Šta je novo?

iPhone 16

Jel neko skoro uradio nezamislivo, presao sa pro na vanila modele? Da li to uopste izvodljvo zbog displeya?

Navikne se oko definitivno kao i na sve, kostidtili smo telefone sa 60hz onoliko pre.... Ali ja npr kad cackam u radnji npr iphone 16 posle s23+, primetan je lag.

Ne znam, vanila 16 deluje sklroz kul sa ovim bojama, ima sve sto mi treba. Skupa proba bi mi bila🙂 mogu da furam malo battery saver na 15 pro pa da vidim jel mi to to🙂

Ne razumem poentu koriscenja 120hz u aplikacijama,ali ko ne igra igrice njemu nije potrebno,ja uvek koristim 60hz iako mi telefon podrzava 120hz,meni to jedino potrebno ako bas zaigram neku trkacku igru...

Samo što je izašao 16 krenula priča da će 17 da ima. Ali da, mnogo su se zeznuli sa nazivom.

Ta priča ide već godinama unazad. Mislim da je utemeljena samo na tome što narod ne veruje u dosadašnji bezobrazluk, pa kao mora biti na sledećem modelu

Pre par dana imao prilike da vidim 16ice. Pro i pro max verzija izgledaj usasvim fino i kvalitetnije urađene. Čini mi se da je 16 pro max za nijansu manja nego moj Pixel 8 pro. Obična 16ica deluje dosta plastično i jeftino i najlošiji mi je od novih Ajfona. Pink boja.

Malo sam probao 16pm u A1,
veći ekran i za nijansu tanje ivice nego na 15pm.
Mislim da vredi doplate u normalnim državama(tipa ~€200), ovde jok.

Prilozi

• IMG_7374.jpeg
    IMG_7374.jpeg
    145.7 KB · Pregleda: 178
Jel neko skoro uradio nezamislivo, presao sa pro na vanila modele? Da li to uopste izvodljvo zbog displeya?
Planiram ja, čim istakne ugovor za 20-ak dana, sa 14 pro. Ne igram igrice niti mahnito skrolujem, tako da mi 120hz ne znači baš ništa.

280.000 je u Turskoj Pro 256, a Pro Max 320.000... Ima gore i od nas :)

Planiram ja, čim istakne ugovor za 20-ak dana, sa 14 pro. Ne igram igrice niti mahnito skrolujem, tako da mi 120hz ne znači baš ništa.
Evo dobrog primera trenutno.
Ako imaš arene premium,
pusti Arenu 2 Premium meč Real vs Borusija
gledaj par sekundi.., pa prebaci na
Arenu 3 Premium, Juve vs Študgart..
Ako ne vidiš razliku,
realno uzmi telefon od 60hz.
Ovo je zločin od slike(hz) na jednom od ovih programa..

Evo dobrog primera trenutno.
Ako imaš arene premium,
pusti Arenu 2 Premium meč Real vs Borusija
gledaj par sekundi.., pa prebaci na
Arenu 3 Premium, Juve vs Študgart..
Ako ne vidiš razliku,
realno uzmi telefon od 60hz.
Ovo je zločin od slike(hz) na jednom od ovih programa..
Ovo je neka loša kamera ili prijem.. Isto bi se prikazalo na bilo kojem tv, a mislim da vecina ljudi kod nas ima 60hz tv. Ni moja dva nisu ništa bolja, cena maks 40000. Da ne idem u off.

Ne, ovo je beda od prenosa koja traje nedeljama unazad. Prenos je zakovan na 24hz, dok je ovaj drugi 50hz.

Nazad
Vrh Dno