Šta je novo?

iPhone 16

Pitanje, razmisljam se da uzmem 16 Pro uz postpaid paket, pa me zanima samo kako oni definisu popust za doneti stari telefon?
Online kada se to cekira, stoji fiksni popust, ali mi nema sanse da se dobije toliki popust ako donesem tipa iPhone 7 ili tako neki :D

Ovo stoji u njihovom objasnjenju:

"Dodatni jednokratni popust na cenu telefona u iznosu od 15.000 dinara dostupan je uz donošenje starog telefona i Pretplatnik ga može iskoristiti u roku od 30 dana od dana izdavanja promotivnog koda koji je preuzeo prilikom predaje starog telefona"

Nigde se ne navodi koji je to stari telefon, po ovome zvuci kao da mozes da doneses Nokia 3310 i da dobijes toliki popust...

Bilo koji telefon na kom jasno može da se vidi IMEI ili serijski broj može biti prihvaćen, pa i Nokia 3310 :)
Drugim rečima, stari telefon = telefon koji više ne koristiš.

Pitanje, razmisljam se da uzmem 16 Pro uz postpaid paket, pa me zanima samo kako oni definisu popust za doneti stari telefon?
Online kada se to cekira, stoji fiksni popust, ali mi nema sanse da se dobije toliki popust ako donesem tipa iPhone 7 ili tako neki :D

Ovo stoji u njihovom objasnjenju:

"Dodatni jednokratni popust na cenu telefona u iznosu od 15.000 dinara dostupan je uz donošenje starog telefona i Pretplatnik ga može iskoristiti u roku od 30 dana od dana izdavanja promotivnog koda koji je preuzeo prilikom predaje starog telefona"

Nigde se ne navodi koji je to stari telefon, po ovome zvuci kao da mozes da doneses Nokia 3310 i da dobijes toliki popust...
Bilo koji telefon. Ja sam odneo neki stari huawei (neki od prvih modela) i dobio popust od 15.000din.

Za upućene, da li se nekad desi da bude popust za najnovije Pro modele u regularnim radnjama (daju račun, može karticom da se plati itd.)? Ne očekujem cenu kao u oglasima, ali bar malo niže od ovih što su trenutno aktuelne.

Za najnovije po pravilu nikad. Popust može samo na stariju generaciju, dok je nova aktuelna.
Danas mi stigao email, daju free shipping kao poklon uz odredjene uredjaje do 24. Decembra :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Elem, kako vam se cini baterija na 16pm i telefon generalno?

Jel normalno da iz zvucnika zuji dok se uspostavlja poziv dok je telefon na spikerfonu? Imam 16pm nedelju dana i pricao sam par puta preko spikerfona nista nisam primetio, i bas malopre cujem neko zujanje pa rekoh da nije zbog 18.2 updatea mozda?

Restratuj, pozovi drugi broj, gurni karticu drugog operatora i proveri. Najverovatnije zuji od naših najboljih mobilnih mreža.

Kupljen je novi iphone 16. Ja nisam korisnik, samo prenosim pitanje - šta sve treba uraditi ili bolje rečeno, koji korak ne preskočiti nakon kupovine?
Korisnica je prethodno koristila android, pretpostavljam da je prvi korak kreiranje apple naloga i registracija (gde)?

Meni je Apple ID na USA regionu već 15tak godina i do sada nisam imao razloga da ga menjam ni kada smo mi dobili App Store. Za državu Oregon, Delaware, Alaska, sa adresom nekog hotela recimo.

Sledeći korak je da instalira na Android telefonu move to iOS aplikaciju, kako bi na prvom pokretanju IP 16 prebacila podatke na novi telefon. Ono što jedino neće moći da se sinhronizuje je Viber istorija i ako joj to nešto znači, trebalo bi da se jure 3rd party aplikacije koje se uglavnom plaćaju.

Na US storu neće imati neke od lokalnih potrošačkih aplikacija (Dm na primer).

Ako je zbog kartica, Stocard je zgodna stvar za sve kartice lojalnosti na jednom mestu. U suprotnom može da se prešalta na naš region pa vrati nazad ukoliko je potrebna sama aplikacija.

Jer ne znam jesu li sada omogućili neke od Google aplikacija na našem regionu. Tipa Google Photos nije imalo poslednje što se sećam.

Fale Google Photos, Gemini i Assistant ako se ne varam. Sve ostale Google app su dostupne kod nas. Od ostalih aplikacija da fale jedino PayPal fali, sve ostalo što sam pokušao i hteo da skinem kod nas sam mogao.

planiram do kraja godine da menjam 14pm za 16pro ili 16pm.
kako ste vi, koji ste imali slicnu dilemu, na kraju postupili?
s jedne strane hteo bih kompaktniji telefon j 16 pro bi mi bio idealan, s druge strane znaci mi i automomija i svestan sam koliko je 16pm tu jaci? nikako ne mogu da prelomim.
bez da nosim power bank za telefon i slicno.
trenutno mi 14pm izgura dan sa jednim punjenjem ujutru ali desi se da je blizu crvenog pred spavanje

planiram do kraja godine da menjam 14pm za 16pro ili 16pm.
kako ste vi, koji ste imali slicnu dilemu, na kraju postupili?
s jedne strane hteo bih kompaktniji telefon j 16 pro bi mi bio idealan, s druge strane znaci mi i automomija i svestan sam koliko je 16pm tu jaci? nikako ne mogu da prelomim.
bez da nosim power bank za telefon i slicno.
trenutno mi 14pm izgura dan sa jednim punjenjem ujutru ali desi se da je blizu crvenog pred spavanje
Koleginica je pre mesec dana dala 14PM za 16Pro kako tvrdi zbog lose autonomije na 14PM. Doplata je bila 500e za novi 16 Pro. Idalje tvrdim i misljenja sam da je budala i uzalud bacen novac. Eto

Nazad
Vrh Dno