Oni inace redovno pustaju sve u HD rezoluciji.. koliko, jednom u dva meseca?![]()
Čupanjem
Konačno sam odlučio da kupim samsung 40c650 u Mađarskoj.
Pitanje kada ga budem kupovao i ako ne bude samsungov panel šta da radim? Da li da odustanem od kupovine (a mađarska nije blizu) ili da kupujem sa lošijim panelom?
Da li je ogromna razlika u panelima ili ja to neću ni primetiti?
Gizmore pomagaj, a naravno i ostali![]()
Kupio bih LCD ili Plasmu ( kako je bolje ) .Posto vec imam full hd sat risiver, znaci full hd, 100hz , 37"-42" ( mislim da je 32" suvise malo za pravi dozivljaj ). Cena 60-80000din.Sta predlazete ? POZ
milkobgd
kod prekida filmova, probaj kad pustis film da pritisnes strelicu gore, da te brebaci na kraj filma, vidi dal hoce to, ili strelicu levo ili desno, prebacuje po 10 sec napred nazad
probaj nesto, oko ne moze da te prebaci na kraj filma, onda zovi servis, ili info centar za samsunga, ja sam taj kol centar zvao zbog firmware-a, objasne ti ljudi sve
sto se tice pucanja filmova, kad vam se restartuje tv,
ja sam imao problem kad sam fles spojio na duzi nastavak za usb, vec sam pisao o tome,
cim je kabal bio kraci sve je bilo ok, pa probajte sa nekim kracim kablom da spojite hdd sa tv ,
meni je cak odgovarao kabal koji sam dobio uz digitalni fotoaparat, isti ulaz, cak sam ga i probao i radi, stoji ustekan u
komp i preko njega prebacujem filmove, dok kabal koji sam dobio stoji ustekan u tv, pa samo hard prebacujem
meni ne siri..Sto se tice tih crnih traka, ides sledece:
menu/picture/picture options/size/auto wide. Posle toga sam ce ti siriti sliku skroz kod svakog kanala.
meni ne siri..
kad naidje na kanal sa crnim trakama, tako ostane.. nema nikakve razlike izmedju auto-wide i 16:9, tako da ne vidim svrhu postajanja "auto-wide" opcije.
samsung le32c530..
Da li treba jos nesto podesiti da "auto-wide" proradi?
na drugom LVD TV Panasonic-u, kad odaberem opciju "Automatski" slika se sama prosiri tako da se crne trake ne vide.
Size- auto wideSad gledam nešto, ispod te opcije ima screen mode, meni je to 16:9, proverite i vi. Takodje pročačkajte ove dve opcije i izmixujte ih, vidim ima tu i 16:9 i screen fit...
Da.. tako je i kod mene.. ali samo na obicnoj kabloskoj (gde ima snega)Primetio sam jos,da kanali na kojem ima malo snega,posle 2-3 sekunde kao da se stabilizuje slika, i vidljivo ponestane snega...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari