Državna novinska agencija Antara pojasnila je da je turistima i članovima avionske posade dozvoljeno da u Indoneziju donesu i koriste do dva uređaja iz serije iPhone 16, ali im nije dozvoljeno da ih prodaju na lokalnom tržištu, jer bi to predstavljalo kršenje propisa.State news agency Antara clarified that tourists and airline crew members are allowed to bring and use up to two iPhone 16 series devices in Indonesia but cannot sell those devices locally as that would violate the restrictions.
1300e 😎Polako se stabilizuju cene, 16pm vakuum ima vec za 1400e sa 2g garancije operatera na oglasima.
Sigurno mala potražnja, kako i ne bi bila kad hoće da prodaju isti telefon od prošle godine.1300e 😎
Komentari o platama, visokoj ceni, inflaciji STOP
Koja bre mala potražnja. Ne može i dalje da se kupe preko operatera. Potražnja kod nas je ogromna. To znam iz prve ruke iz A1 i MTS-a. I u iStyle-u ga nema uopšte. Ogromne su liste čekanja uređaja. Govorim o PM. Tako će biti narednih mesec ipo dana. Kažu da ne pamte ovoliku potražnju od kada se prodaje iPhone u Srbiji.Sigurno mala potražnja, kako i ne bi bila kad hoće da prodaju isti telefon od prošle godine.
Ne moze kad su napravili vestacku nestasicu. Nema ga jer su dobili neku sicu.Koja bre mala potražnja. Ne može i dalje da se kupe preko operatera. Potražnja kod nas je ogromna. To znam iz prve ruke iz A1 i MTS-a. I u iStyle-u ga nema uopšte. Ogromne su liste čekanja uređaja. Govorim o PM. Tako će biti narednih mesec ipo dana. Kažu da ne pamte ovoliku potražnju od kada se prodaje iPhone u Srbiji.
Operateri dobiju na kašikicu. Kako preprodavci na KP imaju svi telefone bez problema?Koja bre mala potražnja. Ne može i dalje da se kupe preko operatera. Potražnja kod nas je ogromna. To znam iz prve ruke iz A1 i MTS-a. I u iStyle-u ga nema uopšte. Ogromne su liste čekanja uređaja. Govorim o PM. Tako će biti narednih mesec ipo dana. Kažu da ne pamte ovoliku potražnju od kada se prodaje iPhone u Srbiji.
Nemaju na stanju. Uzmi i pozovi prvog, pa slušaj šta će ti reći. Isto ga poručuješ i čekaš. Veštački jeste sve izazvano, ali brate mili uvek ista priča. Telefon ne valja, isti je ko i prethodni, tamte, vamte i većina ga kupi. To ti je to. Kako god, na kraju i jeste uvek bolji od prethodnog po bitnim stavkama.Operateri dobiju na kašikicu. Kako preprodavci na KP imaju svi telefone bez problema?
Desert titanium 16pm za 1250e za kolegu sa foruma? 🥺^ imam dvojicu kolega koji rade sa telefonima. Sad ih pozovem i odmah imaju na stanju 16pm. Tako da je namerno izazvano kod operatera nestašica.
Pa o čemu onda pričamo...Evo kolega kaže iphone 16pm 256gb koji su po ceni od 1250-1300€ su iz Japana i nisu EU modeli. Kaže da se to ne uzima jer ne podleže garanciji u EU ili kod nas istyle,macola...
Pa o tome i ja pričam, 1400e, ali kada ih pozoveš, moraš da sačekaš koji dan...^ ja stvarno ne znam šta ti pričaš? Ti kažeš nema ih a ja kažem da kolege imaju EU modele koji su 1400€ jer neće da se zezaju sa ovim iz Japana pošto neće svoje mušterije da zeznu, a ja sam samo preneo njegove reči da se kolege sa foruma ne zeznu i uzmu te modele pa na kraju nemaju garanciju.
Ti si zvao neke nerealne oglase koji su tu da ubijaju cenu, da si pozvao par ozbiljnijih koji prodaju po realnoj ceni onda bi kupio. Ne vidim uopšte frku i dramu, preko oglasa ima 16Pro/16 PM i može se kupiti odmah, samo ti dramiš da nema.Pa o tome i ja pričam, 1400e, ali kada ih pozoveš, moraš da sačekaš koji dan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari