StefanGTR
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.01.2006
- Poena
- 345
Deru, kod „brace“ Turaka ima 16Pro 256 za 1200… 😂 Samo steta sto jos nije pala cena za 512, bas drzi cenu u odnosu na 128 i 256…Mediamarkt Nemačka
Pogledajte prilog 462979
Deru, kod „brace“ Turaka ima 16Pro 256 za 1200… 😂 Samo steta sto jos nije pala cena za 512, bas drzi cenu u odnosu na 128 i 256…Mediamarkt Nemačka
Pogledajte prilog 462979
Nisam imao nikad pro model iphona,prvi put se surecem tek...Ko nije koristio premium uredjaje do sada u smislu te najbolje modele nekih kompanija i zeli da proba iOS idealna je 16ica....
Ja sam sa S20FE koji ima 120Hz ekran prešao na IP13…nije da mi nešto smeta…Jel neko skoro uradio nezamislivo, presao sa pro na vanila modele? Da li to uopste izvodljvo zbog displeya?
Tačno, jer nije bilo bolje. Možeš ti i sad da uzmeš takav telefon, ne treba da gledaš novi AjfonKad smo koristili telefone na dugmice,nista nam nije falilo,brzina osvezavanje na nekim telefonima na dugmice je bila 10 fps i nisi se bunio...
Planiram ja, čim istakne ugovor za 20-ak dana, sa 14 pro. Ne igram igrice niti mahnito skrolujem, tako da mi 120hz ne znači baš ništa.Jel neko skoro uradio nezamislivo, presao sa pro na vanila modele? Da li to uopste izvodljvo zbog displeya?
Kad sam video cene u sopovima u Srbiji,bolke kupiti lek za pritisakMalo sam probao 16pm u A1,
veći ekran i za nijansu tanje ivice nego na 15pm.
Mislim da vredi doplate u normalnim državama(tipa ~€200), ovde jok.
Kod njih su uvedena nagla poskupljena za sve280.000 je u Turskoj Pro 256, a Pro Max 320.000... Ima gore i od nas![]()
Evo dobrog primera trenutno.Planiram ja, čim istakne ugovor za 20-ak dana, sa 14 pro. Ne igram igrice niti mahnito skrolujem, tako da mi 120hz ne znači baš ništa.
Apple ima taktiku, sto su plate u zemljama mane, cene njihovih uredjaja su vece 😁280.000 je u Turskoj Pro 256, a Pro Max 320.000... Ima gore i od nas![]()
Ovo je neka loša kamera ili prijem.. Isto bi se prikazalo na bilo kojem tv, a mislim da vecina ljudi kod nas ima 60hz tv. Ni moja dva nisu ništa bolja, cena maks 40000. Da ne idem u off.Evo dobrog primera trenutno.
Ako imaš arene premium,
pusti Arenu 2 Premium meč Real vs Borusija
gledaj par sekundi.., pa prebaci na
Arenu 3 Premium, Juve vs Študgart..
Ako ne vidiš razliku,
realno uzmi telefon od 60hz.
Ovo je zločin od slike(hz) na jednom od ovih programa..
Da li ćeš sada promeniti ime?Danas mi dolazi iphone 16 pro,volim telefon koji ima sto manje bezela,kad se setim iphona 11 on je bas imao primetan bezel
Pogledajte prilog 463491
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari