ima i 40..Nema ga u veličini 40![]()
Ima ga i u Tehnomarketu u skoro svim vecim mestima.. i to jeftiniji za 20-tak evraIma u Tehnomaniji ali jedino da poručim, što znači da nema provere panela... Bedak.
Ima u Tehnomaniji ali jedino da poručim, što znači da nema provere panela... Bedak.
Ma nazovi i trazi da ti procitaju prva slova serijskog broja i to je to. Sta se bojis pitati, nece te pojesti !
Ima ga i u Tehnomarketu u skoro svim vecim mestima.. i to jeftiniji za 20-tak evra
http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09070939
Jel sam mozda spomenuo servisni meni ?
Sa leve strane TV-a imas serial no. na nalepnici.
Tako sam ja narucio.. U mom mestu ima Tehnomarket ali nije bio model Samsunga C530.. Rekli su mi da mogu da ga narucim ali da cu cekati koji dan dok ga ne dovuku iz druge prodavnice.. Narucio ga u subotu, stigao u ponedeljak.. Prvo sam ga pregledao u prodavnici (samo vizuelno, bez paljenja), pa onda platio.. Kad sam stigao kuci proverio sam panel i na moju srecu dobio sam S-PVA.. i.. nula radnih sati.OK... Zvaću prvo tehnomarket da vidim da li mogu da povuku iz neke druge prodavnice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari