Pa da, logicno je da ce u vecem prostoru bolje da se snadje, nego ovde gde taman sto krene da greje, skonta da je zagrajala i to je to

Radi i kod mene na jako niskoj potrosnji, samo nikada ne dodje do toga da dugo radi na tome, jer se prostor brzo ugreje.
Napokon da nadjem nesto o tim kompresorima kada si spomenuo Siam, tacno je to to, jesu twin rotary.
Ne treba meni 12ica, ta obicna bela je bila skuplja 5k dinara od moje 9ke, a crna kao moja je bila svega 15k dinara skuplja, nego mi je bukvalno i ova prejaka.
12ica je oko 20% jaca od moje, a 9ka mi je prejaka jer je jaca od 12 Fujitsu Luca koju sam imao i koja je radila na pola snage.
Da dodam i da ja u sobi imam monitor od 55", velike 5.1 zvucnike i kompjuter koji stalno radi, sve zajedno 24/7 ima potrosnju 200-800W, sto se pretvara u toplotu.
Kod mene je dodatno ocekivano da ne moze tako nisko da radi jer imam 7+ metara cevi, a super odrzava temperaturu, meni je modulacija tu vise zanimacije radi bitna, ne zato sto mi je zaista bitna

I Daikin Emura 3 sam gledao samo 9ku da kupim, kada sam se lomio izmedju Emura 3 i LN.
Twin rotary ne utice na modulaciju, jedino sto postize jeste oko 10% bolja efikasnost od single rotary(po izumitelju rotary i twin rotary kompresora, Toshibi).
Twin Rotary najvise sluzi za izvlacenje veceg pdesign-a, da daje vise snage, a na modulaciju ne utice.
Da utice, ne bi LT Fujitsu imala dosta losiju modulaciju od novijih single rotary K modela.