ce mi rece.Hvala jos jednom na pomoci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari