Ja ne dramim. Pre 10 dana nisi mogao da ga kupiš i to je istina. Niko ga nije imao. Ne zovem ja nerealne oglase. Ja sam ga uzeo. Činjenica je da ga nema u istyle i kod operatera još uvek.Ti si zvao neke nerealne oglase koji su tu da ubijaju cenu, da si pozvao par ozbiljnijih koji prodaju po realnoj ceni onda bi kupio. Ne vidim uopšte frku i dramu, preko oglasa ima 16Pro/16 PM i može se kupiti odmah, samo ti dramiš da nema.
Takođe znam za Japance od prošle godine da su bili i neko se opekao, pisao je ovde na forumu, zato odmah pitam da li je EU model, kada dođem pogledam iza lepo jesu li Japnska ili Eng slova, Japanci imaju onu manu da ne možeš ugasiti zvuk prilikom slikanja nikad ili blic, zaboravih koja tačno.
Pa dobro, imaju valjda kod nas svi operateri esim?Pokriva ih garancija i ovde.
Jedio moraš da znaš da nemaju slot za fizičku sim karticu već isključivo esim koriste.
Gde? U UAE apple prodavnii je 4299 AED tj 1080 EURU dubaiju pro ispod 1000 evra. Valjda ce i pro max posle nove godine da se priblizi toj cifri
"Mala potraznja"
"Mala unapredjenja"
A evo opet su imali rekordni septembarski kvartal, iako cene nisu menjali:
"iPhone: $46.22 billion (up 5.5% year-over-year)"
Ima, ja platio 990 pre 10 dana, vakuum.Ovde neće, stari 15 PM nema ispod 1100 nov sada, mada ga više nema nego što ima jer se ne proizvodi.
To važi samo ukoliko se nalaziš u Japanu, ili imaš njihovu sim karticu dok si u inostranstvu.^ ne može da se ugasi zvuk kamere. Što kažeš i ti telefona ima, ali po visokoj ceni. Zato se ne uzima u prvih par meseci dok ne dođu na neku da kažemo "normalnu" cenu.
Piši utiske !Pazario juce 16 Pro, prvi iPhone nakon preko decenije androida
Za sada je odlicno, trebace mi vremena da se naviknem na tastaturu i (nedostatak) gestures, pored toga mi nije neka ekstremna razlika sto se softvera tice. Baterija takodje deluje dosta dobro, kad sam ga izvadio iz kutije i ukljucio imao je oko 76% baterije, kada je dosao do 30% imao sam oko 4.5h screen on time. Kameru jos nisam zapravo koristio pored testiranja po kuciPiši utiske !
Realno da, u svemu bolji od predhodne serije, ali samo malo… Cini mi se da kako starim nista ne moze da me odusevi, suvise to sporo napreduje… Nije samo mobilna tehnologija vec sve, automobili, tehnika itd…Nema.
A ocena? Dosadan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari