Mislili smo na ovo, a ja sam samo opisao prosečnu žensku galerijufotkam kao sumanuta
Onda ovaj ima da ti radi 2 dana. 😀Meni nije jasan ženski mozak a to sam video sto puta uživo, žene čuvaju sve slike u telefonu od kako ga kupe dok ne prodaju. Tu budu hiljade slika, 5-10 hiljada na primer. Kao da podrazumevaju kupila sam telefon i šta ja ima tu da brišem. Ne sve ali dobar procenan ženskih osoba.
Elem da se vratim na temu. Kada sam kupio 11 icu nisam mogao da ispraznim bateriju za dan ne znam šta da sam radio. Ako je na pro ista baterija kao u običnom 11 to je dobro. Jer evo sad je 6ta godina kako ga imam i ako ga ne urnišem i dan danas mi izdrži ceo dan. Tako da na novom uređaju i bez štednje moralo bi da traje dan.
Manje vise sam saglasan.Zavrsava se tako sto krajni korisnik predocava realnu situaciju, dok su na proslim stranicama od telefona uglavnom odvracali komentatori na nexusu.
Nije mi bilo praktično mute dugme za kameru na 15pm, pokušavam da se priviknem na 16pm.A i to dugme je bespotrebno jer za brzo pokretanje kamere na 15 pro imaš ono dugmence za silent mod koje može munjevito da pokrene kameru.
Sad kod kupovine 15 serije jedino može da bude problem baterija koja je u ko zna kakvom magacinu stajala godinu dana i možda je već degradirana.

48 ч. ако се користи нормално, неко интезивније дан до дан ипо. И вјеруј ми за што се величине тиче про је малтене савршен. Испод 6.3 инча је мало преко 6.5 инача превелико. Види сам шта ти је мањи проблемZanima me 16 pro, idealan zbog dimenzija, međutim i mene kao veliki broj ljudi zanima koliko baterija izdrži u praksi. Iz iskustva ljudi koji koriste tel, da li može izdržati od ujutru do uveče način korišćenja dual sim, 4g net veći deo dana, sat povezan preko BT, upaljena lokacija, browsing klasičan uz povremeno fotkanje. Znam da je Max bolji za češći ili zahtevniji rad, međutim prevelik je
Imam 3 vlasi po 2mm koje se ne osete pod prstima, ali mogu pod noktom da ih osetim. Nisam ni skontao, nego ajde kad si pitao da vidim. Posle 2 godine na 14 Pro sam imao samo jednu dublju koju sam dobio posle 2 dana kada sam opalio o cosak tegometala, bilo je malih ali tek kad se zagledas.Koristi li neko telefon od početka bez stakla, kako se pokazala ova nova zaštita?
@Djilkosh_Ns Znam da si uzeo ac+..
Gde je najpovoljnije za naručiti ?Preporuka za Spigen staklo, lako se stavlja, nema crni okvir, za 3 meseca nema ni jedne ogrebotinice.
Ja ga punim svaki drugi dan, uvece kada ga stavim retko bude ispod 30%. Nisam neki heavy user. Ne koristim 4G. Ne koristim dual sim. Kod kuce i na poslu stalno na wi fi. Ponekad tws slusanje spotifiy do posla i od posla do kuce, lokacija upaljena, instagram, surf, facetime, whatsapp. SOT mi je od 2-3 sata.Zanima me 16 pro, idealan zbog dimenzija, međutim i mene kao veliki broj ljudi zanima koliko baterija izdrži u praksi. Iz iskustva ljudi koji koriste tel, da li može izdržati od ujutru do uveče način korišćenja dual sim, 4g net veći deo dana, sat povezan preko BT, upaljena lokacija, browsing klasičan uz povremeno fotkanje. Znam da je Max bolji za češći ili zahtevniji rad, međutim prevelik je

Jeste, ali dugme napipaš dok je još u džepu.Zar nije najbolja opcija za brzo pokretanje kamere swipe na levo na zaključanom ekranu? To imamo svi. Ja sam to otkrila kad su predstavili iphone 16 seriju. Neko je ovde napisao 🤡
To je loše, sve ispod 6 sati sot. Oni reklamiraju da može da pušta video 15-20 sati...Ja ga punim svaki drugi dan, uvece kada ga stavim retko bude ispod 30%. Nisam neki heavy user. Ne koristim 4G. Ne koristim dual sim. Kod kuce i na poslu stalno na wi fi. Ponekad tws slusanje spotifiy do posla i od posla do kuce, lokacija upaljena, instagram, surf, facetime, whatsapp. SOT mi je od 2-3 sata.Pogledajte prilog 474003
Svi smo mi svesni da je tako. Ali to ne treba da im uzimamo za zlo, nego kao krajnje korisnu stvar za kupca. Evo i zašto.Zelim da budem potpuno otvoren, iskren i jasan ljudima koji razmisljaju da kupe telefon. Sto duze koristim uredjaj sve vise vidim da zapravo nisam nista dobio sem dugmeta i tako je jos od 12 pm. Jedino sto sam zadovoljio je moja bolest da imam nov uredjaj od apple-a. Niti je kamera bolja, sto je tragicno, niti je ista fluidnije, fizicki je identican, baterija takodje, na 3 protekla max-a uvek mi je bila dobra. Cak ni zvuk u spikerima nije poboljsan. Znaci nista sem broja 16, 3 mm veceg telefona i NOVOG ČIPA, mos mislit. Necu se nesto previse iscudjavati i glumiti izgubljenu ovcu u svemiru, jako dobro znamo sta nam rade godinama, deceniju, pocev preko regiona i jezika koje nismo mogli da promenimo, preko identicnog klona svake godine, do kamere koja je bukv pa mozda 5% bolja od 12 pm. Apple treba takav jedan samar da dozivi i da se opameti za sva vremena i ne zavitlava sa korisnicima. Samo neka se pojavi jedna nokia iz 2007-8-9….
Bas tako, apple s tim sto i dalje 11-12 rade vrhunski sebi samo otezavaju posao daleko bego da su sada kante i da jedva rade. Ne znam sta ljudi ocekuju epohalno is serije u seriju... evo ide sada ultra tanki 17 pa ce biti on fokus.Svi smo mi svesni da je tako. Ali to ne treba da im uzimamo za zlo, nego kao krajnje korisnu stvar za kupca. Evo i zašto.
Ja imam iphone 11 preko 5 godina. Kada sam ga kupio mislio sam da ga odmah naredne godine zamenim za 12. I to bih uradio da naredne godine nije izašao suštinski isti telefon. E tu mi je ostalo 300 evra u džepu. Onda i naredne isto, iphone 13 dve kamere, sličan dizajn, sve slično... I onda mi opet ostale pare. I evo do serije 16 ja nisam imao valjani razlog da zamenjm 11 za običan bilo koji noviji. Šta dobijam bolje na 16 nego na 11? Promenjen dizajn na kašičicu i brži procesor. Meni ovaj telefon još dobro radi i ne koči tako da mi nisu to neki razlozi. E da su svake godine izbacivali nešto konkretno novo ja bih sada bio lakši za jedno 2000 evra.
Sada u 6oj godini ću da zamenim 11 jer mi je malo oslabaila baterija i zvučnik za razgovor. A i vreme je. Prelazim na pro ili max, a mogu tek da zamislim koliko će on dugo da me služi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari