Šta je novo?

iPhone 16

😂😂😂😂
Mene su upravo kontaktirali da li zelim crni model,jer ga u drugim bojama nece dobijati duzi vremenski period.
Pristala sam,bas mi taj beli nije sudjen 🥴

Znas ko nosi belo?

Све похвале за А1. Јуче резервисао ПМ, данас звали, сутра стиже...

Veruj mi, da sam se lomio mesec dana. iPhone koristim od 2012. godine, i tu sam svoji na svome.
Ultru sam želeo, kao nešto novo, kompletno drukčije. A još jedan razlog je da je i žena izrazila prvi put želju za nekim top telefonom, i mnogo joj se svidela Ultra.
Zbog kamere, olovke, velikog ekrana, baterije...
Ostao je dogovor da ona uzme Ultru, a ja da ne menjam tabor.
Inače sam mišljenja, da je Ultra najbolji Android telefon, a ako nije najbolji, onda je najkompletniji sigurno.

Ima kompromisa ultra,
fokus na objekte u pokretu bez dobrog osvetljenja nije baš najbolji,
u mraku pri niskom osvetljenju ekran ima defekte(grain).
Takoðe cena spada baš brzo ako je bitno nekom.
Ja bih rado koristio npr Oneplus Open, samo da nema ono u sredini 😔

Meni sutra stize napokon - ali crni.
Nesto mi ove godine crna boja sudjena-usvojila sam crnog psa (moja crna mamba),evo ga i crni trlefon. Taman ne moram muzu odmah ni da kazem da sam uzela novi,nece taj ni primetiti razliku u odnosu na ovaj ljubicasti,pa eto dobre strane medalje 😂😂😂😂😂

Jel stigao nekom pro max od yettela?

I ja sam ovaj put bas zelela beli,ali moram priznati da mi se crni dopao. Kako mi rekose da ostale boje sigurno nece dobijati duzi vremenski period stvarno nisam zelela jos da cekam.
Mada mislim da bih opet pre uzela crni nego natural ili desert.

I ja sam ovaj put bas zelela beli,ali moram priznati da mi se crni dopao. Kako mi rekose da ostale boje sigurno nece dobijati duzi vremenski period stvarno nisam zelela jos da cekam.
Mada mislim da bih opet pre uzela crni nego natural ili desert.
Moj kolega juce kupio iphone 14 i on je bas dobar,moje kolege su razgovarale kakav iphone 16 pro,nista nisam hteo da kazem,jel meni nije poenta da se hvalim,nekad je bolje cutati jel ima tu ljubomore,ljubomora je najgora bolest....

Cackao sam malo vanila 16.Mozda mi se cini ali sam imao osecaj da se manje nego na 15 primecuje nedostatak 120hz.Da me ne shvatite pogresno, ne opravdavam takav potez, nikad ga ne bi kupio a tako mi izgleda.Jel uporedjivao neko 15 i 16 direktno, ja sam poredio sa 15pro, naravno da se vidi razlika ali nije tako lose kao kad sam poredio 15 i 15pro.

Poslednja izmena:
Ne znam kako bi se manje primećivalo...
Možda su koristili fore kao kod televizora - Black Frame Insertion/Motion Blur Reduction. To je Sony koristio kod Xperia 1 MK2, obećavali su da će efekat biti kao da je u pitanju 90Hz osvežavanje, ali je u praksi to bilo kao 75Hz.

Možda su koristili fore kao kod televizora - Black Frame Insertion/Motion Blur Reduction. To je Sony koristio kod Xperia 1 MK2, obećavali su da će efekat biti kao da je u pitanju 90Hz osvežavanje, ali je u praksi to bilo kao 75Hz.
Zar nije lakše jednostavno staviti 90hz refresh rate? 60hz u 2024...I to za tu cenu - bolesno.

Stigli danas (sad vec juce ujutro) iP 16 Pro Max White i Desert. Ostavio sam sebi White, Desert pod odredjenim uglovima svjetlosti vuce na rozu.
Za pocetak, mogu samo reci da mi odgovara malo veci tel u odnosu na 15 Pro Max, tj cini mi se da dosta manje grijesim pri brzom kucanju. Kamera dugme jednom koristio i vjerovatno da ga necu vise ni koristiti.
Ocekujem jos dosta bolju bateriju i to bi bilo to :).

Камера дугме је жали боже.
Не знам шта су мислили, и шта су хтели тим дугметом да постигну, сем ето да се разликују од дргих.
Дефинитивно губе компас.
Првих пар минута сам једва успео да сликам коју слику.
Дефинитвино нећу користити никад за камеру.
Можда као пречицу за нешто друго.

Камера дугме је жали боже.
Не знам шта су мислили, и шта су хтели тим дугметом да постигну, сем ето да се разликују од дргих.
Дефинитивно губе компас.
Првих пар минута сам једва успео да сликам коју слику.
Дефинитвино нећу користити никад за камеру.
Можда као пречицу за нешто друго.
Ja sam to iskjucio,nisam ni probao to dugme,komlivano mi izgleda za koriscenje...

Nazad
Vrh Dno