vladimir022
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.04.2017
- Poena
- 70
Cekam Madjare i to kad malo padne cena [emoji23]
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Pokusavam da nadjem ali mi nesto ne ide, da li je ovo staklo pozadi mat kao na novim ajfonima ili su ostavili isto kao na 8
Gledam cene kod operatera, u Vip-u je osmica 86k din., a sedmica 50k (u MTS-u 57k). :lupko: Ko zna koliku ce cenu da lupe za novi SE. Pretpostavljam da ce kod njih biti oko 70k din. Uzgred, citam na net-u glasine da ce novi SE biti predstavljen 15.04., a da u prodaju krece od 22.04.
Zasto ne uzeti X umesto SE2? bolji ekran, bolja kamera, bolja baterija?
Pojavili se neki testovi kamere, verovatno lazni al' da pitam za svaki slucaj, zar vec imaju tel?
https://www.youtube.com/watch?v=dvkW9HMs7hc
Meni moj SE i dalje radi savršeno, nema potrebe da ga još menjam. Platio sam ga 150e, kad padne cena ispod 200e i novom SE uzimam
Baterija će da bude prosek, kmera malo lošija od 11ice o to je to. I glupo je što su ga osakatili za 1gb rama u odnosu na 11.
Baterija će da bude prosek, kmera malo lošija od 11ice o to je to. I glupo je što su ga osakatili za 1gb rama u odnosu na 11.
Ma svakao mi pored oneplus 7t pro neće biti primarni fon..^ To i ja razmisljam, ali bojim se da cu dva puta na dan da punim bateriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari