Šta je novo?

iPhone 16

Ovde neće, stari 15 PM nema ispod 1100 nov sada, mada ga više nema nego što ima jer se ne proizvodi.

Ti si zvao neke nerealne oglase koji su tu da ubijaju cenu, da si pozvao par ozbiljnijih koji prodaju po realnoj ceni onda bi kupio. Ne vidim uopšte frku i dramu, preko oglasa ima 16Pro/16 PM i može se kupiti odmah, samo ti dramiš da nema.
Takođe znam za Japance od prošle godine da su bili i neko se opekao, pisao je ovde na forumu, zato odmah pitam da li je EU model, kada dođem pogledam iza lepo jesu li Japnska ili Eng slova, Japanci imaju onu manu da ne možeš ugasiti zvuk prilikom slikanja nikad ili blic, zaboravih koja tačno.
Ja ne dramim. Pre 10 dana nisi mogao da ga kupiš i to je istina. Niko ga nije imao. Ne zovem ja nerealne oglase. Ja sam ga uzeo. Činjenica je da ga nema u istyle i kod operatera još uvek.

Imaju

Naravno da imaju, nego i to treba napomenuti pošto nekima više znači ako imaju u fizički slot za karticu 😃
Do skoro nisu imali za prepaid, MTS konkretno, ali imaju i to, ali da sa ovim ne idem u off topic teme.

"Mala potraznja"
"Mala unapredjenja"

A evo opet su imali rekordni septembarski kvartal, iako cene nisu menjali:
"iPhone: $46.22 billion (up 5.5% year-over-year)"

"Mala potraznja"
"Mala unapredjenja"

A evo opet su imali rekordni septembarski kvartal, iako cene nisu menjali:
"iPhone: $46.22 billion (up 5.5% year-over-year)"

Bilans ne laže, a biće da su "ovi" što kukaju na "malu potražnju" i "mala unapredjenja" i "nema razloga za upgrade" itd itd, bili prvi koji su ostavili svojih 1000+ eur u kasu

ˆ
može da se nađe, samo mora da se prati. Pisao sam već ovde, pre dvadesetak dana mi je "natrčao" 15PM nov od operatera za €940.

Kod ovog gde ja uzimam u Bujanovac, decko ima skoro od prvog dana, kad operateri nisu ni imali, ali je cena bila 1600 pa 1500 ...sad vidim da ima i po drugim oglasima neki...

Ala je ovaj MTS odlepio,podigao je cene svih uredjaja,a iPhone 16 pro max je sada kod njih 270000. Ne znam kakva je situacija kod drugih operatera,ali oni su definitivno pukli sa mozgom.

Cena tarifa je cini mi se ista samo su imena drugacija,i cini mi se imaju vise neta.
Tako sam i primetila da su im nenormalno skocile cene uredjaja-htedoh klincu da menjam tarifu i prometim nove tarife,kad ono nije samo to novo 😵‍💫
U stvari cena za 15 pro max sada je veca od cene za 16 pro max pre poskupljenja,koji nonsens 🤦‍♀️

Ma oni su bolidi 600 eura je razlika u ceni uredjaja izmedju MTS-a i i style (uzeh njih kao primer da upored kao cenu legalne prodaje),a to je nedopustivo.
Mislim vidim i yettel je odlepio isto podigao cene,ukinuo cini mi se reciklazu,da bi furao kupovinu uredjaja na 36 rata,pa i sa tih 36 rata je jeftiniji nesto malo od mts-a sa 24.
A1 standardno najppvoljniji.
Mislim ja sam telefon kupila,ali prosto ne mogu da se ne sokiram ovom bahacenju. Pa njima je 15 pro max za 370 eura skuplji nego 16 pro max u i style. Carevi neprikosnoveni 🤦‍♀️😵‍💫

^
idemo u off, ali
verovala ili ne kupuju kod njih firme (državne, javne...) i ne pitaju za cenu...

Za sada je odlicno, trebace mi vremena da se naviknem na tastaturu i (nedostatak) gestures, pored toga mi nije neka ekstremna razlika sto se softvera tice. Baterija takodje deluje dosta dobro, kad sam ga izvadio iz kutije i ukljucio imao je oko 76% baterije, kada je dosao do 30% imao sam oko 4.5h screen on time. Kameru jos nisam zapravo koristio pored testiranja po kuci

Uzeh zeni 16pro, 1150e 256Gb kod Turaka… 😂Prelep telefon, velicina za zensku ruku taman, za mene je ipak mali… U poredjenju sa mojim 15PM nekako deluje da je robusniji/kvalitetniji i da je bolje rasporedjena masa(sto je i logicno, manji je)… Tanke ivice oko ekrana su stvarno bruka, doprinose jos vise premium utisku…

jel moze realna ocena 16 pro? da li ima nekih problema sa pregrevanjem, baterijom...

Uzmi S2x Ultra i oduševićeš se. Furao sam iphone jedno 10+ godina, svaki model sam imao, onda sam se malo vratio na Android, probao sve i svašta i na kraju sam uzeo s22u kad je izašao. Inače, imao sam galaxy i7500 i od tad sam rekao da više nikad neću uzeti Samsung. Ultra serija me je oduševila i zadržao sam se na njoj oko 1.5 godinu, a to je ozbiljan uspeh za taj telefon. Pre toga mi je godinu dana progurao samo P30pro.

Nego, sad sam rešio da uzmem 16pro (imam 15pro), al me zanima koliko se realno oseti da je veći za tih 0.2? Jedini razlog zašto sam batalio Ultra je veličina, počelo je da mi bude jako zamorno i jedini razlog zašto neću da uzmem pro max.

Ja sam imala 14 pro max,sad imam 16 pro max,iskreno uopste ne osetim razliku u velicini.Cak sam ih par dana nosila uporedo,i jedino kad primeti
jeste ako ih bas stavim jedan naspram drugog. Tako da ne verujem da ce ti tih 0,2 predstajati neku razliku.

Nazad
Vrh Dno