Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Ja bih samo izbrisao ovo 11, da bude kao Tijana Ajfon
Neka ostane istoDa li ćeš sada promeniti ime?
Moj ce biti tianijum black,Znas ko nosi belo?
To ti je nepisano pravilo za skoro sve. Što je siromašnija zemlja, to je skuplje.Apple ima taktiku, sto su plate u zemljama mane, cene njihovih uredjaja su vece 😁
Nista od „telefoncine“ S24 Ultra?? Odustao? 😂😁Све похвале за А1. Јуче резервисао ПМ, данас звали, сутра стиже...
Dodje li danas? 🤔Danas mi dolazi iphone 16 pro,volim telefon koji ima sto manje bezela,kad se setim iphona 11 on je bas imao primetan bezel
Pogledajte prilog 463491
JesteDodje li danas? 🤔
Promeni amortizer,jel je pukao...Ja bih samo izbrisao ovo 11, da bude kao Tijana Ajfon
Vise bi voleo da je beli,ali meni je isto crni,ali za one pare nema biranja,bolje 256gb nego 128gbPogledajte prilog 463666Crna Mamba je stigla 🤗
Moj kolega juce kupio iphone 14 i on je bas dobar,moje kolege su razgovarale kakav iphone 16 pro,nista nisam hteo da kazem,jel meni nije poenta da se hvalim,nekad je bolje cutati jel ima tu ljubomore,ljubomora je najgora bolest....I ja sam ovaj put bas zelela beli,ali moram priznati da mi se crni dopao. Kako mi rekose da ostale boje sigurno nece dobijati duzi vremenski period stvarno nisam zelela jos da cekam.
Mada mislim da bih opet pre uzela crni nego natural ili desert.
Video sam,svaki iphone je istiOvi iPhoni su toliko svi isti da se pogubim u firmi ako nisu u kutijama, onda bajanje koji je model.
Možda su koristili fore kao kod televizora - Black Frame Insertion/Motion Blur Reduction. To je Sony koristio kod Xperia 1 MK2, obećavali su da će efekat biti kao da je u pitanju 90Hz osvežavanje, ali je u praksi to bilo kao 75Hz.Ne znam kako bi se manje primećivalo...
Zar nije lakše jednostavno staviti 90hz refresh rate? 60hz u 2024...I to za tu cenu - bolesno.Možda su koristili fore kao kod televizora - Black Frame Insertion/Motion Blur Reduction. To je Sony koristio kod Xperia 1 MK2, obećavali su da će efekat biti kao da je u pitanju 90Hz osvežavanje, ali je u praksi to bilo kao 75Hz.
Ja sam to iskjucio,nisam ni probao to dugme,komlivano mi izgleda za koriscenje...Камера дугме је жали боже.
Не знам шта су мислили, и шта су хтели тим дугметом да постигну, сем ето да се разликују од дргих.
Дефинитивно губе компас.
Првих пар минута сам једва успео да сликам коју слику.
Дефинитвино нећу користити никад за камеру.
Можда као пречицу за нешто друго.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari