Drugari, šta kažete za model TCL TAC-12CHSD/XA73IS Inverter?
U G. trenutno akcija je 28k din!
Ne vidim zasto ne bi valjala a za licna iskustva pitaj vlasnikeJel valja ili ne valja?
edit: Sad sam nasao da sam u nekom postu pisao da je IMA12 ista kao ova klima TA35QQET-1232IHWT , koja je od ove dve AUC C-Smart?
Nije bitna stavka! Poželjna možda,ali ima mnogo drugih faktora koji su bitniji od toga.Priča mi kolega pre par dana na poslu da je čuo da kod "zimskih" klkma veoma bitna stavka je neki grejač spoljne jedinice.
Šta je koji q sada pa to i koja budžet klima ima to?
Uvek može da doda grejni kabal, ali ja imam već 8 godina 2 gree lomo bez grejača su. I nikada,ali nikada nisu toliko zaledile, a živim u pomoravlju gde su česte magle i velika vlažnost.
Dakle ako kupiš krš klimu nećeš se ni ogrejati, to ćeš pre osetiti nego što ti zaledi izmenjivač!
Off topic: Samo ljubav može da nas greje.... 😁 Izbacivao sam slike spoljnih sa -14h, i dalje tvrdim i da se toplotne pumpe sve više isplate. Naročito kako se i klima menja...Prvo - Lomo je svjetlosnu godinu ispred neke low low budget klime od 250-300 eura, a vjeruj mnogi očekuju da će ih i takva ogrijati, malo lošije i malo skuplje, "ali hoće"!
99% ljudi traži rješenja "out of the box" i fabrički, znaš da će se cimati sa naknadnim pentranjem do UJ, hakovanja i kačenja kabla, pogotovo neko ko gleda najjeftinije moguće rješenje, će da plaća mastora dva puta?
Što se više bude forsirala i mučila da ogrije, više će i napiškiti u kadicu, a ako je kosntantan minus, začas se zapuši i krene da se gomila led.
Sigurno četvorokraki 🙂Tereao sam dok nije riknuo neki ventil, popravili, pa ponovo riknuo a onda zamenili komplet novom.
Klima je Hisense Expert Smart 12.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari