jozza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.04.2005
- Poena
- 955
Može i više. 12kmcc ima Pdesign 2.5kW@-10°CPaaa 12kmcc izvuče 2.2 na minus 7 ALI ima 25 kg i dvoredni vanjski izmjenjivac...
Može i više. 12kmcc ima Pdesign 2.5kW@-10°CPaaa 12kmcc izvuče 2.2 na minus 7 ALI ima 25 kg i dvoredni vanjski izmjenjivac...
2.2kW +200W backup heater, tj iz drugih izvora. Još jedan trik 😁Moja TCL TPH11I ima Pdesing 2.4kW na - 10C,ako je verovati papiru, na delu nisam isprobao jos.
Ne znam da li je ima neko? Za te pare stvarno opasna i Scop joj je dobar i spoljna nije toliko laka 25kg? Da li ima grejac tacne?A ovo,za ove pare?Pogledajte cenu u G.
![]()
TESLA Klima uređaj TA35MMGT-1232IHWT - PB Nitom d.o.o.
TESLA Klima uređaj TA35MMGT-1232IHWTwww.nitom.rs
Hteo sam da kupim mdv all easy pro ali za ovaj novac bas se razmisljam sada .... da li uzeti tesluTesla ubija!🙂

Pa tu su oko 62000 dinara obeKoje cene imas u razmatranju?
All easy imam na 62000 a solesticr na 58000Pa ako su identicne cene( mada ne vidim kako ) onda All easy Pro...Solstice ima jedan clan ovde kao i ja ali nema jos iskustva na grejanju pa cemo javljati detaljno u kasnijem periodu. Svako iskustvo je dragoceno i treba podeliti , u to sam se uverio hiljadu puta na ovom Forumu.
Imam varijantu za hissense energy pro nordic ali ne znam nemam poverenje bas u Hissense. Cena je slična kao midea all easyCitam sada, za 12ku je bolja AEP MDV a za 18ku mi je bolja Solstice...Dakle, uzmi 12ku MDV AEP
Bila je u opticaju da skupim novac da otmem oasys to je valjda najjači midea model ali sam cuo od nekih sa goruma da ne moze da spusti ispod 500w ili 400w tako nestoNi ja ne bi Hisense...mada su me ubedjivali. Tvoja odluka svakako
Uf sto toliki računi 🫥🫥🫥pa to kao 10 klime da su upaljeneNema veze ako ne spusta ispod 500w, ako das za klimu 100 hiljada plus ugradnja ne bi trebalo da brines za par hiljada vise struje. Oasys 12ka je super ali to vise onda nije tema Jeftine klime🙂
Inace meni su zimski racuni za struju bili 48-50 hiljada za mesec, tako da...jedna klima jedan mesec🙂
Na na 140 kv po 100e sprat sa klimama pretpostavljam da ce biti3 TA peci, jedan inverter, duplo domacinstvo, 140m2, sve duplo bela tehnika, troje dece, konstantno sve radi, kao u Silerovoj da sam🙂
Gas ne mogu da uvedem, nema mogucnosti u mom mestu za prosirenje. TP je ******* trosak, drva ne uzimam ni dzabe ne bi. Ostaje struja pa ajde s klimama da se zezamo, TA peci idu u prodaju
To je IMA12 (AUX C-Smart)A ovo,za ove pare?Pogledajte cenu u G.
![]()
TESLA Klima uređaj TA35MMGT-1232IHWT - PB Nitom d.o.o.
TESLA Klima uređaj TA35MMGT-1232IHWTwww.nitom.rs
Oh da, rado bih ali ne kogu da nađem.Misliš da nadjes isti model klime od pre 4 god? 😁
Šta kupiti u tom cenovnom rangu a da je tog kvaliteta?Galanz ima matore modele kod nas. Imali su solidne i robusne modele pre 10+ godina. Danas nema nikakvog rezona kupiti ovaj brend
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari